Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yolda Kalmak :(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yolda Kalmak :(

Yolda Kalmak :(

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
trshadow
Üye
Üye

MesajTarih: 21.05.2007 - 20:57    Mesaj konusu: Yolda Kalmak :( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sakayra-Poyrazlar'da düzenlenen festivale Cuma gününden itibaren katıldım vePazar günü olan özel işlerimden dolayı Cumartesi öğleden sonra saat 17.00 gibi oradan ayrıldım ve otobana girdim . Otobanda giderken motorum abuk sabuk şeyler yapmaya başladı Öfkeliyim 5 viteste 70 'i zor görür hale geldim. Acilen İzmit batı gişelerinden çıktım ve tamirci aramaya başladım ama yok,sanayi sitesi orası burası yok kardeş heryer kapalı saat 19.00 gibi çaresizce hemen Silivri'deki motor servisimi aradım ve yardım istedim sağolsun Kocaeli servisi tel'ini verdiler ama yok numara cevap vermiyor Üzgünüm çaresizlik başlıyor dedim ama bir yanımda dene bakalım belki hoplaya zıplaya giderim dedi ve 2. şıkkı denemeye karar verdim .Çıktım yola otobana tekrar girdim, motor Herek gişelerine 700 metre kala ve rampa başında öldü.Motorum hararetten dolayı düdüklü tencere tahliyesi gibi radyotördeki suyu atmaya başladı.İş başa düştü, başladım ittirmeye gişelere kadar ıslanmadık yerim kalmadı. Sinirlendim saat de gitti 20.00 lere .Asıldım cep telefonunla aramaya hale,jale,lale ,Ali ,Veli derken sağolsun can dostlarımdan biri çağrıma cevap verdi. Gürol GÜR Alkışlıyorum Evinden ve Eşinden beni kurtarma uğruna vede 2 de elemanını alarak yola döküldü Bravo neyse muhabbeti fazla uzatmayayım festivalin zevki itina ile burnumdan gelerek arkadaşımın özel çabası sayesinde saat gece 1'de ancak Silivri'ye varabildim. Ve anladım ki reklamları şu an birsürü sitede dönen hani MOTOASİST CARD RAHATINIZ İÇİN diye başlıyandan almadığım için kendime acaip kızgınım.Bence her toplu gezi öncesi vede tabii ki bireysel olanlarda da genel kontrolleri yaparken ehliyet,ruhsat,korumalar falan derken motoasist'i de mutlaka saymalı ve olmayanı da gezi grubundan çıkarmalı diyecek kadar zorlandım bu sakarya gezisi döüşünde ,şimdi ben ne mi yaptım bu kadar uzun uzun yazarak tabiiki sadece yolda olan sıkıntımı ,çektiklerimi anlantım vede basit bir yolla bu sıkıntıyı yaşamayabileceğimi okuyun ve ders çıkarın sosyal measaj var bu satırlarda Gülümsüyorum ve ol bol yorgunluk Üzgünüm İstemiyorum sevgiyle kalın
Haa telefon açtığım an elinde hiçbir olanak olmasa da ve festivalin keyfi içinde olsa da hemen geleyim mi abi diyerek çaba gösteren Ahmet Çetik kardeşime de teşekkür ederim.
Çoook seviyorum senle
Sadece TABANVAY
Başa dön
trshadow Çevrimdışı trshadow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 22.05.2007 - 06:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay Be Geçmiş Olsun experienced, e katılıyorum sorunu neydi?
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
trshadow
Üye
Üye

MesajTarih: 22.05.2007 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sorunu debriyaj teli nasıl olduysa gerilmiş (sebebini ben ve servistekiler dahil kimse anlayamadı)vede gerili kalmış buda baskı balata sistemini aşırı zorlamış içinde kırılmalara yo açmış İstemiyorum kısaca araya 600 ytl sıkışmış Öfkeliyim motor oldu sıkışanı nakit ödeyince ama ben gerildim. Üzgünüm
Sadece TABANVAY
Başa dön
trshadow Çevrimdışı trshadow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 22.05.2007 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

enterresan yanlız garantiden giderilmesi gerekmiyomu teknik bir hata ve sen yapmadın

evet bende onu düşünmüştüm senin hatan değil motordan kaynaklanan bişey...motorunu ve seni bilmiyorum ama motorun garantisi geçmiş olabilir.......neyse geçmiş olsun........
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal