Tarih: 22.05.2007 - 17:29 Mesaj konusu: Ankara - Ulus'ta patlama ve Kanal D rezilliği
Arkadaşlar, saat 19:00'da Ankara-Ulus'ta çok üzücü bir patlama oldu. Çok sayıda yaralı ve ölü varmış. Kanal D kameraları bu patlama sonrasındaki izleyiciyi şoka sokacak görüntüleri direkt olarak gösterdi. Bununla birlikte hiçbir kanıt olmadan KIRMIZI MOTOSİKLET ARANIYOR adında bir manşet attı ana haber bülteninde. Kanal D'nin bu sorumsuz davranışlarını ve Mehmet Ali Birand'ı şiddetle kınıyorum.
Motosikletli terörist de olabilir, onu koruyacağız demiyorum ancak, polis hiçbir açıklama yapmazken, "canlı bomba mı yoksa gaz kaçağı mı şu anda bilmiyoruz" derken, oradan birinin havaya attığı lafı manşet yapmasını eleştiriyorum.
En son SentinuS tarafından 22.05.2007 - 17:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: May 04, 2007 Mesajlar: 523 Nereden: Sürgünde izmir/Manisa/Denizli/Aydın
Tarih: 22.05.2007 - 17:38 Mesaj konusu:
kananl D bunu ilk defa yapmıyor ve onların izlediği politikayı
ve kanal sahibinin başbakan ile aralarında olan ilişkiyi bütün herkez bilir
ve tahmin edebilir.... _________________ [img:2646474ae6]http://img62.imageshack.us/img62/9748/imzaasz0.jpg[/img:2646474ae6]
evet arkadaşlar gerçekten çok üzücü bir olay. terörü şişdetle kınıyorum.
tvden izlediğim kadarıyla büyük bi patlama olmuş. bazı alçakların kendilerini daha da alçaltarak yaptığı bi şe.. sizliktir. _________________ Türküm, doğruyum doğuştan motorcuyum.
Eğer başaramayacağını düşünüyorsan doğrudur, başaramazsın.
Tarih: 22.05.2007 - 18:26 Mesaj konusu:
abi haber kanallarını hepsi aynı ........ soyu
önemli olan böyle birşeyi yapanlar acaba insan olabilirmi ...........................
boşlukları doldurun kafanıza göre
Tarih: 22.05.2007 - 18:48 Mesaj konusu:
İyiki izlememişim KanalD yi sinir olurdum.O sıra NTV'den bakıyordum oradada kameralara kopmuş organ görüntüsü geldi
Arkadaşlar Terör saldırısı gibi bu kah..ce arkadan vurmaktır.Allah belalarını verecektir. Yarlılarımıza acil şifa,ölenlere rahmet diliyorum
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3792 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 22.05.2007 - 19:01 Mesaj konusu:
ilk açıklamalarda yaralı sayısını 15 diye vermişlerdi ve biraz olsun sevinmiştim,sonradan can kaybı olduğu ve yaralı sayısının 50'nin üzerinde olduğu açıklandı...akşam üstü işlerinde eve giden masum insanların ne suçu var...bu işte parmağı olan büyük küçük herkesin allah belasını versin...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız