Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Cbr 600 RR ile dans.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Cbr 600 RR ile dans.

Cbr 600 RR ile dans.
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SalihEmre
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.05.2007 - 22:45    Mesaj konusu: Cbr 600 RR ile dans. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link
Başa dön
SalihEmre Çevrimdışı SalihEmre Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 07.05.2007 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SalihEmre, Bu daha önce verildi kardeşim ellerine, emeğine sağlık Göz kırpıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SalihEmre
Üye
Üye

MesajTarih: 07.05.2007 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rica ederim. arkadasim... Daha önce yayinlandigini bilmiyordum.. neyse tekrar bi hatirlatmis oldum bende ; )
Başa dön
SalihEmre Çevrimdışı SalihEmre Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nyn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 07.05.2007 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi bnde de var ayni makineden daha duz yolda 200 basmaya korkuyorum. nerden orencez bu teknikleri ya?
Başa dön
nyn Çevrimdışı nyn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 07.05.2007 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SalihEmre, Ben ilk izliyorum valla dostum harbi gaza geldim bu gecenin vaktinde şeytan diyo in aşağı motoru çalıştır barajyoluna in adanaya bi ses dinlet diyo ama yapmayacam kendimi tutacam Dil çıkarıyorum
Trndo-Alp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ku?adasy

MesajTarih: 07.05.2007 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben ilk kez izliyorum süper walla paylaşım için tşkürler...
kahadeer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KDZ.ERE?LYDEN =) 67 KDZ 67

MesajTarih: 22.05.2007 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İŞte bu video ya bitiorum bnm pc mdede kayıtlı bu video çokta güzel müziği var teşşkrler Bravo

desibel67@hotmail.com____kahadeer@w.cn
Başa dön
kahadeer Çevrimdışı kahadeer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
speed_racer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.05.2007 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yuh yani eleman abartmış ne viraj alır bu bea Çok gülüyorum
Başa dön
speed_racer Çevrimdışı speed_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
alp45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 22.05.2007 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir paylaşım. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum teşekkürler emeğe saygı.
Başa dön
alp45 Çevrimdışı alp45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
OdalRune
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Ortaköy

MesajTarih: 22.05.2007 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adam aşmış gerçekten,bu adam Rossi olmasın :P ,
Alıntı:

Abi bnde de var ayni makineden daha duz yolda 200 basmaya korkuyorum. nerden orencez bu teknikleri ya?

Bi yaştan sonra zor bu işleri öğrenmek bu adam garanti 10 yaşından evvel motor kullanmaya başlamış bu işleri ilk evvel ufak motorlarda öğrenmiş biridir,yoksa 20 yaşından sonra motor öğrenip bu işler biraz zor olur
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 22.05.2007 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SalihEmre, ben ılk kez ızledım sagol Bravo cok guzel vıdeo gercekten ne kadarda rahatlar ya hıc kasmıyorlar kendılerını Alkışlıyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
serapz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.05.2007 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamlar motorun anatomısını çözmüş pylasımınız ıcın tesekkurler
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 23.05.2007 - 07:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adam takmış jant kadar dişliyi iyi eğleniyor. Göz kırpıyorum
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 23.05.2007 - 07:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serapz, Bence motorun anatomisini değiştirmişler Bravo
helal olsun Alkışlıyorum
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
serapz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2007 - 07:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU demiş ki:
serapz, Bence motorun anatomisini değiştirmişler Bravo
helal olsun Alkışlıyorum
anladım bende zannettim ki motora öyle binilir iyiki uyardın yoksa bende çalışmalara başlamıştım Dil çıkarıyorum öyle kullnmak için
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal