inşallah pazar günü aranızda olucaz.bu arada bu gezide özellikle görmek istediğimiz arkadaşlar var onlar kendilerini biliyoo ama ben genede belirteyim onlarsız gezilerin tadı çıkmaz zaten coach2003 ve yengem+ercü35+yıldız_27+tifosi ve eşi+cado29 inşallah eksiksiz tam kadro orda oluruz hepinizi öptüm görüşürüz.
Tarih: 23.05.2007 - 09:12 Mesaj konusu:
halilRR, kardeşim gene herzamankigibi güzel bir gezi olacağını tahmin ederek SÖKE gurubu olarak herzamanki gibi hazır olacağız..ama bizim dalma kıyafetimiz olmadığı için biz kumda da oynasak olur..yeterki o güler yüzünüzü ve sohpetli, espirili eksik etmeyin...ha şunuda belirteyim ibRRahim kardeşimin sana bir notu var dikkat et onu pas geçme..benden sana abi nasihatı...
halilRR, büyük ihtimal bizde gelicez bir aksilik çıkmazsa listeye bizide yaz ben ve 954RR
pazar görüşmek üzere
izmir md bu gezi kaçmaz herkes gelmeye çalışsın _________________ ZEYBEK TEAM DİLBER ÇİÇEĞİ
çok süper bi yer sizlere şimdiden iyi eğlenceler HALİLRR abi ve sevgili MD liler yeni kasa r6 almayı düşünüorum ama cbr125 ten başka araç kullanmadım sizce napmam gerekir gözümü çok korkutuyolar
Tarih: 24.05.2007 - 07:45 Mesaj konusu:
deniz,kum,güneş,otoban.MOTOR daha ne olabilirki allah sağlık versin
iyi eğlenceler izmirin delileri _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
didim çok ii bi seçim olmuş ben çok severim orayı ne kadar dalamasakta suyun üstünde takılırız artık gelcez inşallah.. _________________ akıllı olup sürünceğine DELi ol kral gibi yaşa..
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 24.05.2007 - 11:44 Mesaj konusu:
vuyu, Bak buda çok barışçıl bir cümle olmadı canım benim.Hala geleceğin sonucunu çıkartamıyor ve kızıyorum.
Ve eminim o gün tiyatroda bizi yalnız bırakmayan bir çok arkadaşım seninde bizi yalnız bırakmayacağından bu kadar eminken,bu kadar arkadaşımızı hayal kırıklığına uğratacak kadar kalpsiz olacağını zannetmiyor ve geleceğine kesin gözle bakıyorum
dilberimmm, Tamamdır en ön sıradan yeriniz hazır
akrep_kral, Sen hayatında en çok ALLİ ye maruz kalan adam ödülünü alacan bu geziyede gelmezsen eğer
Alıntı:
HALİLRR abi ve sevgili MD liler yeni kasa r6 almayı düşünüorum ama cbr125 ten başka araç kullanmadım sizce napmam gerekir gözümü çok korkutuyolar
gemlikli, Bunu başka biryerde konuşuruz bu forumda değil
Alıntı:
dalmak için tüp ve gerekli zerzevatlarını bana verirsen hemen arkandayım ROZİNANTE ile öyle RR R1 tanımam unutma
mustafa456, Mustafam Kolombom bütün alet kıyafet kısaca bütün metaryalleri orada temin edeceğiz.Dalış yaptığımız yerden kiralayarak kullanacağız merak etme sen
Alıntı:
gelirken dalmak için aygaz şişman tüp yeterli olurmu
beyazkardelen79, Sen büyük tüplerden al.Suyun altına bağlamayı düşünüyoz seni.Baya bi havaya ihtiyacın olacak yani
Ne demek gelmiyorum yaaaa.Birilerini aratma bana he _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Tarih: 24.05.2007 - 12:18 Mesaj konusu:
z750 demiş ki:
bu arada bu gezide özellikle görmek istediğimiz arkadaşlar var onlar kendilerini biliyoo ama ben genede belirteyim onlarsız gezilerin tadı çıkmaz zaten coach2003 ve yengem+ercü35+yıldız_27+tifosi ve eşi+cado29 inşallah eksiksiz tam kadro orda oluruz hepinizi öptüm görüşürüz.
Kesinlikle katılıyorum...
DİDİM de yine büyük bir konvoy ve iz bırakan bir MOTORDELİSİ olmalı. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız