Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 23.05.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba Toplanti(avrupa)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

23.05.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba Toplanti(avrupa)

23.05.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba Toplanti(avrupa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 22.05.2007 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, olm sen mahkumsun beni görmeye 15 yıldır görüyosun bi 15 yıl daha görürsün taşın artık şu sokaktanda kurtilim senden Dil çıkarıyorum
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cankat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakirköy

MesajTarih: 22.05.2007 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaçarmı yaa kesin ordayım Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.05.2007 - 06:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet millet, bu akşam kimler var bakalım, toplantımızda? Ertesi gün resimleri koyunca "aaaa haberim yokyu" falan demeyesiniz diye Mezar; Çrş May 09, 2007 12:28 pm tarihinde açmış bu topiği, sonra ağlamayın gelemedik diye.... Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2007 - 07:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK, abicik ben geliorum bol bol resmimide çekersiniz Dil çıkarıyorum gelemeyenlerin yerine benim resmim olur Dil çıkarıyorum
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 23.05.2007 - 07:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eğlenceler...................
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 23.05.2007 - 08:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dezanj, Demişki
Alıntı:

HULK, abicik ben geliorum bol bol resmimide çekersiniz gelemeyenlerin yerine benim resmim olur
Şok oldum Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

Yaw milletin göz zevkini bozmaya ne hakkınız var ? Öfkeliyim Delirdim
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2007 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, bak şuna ya kaşınma 2 dönüm arazi gibisin bütün resimleri sen kaplıyon zaten..kıskanma bakim 4 kilo zayıfladım zaten kıskan biraz Dil çıkarıyorum
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 23.05.2007 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arzu :'( Anne sen Antalya'ya mı gidiyorsun Üzgünüm İstemiyorum HIZ-TUTKUNU, dezanj, Benim planlar suya düştü o zaman gene boşu boşuna kat ettim 780Km yolu :'(
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 23.05.2007 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Burası gene msn e dönmüş. Çıkaracak sopayı.

SnooTy, ben Antalyadayım zaten şu anda.
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 23.05.2007 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kısmetse ve işleri ayarlayabilirsem,ben de orada olabilirim.tabi iç işleri bakanından izin almamız lasım öncelikle
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2007 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_poseidon_, iç işleri bakanına selam söle sen adımı duyunca hemen izin verir..olm tam bizde arnoyla acaba posicikte geliomu dedik sen yazmışın Göz kırpıyorum
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 23.05.2007 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dezanj, sen msn de beni yine engelledin dimi,haim mısır kaçkını seni Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 23.05.2007 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy, Asker geçmiş olsunnnn Delirdim Delirdim Delirdim
dezanj, Ben yağlarımla memnunum sorunu olan sensiz Delirdim
_posi_, Bey sende bi sus yoksa bizim yüzümüzden topik kitlenecek Göz kırpıyorum
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 23.05.2007 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, Bende sana süpriz olarak İSTANBUL'a gelmiştim :'( geri gideyim o zaman?
cozy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakyrköy/Ystanbul (aslynda daima Tekirda?)

MesajTarih: 23.05.2007 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dezanj, ım canım iç işleri bakanı ben oluyorum sanırım Çok gülüyorum

izin var, izin var ne demek... Göz kırpıyorum sadece ben aldığım karar nedeniyle artık gelmiyorum...

Alfieri
Başa dön
cozy Çevrimdışı cozy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal