Tarih: 18.05.2007 - 17:51 Mesaj konusu:
Eray hava sıcak çay sıcak offffff of tamam dostum en kısa zamanda yanındayım cappucinonu içicem _________________ Hayat Verenin Kuluyum... www.cubbeliahmethoca.tv
evet laf ediyorum alırsın honda kalırsın yolda puhahahaha
sana diyecek sözüm yok benim 93 senesinde bindiğim zxr taka sına biniyorsun,kedi uzanamadıgına bilmemne dermiş oldu şimdi seninki .şimdi bir hala yürüyen zxr görürsem gülüyorum gençliğim geliyor aklıma puhahhaha
titi: gel kardeşim,soğuk suyumuzda var istersen,şaka bi yana peder bi makine almış sıcak çikolata-capuccino-kahve mahve ayran zem zem suyu (töbee) her bişeyi yapıo ne istersen veririz
ea6835: Ahmethan'a kısmetse salı yada çarşamba takıcaz egzozu sende gel dinlersin fikir sahibi olursun,hatta titiyle aynı vakitte gelin öpüşün barışın
ahmethan: sende çarş gel egzozu takalım :P
zxrhalit: sen de Kenya'dan gel,maksat muhabbet olsun
ekamba: sen gelme hayal mahsulüsün,gelecem diyon otobüsle geliyon çünkü
deliemin: sna gel dedim sen gelmedin sana küstüm sen gelme ztn senin için karşıya geçtim çarş bni beklemedin... yazdım bi köşeye
alenalper : yazımı editmeşsin sende gelme :P ztn bi erdek'e giderken geldin onda içeri bile girmedin,ben her kızıltoprak'a geldiğimde sna uğruyom oysaki
çay capuccino sıcak çikolata kahve su ne isterseniz buyrun gelin _________________
hayabusa67, o sayfanın altındaki açıklamalara dikkat edersen, oradakilerin tavsiye edilen satış fiyatları olduğunu görürsün. Arkadaşlar piyasının içindeki en düşük rayiç fiyatları veriyor. Motor almayı düşünüyorsan internet sayfasına takılmamanı tavsiye ederim. _________________ Looks like I' m a do everything myself - Maybe I could use some help - But hell, if you want somethin' done right - You just do it yourself
(Rüzgar ate?i körükler)
Tarih: 19.05.2007 - 15:11 Mesaj konusu:
Alıntı:
hatta titiyle aynı vakitte gelin öpüşün barışın
Erayım ben 3 günden fazla kimseyle küs kalmam Gelecem ama genelde pazar müsaitim diğer günler kefenin cebini doldurmakla meşgulüz.Neyse bi cumartesi uğrayacam o zamana kadar inşallah pederin aldığı makinanın başına bişey gelmezde içeriz soğuk soğuk _________________ Hayat Verenin Kuluyum... www.cubbeliahmethoca.tv
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız