Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ***1000 rr fiyatı***

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

***1000 rr fiyatı***

***1000 rr fiyatı***
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.05.2007 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi: ne istiyon daha .... Öfkeliyim Çok gülüyorum Çok gülüyorum sen gel sıcak çayımız var bidee

gsxr-pro: hee ya sorma İstemiyorum

Edit: AlenAlper

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 18.05.2007 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eray hava sıcak çay sıcak offffff of Öfkeliyim Çok gülüyorum tamam dostum en kısa zamanda yanındayım cappucinonu içicem Çok gülüyorum
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.05.2007 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iimiş yahh fazla paalı diil

paylaşım için saol Alkışlıyorum
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 18.05.2007 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aynı fiyatlara bende veririm 1000 RR 23.000 Ytl OK
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.05.2007 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit demiş ki:
freddy_,
Alıntı:

bu nedemek 1000rr amı laf diyon sen .??

evet laf ediyorum alırsın honda kalırsın yolda puhahahaha Delirdim Delirdim Delirdim
sana diyecek sözüm yok benim 93 senesinde bindiğim zxr taka sına biniyorsun,kedi uzanamadıgına bilmemne dermiş oldu şimdi seninki .şimdi bir hala yürüyen zxr görürsem gülüyorum gençliğim geliyor aklıma Çok gülüyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum puhahhaha Delirdim
Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.05.2007 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi: gel kardeşim,soğuk suyumuzda var istersen,şaka bi yana peder bi makine almış sıcak çikolata-capuccino-kahve mahve ayran zem zem suyu (töbee) her bişeyi yapıo Çok gülüyorum ne istersen veririz

ea6835: Ahmethan'a kısmetse salı yada çarşamba takıcaz egzozu sende gel dinlersin fikir sahibi olursun,hatta titiyle aynı vakitte gelin öpüşün barışın Çok gülüyorum

ahmethan: sende çarş gel egzozu takalım :P

zxrhalit: sen de Kenya'dan gel,maksat muhabbet olsun

ekamba: sen gelme hayal mahsulüsün,gelecem diyon otobüsle geliyon çünkü Çok gülüyorum

deliemin: sna gel dedim sen gelmedin sana küstüm sen gelme Öfkeliyim ztn senin için karşıya geçtim çarş bni beklemedin... yazdım bi köşeye

alenalper : yazımı editmeşsin sende gelme :P ztn bi erdek'e giderken geldin onda içeri bile girmedin,ben her kızıltoprak'a geldiğimde sna uğruyom oysaki Öfkeliyim

çay capuccino sıcak çikolata kahve su ne isterseniz buyrun gelin Çok gülüyorum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Yeditepe Üniversitesi

MesajTarih: 18.05.2007 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.honda.com.tr/motosiklet/prices.htm fiyatlar burda arkadaşlar

23 400 2006 25400 2007
Başa dön
SuPeRKaOS Çevrimdışı SuPeRKaOS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
oncearocker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 19.05.2007 - 08:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa67, o sayfanın altındaki açıklamalara dikkat edersen, oradakilerin tavsiye edilen satış fiyatları olduğunu görürsün. Arkadaşlar piyasının içindeki en düşük rayiç fiyatları veriyor. Motor almayı düşünüyorsan internet sayfasına takılmamanı tavsiye ederim.
oncearocker Çevrimdışı oncearocker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.05.2007 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

hatta titiyle aynı vakitte gelin öpüşün barışın

Erayım ben 3 günden fazla kimseyle küs kalmam Gülümsüyorum Gelecem ama genelde pazar müsaitim diğer günler kefenin cebini doldurmakla meşgulüz.Neyse bi cumartesi uğrayacam o zamana kadar inşallah pederin aldığı makinanın başına bişey gelmezde içeriz soğuk soğuk Çok gülüyorum
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 23.05.2007 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oncearocker, yani her bayi istediği fiyata vermekte özgürmüdür ? ben A bayisinden 21'e alırken liste fiyatı B bayisi 19.500'ede satabiliyor.. ?
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2007 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

oncearocker, yani her bayi istediği fiyata vermekte özgürmüdür ?

Aynen öyle valla şimdi 2007 model HRC ye anahtar teslim 22400 ytl fiyat aldım.
ASY48
Üye
Üye

Nereden: Fethiye

MesajTarih: 23.05.2007 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600rr fiyat ı nedir bilen var mı...
Başa dön
ASY48 Çevrimdışı ASY48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 23.05.2007 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, bandırmaya kadar geldik,her topikte bunu belirttim sana ama gelmedin Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
oysa ne umutlanmıştım gelirsin diye Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 23.05.2007 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaslar bu fiyatlar biraz fazla değilmi acaba yani en azından benim bütçeme Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
emk Çevrimdışı emk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
leventse
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kyrykkale ankara/bilkent

MesajTarih: 23.05.2007 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dıgerlerının 30 000 uzerı oldugunu dusunursen fazla degıl tabı ama butceler ıcın farkeder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal