md dostluğunu 2 3 kendini bilmezle kıyasladım diye özürdilerim.arkadaslar coook mutluyum cunkü motor alıoooooomm.... yamaha alcaklarmıs dayımınkine karısmıyacam onun motosikletini hep saklıycam.o bana verecekti hayatta olsaydı ama alamam. neyse bana yardım edin ne alayım karar veremedim hepsi süper cunkü
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1501 Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21
Tarih: 24.05.2007 - 08:28 Mesaj konusu:
imkanlarından biraz bahsedersen sana yardımcı olacaklardır. bir de ne tarz istiyorsun. resmi falan varsa koymanı tavsiye ederim.
seni de inşallah yollarda motorcu kızlar arasında görürüz _________________
ANY 21
bence ilk deneyimin olacaksa düşük cc lerle başla derim ama tecrübeliysen istediğin gibi olabilir.
honda 250 cbr cbf felan olabilir.
benden daha iyi bileenler söylesin hehe.
bende artık motor sahibi olmak istiyorum ya offfffffff.
Kayıt: May 08, 2007 Mesajlar: 659 Nereden: istanbul/kozyatağı
Tarih: 24.05.2007 - 09:04 Mesaj konusu:
evet ne istediğin önemli nasıl bir tip motor istiyorsun ve bütcen ne durumda yoksa motor seven biri için bütün motorlar insanın gözüne güzel göüküyor _________________ büyükdedemden kalma motor aşkı bana...
ne kadar zamandan beri motor kullanıyorsun,tutkulu olmak başka motor kullanmak başka.önce ne istediğine karar ver bütçen ne kadar sonra biz burdan sana yardımcı oluruz
Tarih: 24.05.2007 - 09:20 Mesaj konusu:
derin87, Özrün kabul edildi 5 parmağın 5'de bir değildir unutma _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
ilk başlıyorsan düşük cc le başlamalısın en fazla 250cc ye kadar almalısın...birde istediğin modele göre seçim yapmalısın,ne tür motor istiyorsun onlarıda yazarsan daha çabuk yardımcı olabiliriz........ _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 24.05.2007 - 09:35 Mesaj konusu:
derin87, ilk önce tarzını belirlemende fayda var diye düşünüyorum _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 7711 Nereden: GAVUR İZMİRden
Tarih: 24.05.2007 - 10:13 Mesaj konusu:
derin87, kendi adıma afettim o kadar fırçanın üstüne
ne tarz istiyorsun bütçen ne kadar tecrüben ne durumda bunlarıda yaz sana en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışalım _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız