Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR 27 Mayıs Didim-Altınkum Tüplü Dalış ve BÜYÜK konvoy

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR 27 Mayıs Didim-Altınkum Tüplü Dalış ve BÜYÜK konvoy

İZMİR 27 Mayıs Didim-Altınkum Tüplü Dalış ve BÜYÜK konvoy
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 24.05.2007 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR, kızma baskanım ama yarısları ıptal ettırırsen seve seve gelırızz Bravo

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 24.05.2007 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, Tamamdır yarışlar iptal edilmiştir o zaman Dil çıkarıyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 24.05.2007 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesin oradayız yine güzel bir gezi olacak

sonra ah demeyim gelin bekliyoruz...
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
coach2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 24.05.2007 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah katılabiliriz...cuma netleştireceğiz inşallah..chicosta görüşürüz..z750 sağol kardeşim..
hakan başkan elimizden geleni yapıp gelmeye çalışacağız..
denizliyi salladık,didimi de sallarız artık..
bu arada halilciğim ola ki daldık..malzemeler orda hazır değil mi...elbise ,filan yani..

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Tayfunmtx
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 25.05.2007 - 06:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar burda dalıs Okenos Dalış okulu olarak sizi bekliyor olacağız bütün ekipman ve personelimiz size hizmet vermekten mutlu olacağız ve tabiki bende sizin için elimden geleni yapacağım izmirden ayrılalı 3 ay oldu ve en cok özlediğim M.D. organizasyonları oldu bölece süper bi organizasyona bende katılmış olacağım saygılar.........
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 25.05.2007 - 06:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yapabileceğim bu etkinliğin fotolarını sabırsızlıkla beklemek böyle gezilere katılmak için vaktim çok ama şuan için motorum yok Üzgünüm
sizlere iyi eğlenceler Bravo

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hera09
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ada

MesajTarih: 25.05.2007 - 07:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hımmm guzel gezi olucak gene mutlaka,işi gücü ayarlarsak bizde orda olucaz.. Bravo
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 25.05.2007 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bu arada halilciğim ola ki daldık..malzemeler orda hazır değil mi...elbise ,filan yani

coach2003, Bütün ekipmanları oradan temin edebileceğiz arkadaşlar merak etmeyin Bravo
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.05.2007 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzun bi aradan sonra tekrar aranıza döndüm ama yine ayrılıcam sanırım...internetsiz geçen bir eğitim öğretim sezoundan sonra tekrar gitmek zor...gelmeyi isterdim bu güzelk geziye ama hem motorum (malum) ufak hem yol motoruma göre çok uzun hemde haftaya finallerim başlıyor...hepinize iyi eğlenceler şimdiden...yazın izmirde oldugum müd,detçe geziler devam edicek umarım...

Yaptığım Trükiye Turu için Tıkıldayın...
Başa dön
ybasaran Çevrimdışı ybasaran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
power321
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.05.2007 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

söke - yenidoğan kavşağından mağazaların bitimine kadar yaklaşık 5-6 kilometre yol çalışması var. yolun çoğu mıcır. aman dikkatli olun. iyi eğlenceler
Başa dön
power321 Çevrimdışı power321 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kocaman
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.05.2007 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok tahrik edici bir gezi daha bizi beklerken gelmemek olmaz pazar günü bi aksilik olmassa uça uça gelirim Bravo
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 26.05.2007 - 06:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet yıne karar degısıklıgı yaptık savasta bende gelıyoruzzzzz super bır gezı olucakkkk Bravo

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
nuri09
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: aydyn/nazilli

MesajTarih: 26.05.2007 - 08:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam üstad ben nazilli'den nuri pamukkale gezisine katılmıştım 600 f kırmızı. bi aksilik olmazsa bende gelmeyi düşünüyorum söke'de tam olarak nerede buluşulacak bilgi verirsen sevinirim. Delirdim
Başa dön
nuri09 Çevrimdışı nuri09 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 26.05.2007 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nuri09, Dostum biz otobandan Söke ye inip Didim e doğru devam edeceğiz. Söke yi geçincede bir yerde durup kahvaltı edeceğiz.Sen o yol üstünde biryerde bize katılabilirsin Bravo
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 26.05.2007 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR, hava şartları nasıl yarın şu an felaket yagmur var nazillide bi araştırma varmı bu konuda
Başa dön
tarkan_600 Çevrimdışı tarkan_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal