Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordelisi Spor Kulübü ,Yarışçı LİSANS ı vermeye başladı.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordelisi Spor Kulübü ,Yarışçı LİSANS ı vermeye başladı.
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.05.2007 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, dostum pist caddeye benzemez sen hiç piste girmedin için anlamasın sen r1 gir ben seni r6 la tur manyagı yapcam Dans Dans

erbil sana bişey sorcam hayatında kaç kez dizlerini yere degdirerek viraja girdin hadi bakalım söyle

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 25.05.2007 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akrep_kral demiş ki:
10UR1, sanırım 4 motor pert ettin ama ben daha bir kere bile tekerde düşmedi
ben 1 hafta teker yapmasını ögrendim 2 haftada tekeri alıp gidiyodum bana teker yapmasını halil ögreti gel bende sana teker yapmasını ögreteyimde hep böyle motor parcalama yazık oluyo Çok gülüyorum Çok gülüyorum

akrep_kral, adamda para war imkan war biri pert oluyor yenisi geliyor,bu arada bu yazıyı yazarken sağ dizim yerde yazıyorum gerisini sen anla puahahahahahahahahahahahahahahaha Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
ekamba şimdi Çevrimiçi ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 25.05.2007 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan Başkan Pist İstiyorlar Görüces Bakalım Delirdim aKREP Kraldan Ekambaya Büyük Laf
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 25.05.2007 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akrep_kral, velıt pıstte senın yanından tekerle gececem unutturma bana Delirdim Delirdim Delirdim
ekamba, demıskı
Alıntı:

bu yazıyı yazarken sağ dizim yerde yazıyorum gerisini sen anla

yarıldım gulmekten puhahahaha Çok gülüyorum Çok gülüyorum
velıtt sen daha benı hıc gecemedınkııı
velıttt papucu yarımmm cık dısarıyaaa oynayalımmm Delirdim Delirdim Delirdim yapragammm Dil çıkarıyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA

MesajTarih: 25.05.2007 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, sen velit agayla diz değdirmece oyna ben zx10 la rödaj yapayım baba.

ama şu bir gerçek pistte dönmek düz yolda gitmeye benzemez .

pisçi adam yolda... yolcu adamda pistte yapamaz derim

hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii Gülümsüyorum
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 25.05.2007 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu demiş ki:
ekamba, sen velit agayla diz değdirmece oyna ben zx10 la rödaj yapayım baba.

ama şu bir gerçek pistte dönmek düz yolda gitmeye benzemez .

pisçi adam yolda... yolcu adamda pistte yapamaz derim

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 25.05.2007 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, kot pantolonla mı dizlerini yere degdiriyon puhahahahahhahahahahahahhazuzuzuzuzuuzuzuzuzhehehehehheheeh

senin motorun arka lastine baktıştım bikere bırak sen dizini yere degdirmeyi motor hiç hayatında yatmamış gel ben bi yatırayım motoru hem senin motor sagırmış onuda acayım Delirdim

Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 25.05.2007 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akrep_kral, demıskı
Alıntı:

senin motorun arka lastine baktıştım bikere bırak sen dizini yere degdirmeyi motor hiç hayatında yatmamış gel ben bi yatırayım motoru hem senin motor sagırmış onuda acayım

erbıl kusura bakma ama velıtı alkıslarım dogru solemıs Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
sen ılk once vıraja gırmeyı ogren ondan sonra burda velıt kardesıme laf konus duz yol pılotu Delirdim Delirdim Delirdim

Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kaRRdelen
Moderatör
Moderatör

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 25.05.2007 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepiniz SUSUNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!

Benim canımı sıkmayın hepinizi 150RR'ımla pistte deler geçerimmmmm havanızı alırımmmmm Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...

En son kaRRdelen tarafından 25.05.2007 - 16:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 25.05.2007 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdi yazarken iki dizim bile yerde,çok kızdım,pistte ayıklayacağım sizi Gülümsüyorum
nosscu, sen bakma bunların sıyırdığına baba,ben biliyorum hepsini,tırt bunlar puahahahahahahahahahahahahahahaha
Başa dön
ekamba şimdi Çevrimiçi ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
astral_45
Üye
Üye

Nereden: MANYSA / Soma

MesajTarih: 25.05.2007 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, bu arkadaşlar meydanı boş buldu yazıyoılar. kendilerinde iş olmadığı için ancak modifiyeye güveniyolar. bunlar modifiyesiz bırak pisti yolda gidemezler. çeviremedikleri içinde modifiyeye bahane bulurlar. sırf hayal mahsulu bunlar yaw....viraj alırken dizini yere değdirmek marifetse ben size düz yolda nasıl değdiriliyor onu göstereyim.
virajda diz değdirmek o virajı çok iyi aldığınımı gösteriyor puhahahah
görmüşssünüz rossiden iki değdirme onu marifet sanıp diz değdirme yarışına giriyonuz.
inanırmısınız ne güldüm puhahahaha lastik yanağıyla diz değidirmeye parallel sanıyolar Çok gülüyorum İstemiyorum İstemiyorum
sizi hayal mahsulleri sizi hayalperestler sizi
alıcam aklınızı......

astral_45@hotmail.com
Başa dön
astral_45 Çevrimdışı astral_45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 25.05.2007 - 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, ahaaannndaaa bı delıcı dahaaaa nurcum kurtcum deler wallaaaa kacııınnnn Delirdim Delirdim
ekamba, demıskı
Alıntı:

iki dizim bile yerde,çok kızdım,pistte ayıklayacağım sizi

hayal edıyorumda ıkı dızınde yerdeyse motor nerde zuhahahah ıcındemıı yok canımmmmm ehuhehehee Delirdim Delirdim

Başa dön
astral_45
Üye
Üye

Nereden: MANYSA / Soma

MesajTarih: 25.05.2007 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akrep_kral, 10UR1,
arkadaşlar size ne güldüm biliyonuzmu
şu akşam üstü kırdınız geçirdiniz beni puhahahaaaaaqaaahahahahahah

astral_45@hotmail.com
Başa dön
astral_45 Çevrimdışı astral_45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 25.05.2007 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

astral_45, somadanda hep kuru sıkılar cıkıyo puhahahaha sızıde beklerız dostummm hayaller gercek oldugunda anlam kazanır beklıyoruzzz Delirdim Delirdim

Başa dön
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 25.05.2007 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

astral_45, kardeşim senin bindigin 600rr mıydı bi sor bakıyım ben o motorun canını nasıl söktümü anlatsın

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
3. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal