Tarih: 25.05.2007 - 17:08 Mesaj konusu:
akrep_kral, boşver sen benimkini asıl sen dikkat et elindeki motora sen ve o hayal olmasın....
acımam alırım anahtarını. ne tek teker ne viraj alamaz seni, elimden.
bu arada sen ancak 600 lüğün kalıbısın aslında o bile çok sana puhahahahahahahha
Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:
10UR1,
biz dolularla ıskalamaktansa kuru sıkıp olup doluları avlamaya razıyız canııııı mmmmmm _________________ honda 1000rr...
yolda arkada? arar...
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7666 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 25.05.2007 - 17:08 Mesaj konusu:
10UR1, fazla merak iyi değildir bacaklar uzun ben nbe yapayım akrep_kral, 600rr değil 1000rr,fena virajı wardır amman dikkat astral_45, gül sen daha çooooooooook gülecez bizler..
way be güzelim topik pert oldu
hadi hakan dinçer şu pist olayını ayarla
bak millet kabına sığamaz oldu,akrepkrala baksana kırık çıkık heryeri pist diye ağlyor _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
astral_45, ve erbil bakıyom kendine cok güveniyonuz burda yazıyonuz pist günü geldigi zaman benim işim vardı benim motorum hazır degil yani etek giymeyin hepinizi piste bekliyoz pist somada şehirler arası yolda o cektini görüntüleri söylüyom siz bunları sıkmak zanediyo sanız gidin toprakta eşelenin hangi biriniz yanlıyonuz hanginiz teker yapıyonuz ben görmedim videolarınız da hep gazlarız sıkarız diyonuz ama siz daha hayatınızda pilot görmediniz
sadece sizinle yarışmak için pisti kiraladım 1 tehmuz pazar erol beyle konuştum pisti kiraladım .pistin kirasını ben veriyom ama buraya gelirken motorların satışlarını yanınızda getirin beni ugraştırmayın özellikle astral45 sende borcu yokturunu al gel
Tarih: 25.05.2007 - 17:31 Mesaj konusu:
akrep_kral,
benim malım kıymetlidir ama inan 07 r1 e hayır diyemicem hemde iki tane yuppppiiiiii
bi senden bi onurdan sağıma seni soluma onu alıcam puhahahahahha
bu arada benim hiç pist tecrübem yok ee artık 3-5 tur ısınma verirsin bana maksat bari soğuk tekerle sizi geçmemi,ş olurum heheheheheheh _________________ honda 1000rr...
yolda arkada? arar...
astral_45, sana ısınman için 50 tur veriyom tabi kondisyonun yeterse hehehehhehehehehehpupuuppuzuzuzuzzuhuuuuuhuhhu _________________ akrepkral3547@hotmail.com
Tarih: 25.05.2007 - 17:54 Mesaj konusu:
akrep_kral,
istemiyom ben 50 tur seni üçkağıtçı seni sonra yaygara çıkarıcan dimi adam yorulduda ondan gaz çevirmedim ölelikle geçti beni diye 10UR1,
onur kardeş öptüm seni benim alet kamyon dediğin gibi doğru söledin işte bende o yüzden onunla sıkıcam sonunda r1 leri nasıl götüreyim bağlıcam arkasına halatı çekicem somaya r1 leri. dedim ya benim malım kıymetli bırakmam ben onu 2 tane kıçı kırık r1 vurdum diye...... _________________ honda 1000rr...
yolda arkada? arar...
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3573 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 25.05.2007 - 18:00 Mesaj konusu:
tekyildizmotor, ıs yolda bellı olur sametım ama bızım makınalar yenı oldugu ıcın duman atmıyo halıyle egzost dumanı yutamıycaklar ama akrepın yazısını ezberlıycekler ınsallah mıyop deıllerdır motorcu_seyhan_250_arda, kardesım boswer sen bunları topık ac sen topıkkkk _________________ onurkaraca1313@hotmail.com
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7666 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 25.05.2007 - 18:04 Mesaj konusu:
10UR1, ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyorum başka da bişiii demiyorum
ulen bizimle sıkamadınız topiği kapatacaksınız değilmi sizi gidi sizi hayeller
2 dakka yok olduk delirtmiş pert etmişsiniz topiği,umarım hakan toptan atmaz bizi siteden bu arada astral bana söz werdi r1 in birini bana hediye edecekmiş hemde bollll süslü 2007 astral_45, sen neymişsin len böle,şoka girdim valkla okurken,yakışır kardeş sana somalı ile uğraşılmaz olduğunu gösterdin ya pes akrep_kral, 1 temmuzda görüşürüz velit kardeşim,bu arada kırıkların düzelmesse çıkmam ona göre bahane istemiyorum.
10UR1, akrep_kral, sizleri çok seviyorum. bizimle uğraşmayın pert olursunuz
dünyada roma tr de soma
anlayana
astral_45, sana hiç bişey demiyom ne yapmak istiyosan yap benim için hiç fark etmez hondanın motorlarını sevmiyom senden kazancagım motoru egtim gönüllerine bagışlıcam haberin olsun _________________ akrepkral3547@hotmail.com
astral_45, sana hiç bişey demiyom ne yapmak istiyosan yap benim için hiç fark etmez hondanın motorlarını sevmiyom senden kazancagım motoru egtim gönüllerine bagışlıcam haberin olsun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız