Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordelisi Spor Kulübü ,Yarışçı LİSANS ı vermeye başladı.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordelisi Spor Kulübü ,Yarışçı LİSANS ı vermeye başladı.

Motordelisi Spor Kulübü ,Yarışçı LİSANS ı vermeye başladı.
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
astral_45
Üye
Üye

Nereden: MANYSA / Soma

MesajTarih: 25.05.2007 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle hakan dinçere özürlerimi sunarım ama bu topiği pert eden biz değil 1 temmuz akşamı gerçekten pert olacak akrep_kral, 10UR1, dur Çok gülüyorum
eğitim gönüllülerine verecek motorum yok burada birine ekambaya verip diğerinide benzn döküp kamera eşliğinde yakıcam namımız yürüsün vesselam
gariban hondacı
namı değer rossi (walla ben dimedim Gülümsüyorum )

astral_45@hotmail.com
Başa dön
astral_45 Çevrimdışı astral_45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 25.05.2007 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akrep_kral, demıskı
Alıntı:

sana hiç bişey demiyom ne yapmak istiyosan yap benim için hiç fark etmez hondanın motorlarını sevmiyom senden kazancagım motoru egtim gönüllerine bagışlıcam haberin olsun

bu lafı alkıslıyorum noktayıkoymus kardesımmm Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
topıgıde kıtlıyorummm yeter bukadar kırlılıkkk Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
dermısım sızde yermısınızzz Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
astral_45
Üye
Üye

Nereden: MANYSA / Soma

MesajTarih: 25.05.2007 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gargara Dans yapıcam bende

astral_45@hotmail.com
Başa dön
astral_45 Çevrimdışı astral_45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 25.05.2007 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

namı değer rossi (walla ben dimedim )

erbil seni gidi seniiiiiii adamı rossi yaptın bi dakkada hayallerin çok büyükmüş anlaşılan ne diyeyim... Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
tekyildizmotor Çevrimdışı tekyildizmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.05.2007 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben ya Konya Selçuklu Motor Sporları Fedarasyonundan ya da MD den acilen kimlik çıkarmalıyım.
Benim başım kelmi bee. bir ara yarışırız inşallah. Resmi olarak Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 25.05.2007 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, ne guzel olur demı dusunsene sen 1 gıdıyon velıt senı gecıyo ben ıkınıze bırde tokat erbılle fatıhe tur bındırıyoz zuhahaa Delirdim Delirdim
hakan dıncer duy sesımızı ne zaman kıralıycaz su pıstııı yaaa Üzgünüm

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 25.05.2007 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, ne manyak fantaziler kuruyormuşun sen böle onur kardeşim,sakın tersine dönmesin olaylar,bu arada velit aradı 1 temmuz dedi,innnnnnnnnşallah ozmn a kadar iyileşir de bahanesi kalmaz,yok oram kırıktı yok şuram balon falan gibilerden puahahahahahahaha
NiGhTeXpReSs, bi sen eksiksin birde nosscu haliti de al gel tamsüper olsun
hakan dinçer,güzelim topiğini 10UR1, ve akrep kral pert etti kusura bakma artık,bizler cvb hakkımızı kullanıyoruz sadece Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 23 saniye:

tekyildizmotor, seni arada atlamışım,hayalsiz yaşamayana ne demiş atalarımız Dil çıkarıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

MesajTarih: 25.05.2007 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba,
Alıntı:

tekyildizmotor, seni arada atlamışım,hayalsiz yaşamayana ne demiş atalarımız

böylede hayal kurulmaz ki be kardeşim kaybedeceğin açık farkla belli yani sen hala kazanmayı hayal ediyosun ahhh atalarımız olsada şuan görse zamane hayal perestlerini.... İstemiyorum
Dil çıkarıyorum
Başa dön
tekyildizmotor Çevrimdışı tekyildizmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.05.2007 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekyildizmotor, azimle s........an beton delermiş
korkma benim pabucum pahallıdır,pist için en ufak bi kelime iddalaşamam çünkü hayatımda hiç piste çıkmadım ama trafikte hertürlü warım,bunu da baştan söyliyeyim ki sonradan kıvırdı olmasın olay,pist we yol farklı farklı kulvarlardır bunu da az çok biliyoruz,fakat çıkıp şansımızı en güzel şekilde deneyeceğiz, Bravo Bravo bu arada işimiz harbi gırgır we makara sakın ciddiye almayın bazı olayları,herşeyden ewwel bizler samimi dostlar we kankayız. Bravo Gülümsüyorum
Başa dön
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 25.05.2007 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya bende motorumu alabilirsem takılırım peşinize runner ımla.Walla güsel muhabbetler.Ekamba o somariders 2 deki r1 kimin abi hayalimin motoru walla
Başa dön
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 25.05.2007 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tekrar Motordelisini tebrik ederim.Daha nelere imza atacagız.

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.05.2007 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lagorda demiş ki:
Ya bende motorumu alabilirsem takılırım peşinize runner ımla.Walla güsel muhabbetler.Ekamba o somariders 2 deki r1 kimin abi hayalimin motoru walla

benim Gülümsüyorum
Başa dön
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 26.05.2007 - 03:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Sayın başkanım gerçekten süper bi düşüm ce bunuda başardık ve kazandık ya gerçekten çok teşekkürler Saygılarımızla
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

MesajTarih: 26.05.2007 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bu arada işimiz harbi gırgır we makara sakın ciddiye almayın bazı olayları,herşeyden ewwel bizler samimi dostlar we kankayız.

ekamba, Alkışlıyorum Çoook seviyorum Alkışlıyorum Çoook seviyorum Alkışlıyorum
Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 26.05.2007 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu topicin gelişme bölümünde üyelerin birbirlerine meydan okumalarından çıkan ders şu olmalı..

"Caddelerde güvensiz ve riskli bir şekilde yarışmak yerine,bu işi profosyonelce,bir sporcu olarak pist lerde yapalım.."

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
5. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal