Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - e 5 te telefon

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

e 5 te telefon

e 5 te telefon

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 25.05.2007 - 21:48    Mesaj konusu: e 5 te telefon Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar Gülümsüyorum e 5 te telefon bulursanız benımdır saka bıyana
bugun seyır halınde telefonla konusmanın cezasını odedım gorusmem bıttıkten sonra telefonu cebıme koydum tabı arkadan gelen arabadakı yaslı amcanın cebınden bısey dustu uyarısına kadar ole sanıyordum seyır halınde ceplarınıze dıkkat bılıyorum gereksız bı topık ama ıdare edın artık allaha emanet olun
Delirdim Delirdim
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 25.05.2007 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orjinal, E.5 te motor kullanırken, seyir halinde telefonlamı konuşuyordun. Hakkaten orjinalmişsin Gülümsüyorum
Neyse olan telefona olsun.
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.05.2007 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iş icabı mecburen
yoksa yanlıs oldugunu bılıyorum
Başa dön
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.05.2007 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iş icabı çok gerekli ise hem mavidişli hemde kablolu kask kulaklıkları var tavsiye ederim OK
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 26.05.2007 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

giden telefon olsun.bır cok arkadasımın basına geldı....
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tolgatasdemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Kadyköy/Tuzla

MesajTarih: 26.05.2007 - 06:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Telefonla konuşmam gerektiğinde (eğer yetişeceğim bir yer varsa) telefonu kaskın arasına sıkıştırıp hem konuşup hem gidiyorum. Telefon büyüksede, dış hoparlörü açıp vizörün içine atıyorum, hem karşı taraf beni duyuyor hemde ben onu Çok gülüyorum

Birgün telefonla konuşmak için kenarda durdum, 10 dk içinde 5-6 tane motorcu arkadaş bir sorunmu var diyerek durdu, kendilerine teşekkür ediyorum fakat benim telefonla konuşma sevdam yüzünden onlarda işinden alıkondu. Üzgünüm O yüzden yavaş ta olsa telefonla konuşurken motor kullanırım. (zaten kaskın arasına veya vizöürn içine koyduğumda pek dikkat çekmiyor Çok gülüyorum )
Başa dön
tolgatasdemir Çevrimdışı tolgatasdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ILoveBass
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kozyatağı

MesajTarih: 26.05.2007 - 07:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tolgatasdemir, vizörün arasına koymak iyi fikirmiş Çok gülüyorum hoparlörü açıp yavaşta gidrsen bişi olmaz sanırım ama sen yinede dikkatli ol Bravo

1949 650cc 6T Triumph Thunderbird
Başa dön
ILoveBass şimdi Çevrimiçi ILoveBass Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
grimfandango
Üye
Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 26.05.2007 - 07:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence en guzeli bluetooth kulaklik alip cep telefonunu cepten cikarmadan konusmak. asagidaki linkte bu amacla kullanilabilecek birkac urun var.

http://www.feyizoglu.com/alisveris/category.php?cID=258
Başa dön
grimfandango Çevrimdışı grimfandango Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.05.2007 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaskım da bluetooth için bi yer var ama kullanıslı olacagını sanmıyorum yıne en guzelı vızorun arasına koymak
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal