Tarih: 25.05.2007 - 21:48 Mesaj konusu: e 5 te telefon
arkadaslar e 5 te telefon bulursanız benımdır saka bıyana
bugun seyır halınde telefonla konusmanın cezasını odedım gorusmem bıttıkten sonra telefonu cebıme koydum tabı arkadan gelen arabadakı yaslı amcanın cebınden bısey dustu uyarısına kadar ole sanıyordum seyır halınde ceplarınıze dıkkat bılıyorum gereksız bı topık ama ıdare edın artık allaha emanet olun
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5508 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 25.05.2007 - 21:53 Mesaj konusu:
orjinal, E.5 te motor kullanırken, seyir halinde telefonlamı konuşuyordun. Hakkaten orjinalmişsin
Neyse olan telefona olsun. _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Kayıt: Sep 13, 2006 Mesajlar: 327 Nereden: Istanbul - Kadyköy/Tuzla
Tarih: 26.05.2007 - 06:12 Mesaj konusu:
Telefonla konuşmam gerektiğinde (eğer yetişeceğim bir yer varsa) telefonu kaskın arasına sıkıştırıp hem konuşup hem gidiyorum. Telefon büyüksede, dış hoparlörü açıp vizörün içine atıyorum, hem karşı taraf beni duyuyor hemde ben onu
Birgün telefonla konuşmak için kenarda durdum, 10 dk içinde 5-6 tane motorcu arkadaş bir sorunmu var diyerek durdu, kendilerine teşekkür ediyorum fakat benim telefonla konuşma sevdam yüzünden onlarda işinden alıkondu. O yüzden yavaş ta olsa telefonla konuşurken motor kullanırım. (zaten kaskın arasına veya vizöürn içine koyduğumda pek dikkat çekmiyor ) _________________ Oynarken büyüyen kedi yanacak, Aydynlatyrken küçülen mum yanacakty.
Küçülen yaka-yaka aydynlatacak, Büyüyen yana yana anlayacakty...
Peugeot Satelis 250cc - 34 UA 6124
Kayıt: May 08, 2007 Mesajlar: 659 Nereden: istanbul/kozyatağı
Tarih: 26.05.2007 - 07:15 Mesaj konusu:
tolgatasdemir, vizörün arasına koymak iyi fikirmiş hoparlörü açıp yavaşta gidrsen bişi olmaz sanırım ama sen yinede dikkatli ol _________________ büyükdedemden kalma motor aşkı bana...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız