MV Agusta, F4R 312 (seri üretilen en hızlı motor) ile Superbike a geri dönmeye hazırlanıyor. Takımın alt yapısı Mv fabrikasının desteğiyle Foggy Racing,İngiltere de hazırlanacak.
Haydi 2008!!!
Ducati nin 2008 deki Dünya Şampiyonasına kurallarda değişiklik olmassa katılmasını beklenirken, başka bir İtalyan üretici de gelecek sezon için şampiyonaya katılacağını açıkladı; Efsanevi MV Agusta
Şüphesiz ki projenin bu evresinde herkes memnun. Carl Fogarty déclare: "Bütün dünya da izleyicilerin dikkatlerini üzerine çekicek kışkırtıcı bir proje. Claudio Castiglioni (MV nin patronu) de benim gibi başarı hevesi taşıyor ve bu bana onunla çalışırken büyük bir zevk veriyor." Bu iki adam birbirlerini iyi tanıyorlar çünkü Castiglioni Fogarty nin takımındaydı ve Ducati üzerinde 2 dünya derecesi kazanmışlardı..
İtalyan cephesinde de aynı sevinç hakim: " 2008 de Carl Fogarty ile çalışacağımız için çok mutluyuz, uzun süre sürecek bir işbirliğine birlikte adım attık. Bütün zorluklara karşı bu yarışta başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız.
Haber: "banistercaq" _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 26.05.2007 - 07:36 Mesaj konusu:
Foggy yarışmayacak anladığım kadarıyla Foggy takım kurmuş ve takım patronu olarak pistlere geri dönüyor bu takım MV Agusta kullanacak.Ama işleri zor bence
Kayıt: May 08, 2007 Mesajlar: 659 Nereden: istanbul/kozyatağı
Tarih: 26.05.2007 - 08:12 Mesaj konusu:
MV Agusta katılımıyla daha da çekişmeli geçicek artık ön sıralar daha heycanlı olucağa benziyor. fakat pilot kim olucak bi açıklama varmı acaba _________________ büyükdedemden kalma motor aşkı bana...
Tarih: 26.05.2007 - 09:44 Mesaj konusu:
2008 yenı makıneler yenı cekısmelerr hersey guzel olacak _________________ hayat uzun ÖMÜR kysa sen bak dalgana yasa hayaty doya doya cunku herseyyn byr sonu var...bu yuzden hayaty guzelce yasamaya bakyn cunku yasanacak cok guzel byr hayat var
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3527 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 18.10.2007 - 10:54 Mesaj konusu:
uskurya ama bu güç birleşimi superbike kategorisi için olucak ama yine de 2008 de yeni modellerin görücüye çıkması 2007 ye göre daha fazla olacak o bir gerçek _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız