Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Carl Fogarty ve MV Agusta güçlerini birleştirdi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Carl Fogarty ve MV Agusta güçlerini birleştirdi

Carl Fogarty ve MV Agusta güçlerini birleştirdi

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 13.05.2007 - 21:58    Mesaj konusu: Carl Fogarty ve MV Agusta güçlerini birleştirdi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WSBK 2008(World Superbike 2008) :Carl Fogarty ve MV Agusta güçlerini birleştirdi

MV Agusta, F4R 312 (seri üretilen en hızlı motor) ile Superbike a geri dönmeye hazırlanıyor. Takımın alt yapısı Mv fabrikasının desteğiyle Foggy Racing,İngiltere de hazırlanacak.
Haydi 2008!!!

Ducati nin 2008 deki Dünya Şampiyonasına kurallarda değişiklik olmassa katılmasını beklenirken, başka bir İtalyan üretici de gelecek sezon için şampiyonaya katılacağını açıkladı; Efsanevi MV Agusta

Şüphesiz ki projenin bu evresinde herkes memnun. Carl Fogarty déclare: "Bütün dünya da izleyicilerin dikkatlerini üzerine çekicek kışkırtıcı bir proje. Claudio Castiglioni (MV nin patronu) de benim gibi başarı hevesi taşıyor ve bu bana onunla çalışırken büyük bir zevk veriyor." Bu iki adam birbirlerini iyi tanıyorlar çünkü Castiglioni Fogarty nin takımındaydı ve Ducati üzerinde 2 dünya derecesi kazanmışlardı..

İtalyan cephesinde de aynı sevinç hakim: " 2008 de Carl Fogarty ile çalışacağımız için çok mutluyuz, uzun süre sürecek bir işbirliğine birlikte adım attık. Bütün zorluklara karşı bu yarışta başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız.

Haber: "banistercaq"

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 18.05.2007 - 07:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2008 Sezonu Çok Zevkli Ve Çekişmeli Geçeceği Şimdiden Anlaşılıyorrr.. 2008'i Heyecanla Bekliyorum...

ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTMAYACAĞIZ...
ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTTURMAYACAĞIZ...
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 26.05.2007 - 06:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Foggy yarışmayacak anladığım kadarıyla Göz kırpıyorum Foggy takım kurmuş ve takım patronu olarak pistlere geri dönüyor bu takım MV Agusta kullanacak.Ama işleri zor bence Bravo
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ILoveBass
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kozyatağı

MesajTarih: 26.05.2007 - 07:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MV Agusta katılımıyla daha da çekişmeli geçicek artık ön sıralar daha heycanlı olucağa benziyor.Delirdim fakat pilot kim olucak bi açıklama varmı acaba ?

1949 650cc 6T Triumph Thunderbird
Başa dön
ILoveBass şimdi Çevrimiçi ILoveBass Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hayta_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 26.05.2007 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2008 yenı makıneler yenı cekısmelerr hersey guzel olacak
uskurya
Üye
Üye

MesajTarih: 18.10.2007 - 09:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2008 de motor alma zamanı sanırm Şok oldum
Başa dön
uskurya Çevrimdışı uskurya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 18.10.2007 - 09:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uskurya ama bu güç birleşimi superbike kategorisi için olucak ama yine de 2008 de yeni modellerin görücüye çıkması 2007 ye göre daha fazla olacak o bir gerçek Bravo
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal