Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hyosung GT 250 R geri görüş sorunu ???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hyosung GT 250 R geri görüş sorunu ???

Hyosung GT 250 R geri görüş sorunu ???

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
drtimsah
Üye
Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 18.05.2007 - 22:52    Mesaj konusu: Hyosung GT 250 R geri görüş sorunu ??? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce Hyosung GT 250 R 2006 model motosikletime kavuştum .... Bu benim ilk motosikletim ve şuana kadar da gayet memnunum ...

Ancak çok dikkatli ve trafiği çok iyi takip eden bir araba kullanıcısı olarak ben tam arkamda neler olup bittiğini göremezsem trafikde çok tedirgin olurum ... Ve işte benim sorunum da bu ; daha önce motor tecrübem olmadığı için diğer race motorlarda da durum aynımıdır bilmiyorum ama ben bu motorumla tam arkamda olup biteni göremiyorum ... yani aynalar yetersiz kalıyor ... Acaba bu durum dizayn hatasından mı kaynaklanıyor yoksa ben uygun sürüş pozisyonunda mı kullanmıyorum motoru .... Ama hemen hemen herşeyi denedim ve pozisyon değiştirmem hiç bir işe yaramıyor ... Kollarım direkt engel oluyor .... Şimdilik sağ ve sol yan ve yan arkaları görerek idare etmeye çalışıyorum ancak buna bir çözüm bulamazsam rahat edemiyeceğim ....

Motorun orjinaliyle oynamak istemiyorum . aslında ayna kolları biraz daha uzun ve açıkta olsa sanırım sorun kalmayacak ama dediğim gibi orjinaline dokunmak istemiyorum . Bi düşüncem de aynaların uç kısımlarına küçük curved (geniş açılı dış bükey ) aynalardan takmak , ama bu da sorunumu çözermi bilemiyorum .....

Sizin bu konuda ki görüş öneri ve tavsiyelerinize ihtiyacım var ... Şimdiden herkese teşekkürler ....
Başa dön
drtimsah Çevrimdışı drtimsah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 18.05.2007 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bombeli ayna ile değiştirmek gerekebilir, uygun, estetiği bozmayacak şekilde. Arkada ne olup bittiğini görememek,hem can sıkıcı hem de tehlikeli. Mercek aynalar (küçükler) tam randıman veremeyebilir. Motoaksesuar'a taşıdım.
0 554 824 44 17
Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
drtimsah
Üye
Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 18.05.2007 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing demiş ki:
Bombeli ayna ile değiştirmek gerekebilir, uygun, estetiği bozmayacak şekilde. Arkada ne olup bittiğini görememek,hem can sıkıcı hem de tehlikeli. Mercek aynalar (küçükler) tam randıman veremeyebilir. Motoaksesuar'a taşıdım.

teşekkürler görüşleriniz için ...
Başa dön
drtimsah Çevrimdışı drtimsah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 18.05.2007 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

drtimsah, bu arada, daha değişik fikirler, çözümler olabilir. Kült çözüm değildir yani.
0 554 824 44 17
Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bberksan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 19.05.2007 - 05:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Racing'lerin bir cogunda bu sorun var aerodinamizm icin govde gidon ve hali ile aynalar dar ve aynada dirseklerini goruyorsun.
Kollari senden olabildigince uzaga ayarla ondan sonra aynalari pozisyonlandir. Ben carrefoursa'dan ufak dis bukey aynalar alip aynalarin en gereksiz noktasina takiyorum. Boylece sagdaki soldaki olu alanlari da gorebiliyorsun.
Ayrica saga sola gecerken kafan pratik ve cok hizli bir sekilde cevirme aliskanligini da edinmelisin.
En iyi ayna pozisyonu enduro'larda dik oturdugundan kafan ile ayn arasi mesafe uzak aci genisliyor gidon cok genis oldugundan aynalar vucut hizandan acikta etrafi acaip iyi gosterir.
Scooter ve racing'lerde hep sorun vardir.
Başa dön
bberksan Çevrimdışı bberksan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Madd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gehenna

MesajTarih: 27.05.2007 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cruiser'ın gözünü seveyim, sırf bu ayna derdinin olmaması bile bu türü sevmem için yeterli sebep...
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 27.05.2007 - 01:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu can sıkıcı bır durum maalesef ama zamanla alısıyorsun OK zaten motorda gıderken aynalara fazla dalma aman dıyorum.. Bravo
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ali_yildiz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AnGara MD

MesajTarih: 02.06.2007 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayna sorunu tüm race larda var ama bende aynı makineyi kullanıyorum seninle bi problemim yok görüyorum
Başa dön
ali_yildiz Çevrimdışı ali_yildiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 02.06.2007 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende GT650R kullanıyorum, aynalar sıkıntılı evet. bunları çıkatıp R1 aynası takanlar falan var, demekki işe yarıyor.
ali_yildiz, yeni nickin hayırlı olsun. bu haftaki buluşmaya gelirsen söz seni kaybetmicez Çok gülüyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ali_yildiz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AnGara MD

MesajTarih: 02.06.2007 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caner başkanım şu an tekirdağ dayım şantiyede inşallah bir sonraki hafta
Başa dön
ali_yildiz Çevrimdışı ali_yildiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal