Kayıt: Nov 12, 2006 Mesajlar: 2206 Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)
Tarih: 26.05.2007 - 19:04 Mesaj konusu:
yaw hevesim kursağimda kaldı yawww olmadı şimdi bu yağmur bozdu işi hayır işin kötü tarafı yağmur biizm işlerimizi acıyor şimdi üzüleyimmi gidemedik diye işe yoksa yrn bol bol iş gelecek pazar pazar sevineyimmi bi garip oldum nese hayırlsıı buymuş... _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
selam arkadaşlarr bu sene eylül başıı didimde dayremizin düzenlemiş olduğu bir kurs var yaklaşıkk bir hafta felansürecekk buradan didim md ye sesleniyorumm benii oralarda yalnız bırakmayın arkadaşlarr büyükk olasılık motorumla geleceğim didimdekii arkadaşlarla tanışmak istiyorum işte mail atresim :
ilhangokcan@gmail.com _________________ Varmy Beni Ycinizde Tanyyan Ya?anmadan Cözülmeyen Syr Benim Kalmasada ?öhretimi Duymayan Kimli?imi Tarif etmek Zor Benim..(ALONE_ADVENTURER)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız