Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MARMOK Festivali İçin GERİ SAYIM Başladııııııı !

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MARMOK Festivali İçin GERİ SAYIM Başladııııııı !

MARMOK Festivali İçin GERİ SAYIM Başladııııııı !
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 17, 18, 19  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Dinomatino
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.05.2007 - 08:49    Mesaj konusu: marmok Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar;
Düşünmeyin,ben eşim ve kızımız DL-1000 ile geliyorum,feribota falan binmem,istanbuldan çıkarım yavaş yavaş 10 saatte gider perşembe akşamı orada olurum,pazartesi sabah yola çıkarım ,salı işimde olurum.Biryerde okumuştum.(alıntıdır)Hayat 3,5 ile 4 arasında yaşanır,ya üçbuçuk atarsın ,,yada dörtdörtlük yaşarsın.Orada yapılan motor festivalidir,bodrum a kadar feribotla gidecekler,istanbul dada festivaller oluyor,boşuna feribotlarda yada arabalarda yorulmayım.Motor yol yapan bir araçtır,motor festivaline motorla gidilir.(mazereti olan,çocuklu aileler,motorsuz gönüllüler,konu dışıdır)Kaskolular,acil yol yardımı numaranızı mutlaka yazınız biryere,Allah muhafaza,inşallah ihtiyacınızda olmasın ama tedbirli olalım.Sağa virajlara dikkat,karşıdan gelenleri hesaba katalım ve üzücü haberi hiçbirimiz almayalım.Hepinizin yolu açık olsun..
Dinomatino Çevrimdışı Dinomatino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
iergen
Üye
Üye

Nereden: MARMARYS

MesajTarih: 22.05.2007 - 17:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Arkadaşlar,
Bazı Motosikletler(racing....vb)çadır taşımaya müsait olmuyor her zaman.Bu yüzden UPS İLE YAPILAN antlaşma ile festival alanına uygun fiat ile Kargo gönderebilirsiniz.Festival sonrası kargo hizmeti yine olacaktır.Detaylar ve indirimli fiyatlar www.marmok.com da.
Başa dön
iergen Çevrimdışı iergen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 22.05.2007 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir festival olucak valla organizasyon için teşekkürler
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 24.05.2007 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iergen, Bu güzel bir haber.Eşya taşıma problemi olanlar için güzel bir çözüm önerisi.
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vuyu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.05.2007 - 07:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kötü olay yaşanmayacak nefis bir yol gezisi olacağını hissediyorum .ve şimdiden acaip sabırsızlanıyorum çünkü AKtur Cennetin Muğla şubesi bence kimse kaçırmasın .
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 26.05.2007 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vuyu, Sende geliyorsun demek heeee.Hmmmm hadi bakalım şaşırdım pek gelmezdin ya hani o sebepten Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rammstein48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmaris-Duisburg (deutschland)

MesajTarih: 26.05.2007 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 ay kaldı arkadaslar gelecem diyip gelmeyen MOTOR suz kalsın emi Delirdim Delirdim Delirdim
iergen
Üye
Üye

Nereden: MARMARYS

MesajTarih: 27.05.2007 - 08:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kesinleşen süprizlere ekler:
1-Cumartesi HONDA Gecesi..FEDON KONSERİ ve Greek gecesi ve harika süprizler.
2-Dört gün boyunca ,RED BULL HUMMER da Dj ler eşliğinde müzik ve animasyonlar.
3-SUZUKİ Tırla ve test motorlarıyla Marmok ta olacak.
4-BMW Rider Academy eğitim ve Borusan BMW Test sürüşleri ile Marmok ta.
5-İSTANBLUE Votka, Cuma Gecesi Rock gecesi 42!(repertuar dogs)Rock grubu düzenliyor.
21 HaziranPerşembe akşamı BERMUDA Rock Grubu
25 Haziran Pazar Akşamı SHEAKSPEARE Rock grubu
6-Cuma günü Ödüllü Tavla Turnuvası;TMB(Türk Motorize Birliği) Beach Wolley turnuvası.
Badem Güzeli Yarışması
7-Tek Teker Arif Show’u ,Marmaris Green House Sponsorluğunda.
8-Çine Köftecilerinden KÖFTECİ DEDE ile yaptığımız görüşme sonucunda 2.Marmok Motosiklet Festivali boyunca 20-21-22-23-24 haziran da Motosikletçilere %30 indirim aldık.Burası Resmi Olarak Mola Yerimizdir.Afiyet olsun.Linki: http://www.koftecidede.net
9- 1995 yılında, Everest dağına tırmanan ilk Türk ve dünyadaki ilk müslüman dağcı olan ve 1997 yılında, motosiklet ile Türkiye, İran, Pakistan, Hindistan, Nepal ve Sıkkım’ı içeren 21.000 kilometrelik bir yolculuk yapan ,AKUT kurucu üyesi ve başkanı Sayın Nasuh MAHRUKİ;2 Marmok Motosiklet Festivalinde..
Kendisi 22 Haziran 2007 Cuma günü ;Motosiklet ile gerçekleştirdiği Tibet seyahati ,Kuzey Hindistan Gezisi Sunumunu Dev Barkovizyondan gerçekleştirecektir. www.nasuhmahruki.com
10-Motordelisi Tiyatro Klubunun ,Tiyatro Oyunu 23 haziran Cumartesi
sahnelenecektir.
11-Çocuklu aileler için kreş
12-UPS İle antlaşma imzalandı,festival alanına çok uygun fiatlar ile çadırlarınızı gönderebilirsiniz.Festival sonrası aynı hizmet devam edecek.Fiatlar ve ayrıntılar www.marmok.com da
13-Marmaris Yat Koop.Günlük Mavi Yolculuk Koylar gezisi.. www.marmarisyachtcooperation.com
14-Akut İlk Yardım semineri(motosiklet kazalarında)+Akut Tırmanma Duvarı. www.akut.org.tr
15-Konser Sonrası;Marmaris Green House Disco geceleri.
17-Casio çekilişi www.buyonlinewatch.com
18-2.Marmok Motosiklet Festivalinin Tamamı ;Ege Medya(www.egemedya.org) tarafından filme alınıp ,Beş değişik Yabancı lisanda seslendirilip;DVD Haline getirilip;Marmok 2008 yurtdışı tanıtımlarında kullanılacaktır.Ayrıca VCD Formatında hazırlınarak bir Motosiklet dergisi ile promosyon amaçlı olarak ücretsiz dağıtılacaktır.
19-Devam edecek..........
Başa dön
iergen Çevrimdışı iergen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
baffhalil
Üye
Üye

Nereden: aydyn/söke

MesajTarih: 28.05.2007 - 06:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaa varmı bundan daha güzeli...desenize bütün türkiye motor sevenleri orada olacak, hepimiz bir arada olacak..negüzel daha doğrusu tek kelime ile süüpppeeeerrrrrrrr...o günü sabırsızlıkla bekleyeceğım....tüm dostlara selam Alkışlıyorum
Başa dön
baffhalil Çevrimdışı baffhalil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tolgatasdemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Kadyköy/Tuzla

MesajTarih: 28.05.2007 - 06:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Of ya off Final sınavlarım 23-24 hazirana denk geldi, ya varmı böyle birşey yaaa. Üzgünüm
Başa dön
tolgatasdemir Çevrimdışı tolgatasdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
emrahcadirli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: HATAY

MesajTarih: 28.05.2007 - 07:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR, halil abi cidden çok güzel bir yere benziyor keşke orada olabilsem

resimlerden de anlaşıldığı gibi çok güzel günün geçmiş doğayla iç içe temiz hava deniz kumsal güneş Gülümsüyorum

bizimle paylaştığın için tşk ederim halilRR,
Başa dön
emrahcadirli Çevrimdışı emrahcadirli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 28.05.2007 - 07:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orda olucam işten izin alındı cuma akşamı yola çıkıp cumartesi ordayım oyunumuzuda unutmamak gerek Bravo
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
blackheart
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.05.2007 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şu an itibariyle iş yerinden 22 si cuma günü ve sonrasındaki bir hafta için yıllık iznimi almış bulunuyorum , umarım bi terslik olmaz ve hep beraber oluruz Delirdim Delirdim
blackheart Çevrimdışı blackheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.05.2007 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Türkiye deki tüm MOTORDELİSİ üyeleriyle MARMOK festivalinde buluşacagız..
Bu arada kulkübümüze ayrılan ÇADIR ALANI olacak ve üyelerimiz brilikte olacak...
Festivale geldiğinizde MOTORDELİSİ ÇADIR ALANI nı sorun ve çadırını bizlerin yanına kurun..
Bu festivale gelmeyenler çooook pişman olacak..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 28.05.2007 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelmek için elimden geleni yapacam arkadaşlarla tanışmak için bundan daha iyi bir fırsat olamaz mükemmel bir şey olacağa benziyor kaçırmamak lazım Bravo
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 17, 18, 19  Sonraki
8. sayfa (Toplam 19 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal