Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD 27 Mayıs Didim-Altınkum Tüplü Dalış (Fotoğrafları)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD 27 Mayıs Didim-Altınkum Tüplü Dalış (Fotoğrafları)

İzmir MD 27 Mayıs Didim-Altınkum Tüplü Dalış (Fotoğrafları)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.05.2007 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, nurum ellerine sağlık fotolar harika...ellerine sağlık Bravo Bravo Bravo

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cado29
Üye
Üye

Nereden: göztepe

MesajTarih: 28.05.2007 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya sabah uyuyup kalmışım yetişemedim kaçırdık böle güzel bi günü..
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 28.05.2007 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79,Canım objektifine sağlık
Alıntı:

.bazı resimleri çeken belial'e çok teşekkür ediyorum
teşekkürün için ayrıca teşekkür ediyorum.Gidip gitmeme konusunda kararsız olduğum bir geziydi.Ama iyiki katılmışım.Harika bir gün geçirdim.Tayfun İzmir'e gelmemekle en iyisi yapıyorsun.Böyle bir cennet mekan zor bırakılır.Çok eğlendik.Yedik içitik gezdik yüzdük bol bol.Sezonu açılışını yaptık.
OzzE,
Alıntı:

sinemcim siz delisiniz harbi
ahahah dayanamadık Nur'la sağolsun Sevgi annem sponsorumuz oldu.denize girebilmek için onun gardrobundan faydalandık... Dil çıkarıyorum

Hepinizi seviyorum. Çoook seviyorum
Gelmeyenler ahh çekin siz öyle Delirdim
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 28.05.2007 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cado 29 lutfen gercekcı ol ben sabah 9 cıvarı kus adasında ıdım benı aradınya nerdesın dıye o arada sen uyuyomu ıdın gelemedın vay be Delirdimyınede ıyı bır gundu hernekadar erken kactı ısemde guzel bı gundu herkese sevgıler

KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 28.05.2007 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmirin delileri allah birlik ve beraberliğinizi bozmasın inşallah Çoook seviyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Tayfunmtx
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 28.05.2007 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet muhteşem bir gündü beni biraz yordunuz ama sizinle tekrar bir arada olmak muhteşem bir duyguydu umarum mutlu ayrılmıssınızdır

anicik, bi iyileş herzman beklerim seni didime ben hep burdayım Dil çıkarıyorum
alp45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 28.05.2007 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bi gezi olmuş ellerinize sağlık. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
alp45 Çevrimdışı alp45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.05.2007 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ibRRahim abi turisti öyle bi tutmuşsun ki adam üç buçuk atmış Çok gülüyorum dayak yerim diye panikledi galiba biraz Dil çıkarıyorum harika bi gezi olmuş. allah beraberliğinizi bozmasınn Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 28.05.2007 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel geçmiş. Deniz, güneş, mis gibi hava. Deniz sezonunu çok keyifli açmışsınız Bravo

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cado29
Üye
Üye

Nereden: göztepe

MesajTarih: 28.05.2007 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yıldız sallama ben seni aradığımda saat 12di alırım anahtarını.. Delirdimgüneşlenirken bari tulumu çıkarsaydın ne adamsın ya iii denizede onla girmemişsin Delirdim
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.05.2007 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaff her zaman söylemekten falla bende bıktım izmir kardeşim yavv ne varsa izmirde Üzgünüm izmirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 28.05.2007 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, resimler bir harka. belliki çok eğlenmişsiniz. bende denize girmek istiyorum Ağlıyorum Delirdim
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pearl
Üye
Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 28.05.2007 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm.fotograflara baknca gelemedgme br kez daha uzuldum...kısmet bir dahaki sefere.bu arada karizmayı terketmıs gruntulerinize bayldm.
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 28.05.2007 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pekı sımdı senın eseyın erkek olsun beyfendı cado 29 ıyıde abı bana plastık bır cerrah varmı tanıdıgın amelıyatla cıkarılması lazım tulumların oylekı alıstım onlara cıkaramıyorum bı daha sende gelde cıkarmaya yardımcı ol uykundan fedakarlık ette beyım

KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 28.05.2007 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topık neden yukarılarda deıl yaaaa Sinirlendim Sinirlendim begenmedımı kımse yawww Sinirlendim topık yukarııı Delirdim Delirdim

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal