.bazı resimleri çeken belial'e çok teşekkür ediyorum
teşekkürün için ayrıca teşekkür ediyorum.Gidip gitmeme konusunda kararsız olduğum bir geziydi.Ama iyiki katılmışım.Harika bir gün geçirdim.Tayfun İzmir'e gelmemekle en iyisi yapıyorsun.Böyle bir cennet mekan zor bırakılır.Çok eğlendik.Yedik içitik gezdik yüzdük bol bol.Sezonu açılışını yaptık.
OzzE,
Alıntı:
sinemcim siz delisiniz harbi
ahahah dayanamadık Nur'la sağolsun Sevgi annem sponsorumuz oldu.denize girebilmek için onun gardrobundan faydalandık...
Hepinizi seviyorum.
Gelmeyenler ahh çekin siz öyle _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
Tarih: 28.05.2007 - 11:49 Mesaj konusu:
cado 29 lutfen gercekcı ol ben sabah 9 cıvarı kus adasında ıdım benı aradınya nerdesın dıye o arada sen uyuyomu ıdın gelemedın vay be yınede ıyı bır gundu hernekadar erken kactı ısemde guzel bı gundu herkese sevgıler _________________
KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Tarih: 28.05.2007 - 11:50 Mesaj konusu:
izmirin delileri allah birlik ve beraberliğinizi bozmasın inşallah _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
ibRRahim abi turisti öyle bi tutmuşsun ki adam üç buçuk atmış dayak yerim diye panikledi galiba biraz harika bi gezi olmuş. allah beraberliğinizi bozmasınn
Çok güzel geçmiş. Deniz, güneş, mis gibi hava. Deniz sezonunu çok keyifli açmışsınız _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
yıldız sallama ben seni aradığımda saat 12di alırım anahtarını.. güneşlenirken bari tulumu çıkarsaydın ne adamsın ya iii denizede onla girmemişsin _________________ akıllı olup sürünceğine DELi ol kral gibi yaşa..
slm.fotograflara baknca gelemedgme br kez daha uzuldum...kısmet bir dahaki sefere.bu arada karizmayı terketmıs gruntulerinize bayldm. _________________ ŞEYTAN tüyünü bende unuttuğunu zannediyo ama KUYRUĞU BENDE HABERİ YOK
Tarih: 28.05.2007 - 16:50 Mesaj konusu:
pekı sımdı senın eseyın erkek olsun beyfendı cado 29 ıyıde abı bana plastık bır cerrah varmı tanıdıgın amelıyatla cıkarılması lazım tulumların oylekı alıstım onlara cıkaramıyorum bı daha sende gelde cıkarmaya yardımcı ol uykundan fedakarlık ette beyım _________________
KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız