Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Son değişiklik devir&akü saati (photo)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Son değişiklik devir&akü saati (photo)

Son değişiklik devir&akü saati (photo)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
firtinacocuk_r1
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.04.2007 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benceo aynalara da bi modifiye çekip takmalısın nasıl rahat edişyorsun etrafını heran görmeden anlamıyorum.ama motor güzel olmuş ellerine sağlık allah kazasız belasız kulanmak nasip etsin..
Başa dön
firtinacocuk_r1 Çevrimdışı firtinacocuk_r1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.04.2007 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

madem ayna görüntüyü bozuyor üstüne bi kamyon yada allah korusun bi araba çıksa sakat kalsan tekerlekli sandalyede görüntün çomu güzel olcak sanıyosun artık ona ayna takarsın Beğenmedim
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 17.04.2007 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dogukan23, Hemde Nasıl Yapar Bilion muuu.... Gülümsüyorum

ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTMAYACAĞIZ...
ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTTURMAYACAĞIZ...
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
erkill
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Rap City

MesajTarih: 21.04.2007 - 08:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MODERATÖRRRRRRRRRRR
kilitlicen mi bi zahmet ? İyi fikir
Başa dön
erkill Çevrimdışı erkill Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
husocan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.04.2007 - 08:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerıne saglık supersın walla Alkışlıyorum
Başa dön
husocan Çevrimdışı husocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
iLk3r
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 02.05.2007 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkür ederim arkadaşlar Göz kırpıyorum
Başa dön
iLk3r Çevrimdışı iLk3r Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ozgurfeyiz
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 02.05.2007 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

king16 demiş ki:
kazasız belasız binersin inşallah Bravo

aynalar yokker biraz zor gibi... Üzgünüm
Başa dön
ozgurfeyiz Çevrimdışı ozgurfeyiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erfer
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 10.05.2007 - 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben zafer 10 numara olmus gostergeler ılker abı...ayna konusunda bende ılker abımle aynı gorusteyım.kullanmadıgın seyın motorda olmasına ne gerek varkı????
Başa dön
erfer Çevrimdışı erfer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Race_Over
Üye
Üye

MesajTarih: 10.05.2007 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi harbiden aynasız motor olur mu ya aynasız motor kapısız eve benzer nasıl ki bi eve bi kapı şart ise yani (dışarıdaki hırsızlardan vs.) korunmak için motorada ayna şart ii o zaman herkes evinin kapısını söksün olur mu öle şey yaw.neyse yinede sen bilirsin arkadaşım her koyun kendi bacağından asılır dilerim başına bişey gelmesin ama gelirse aynaları nereye takacağını şaşırırsın bu sadece bi tavsiye ama yinede sana bravo Alkışlıyorum Öfkeliyim
Başa dön
Race_Over Çevrimdışı Race_Over Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
muharr3m
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 28.05.2007 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yürü be kankaaa modifiye işinde ayna olmaz zaten.. Alkışlıyorum
arabamı sürüyosunki aynaya ihtiyacın olsun?
Not: Uzun yola giderken zaten başımızın çaresibne bakıyoruz biz demi kanka Bravo
Başa dön
muharr3m Çevrimdışı muharr3m Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
iLk3r
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 28.05.2007 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hıhhhh bea işte budur yaniii !!!!!!!!!!
teşekkür ederim kankaaa herhalde bakıyoruz her koyun kendi bacaaaandan asılır Dans Dans Dans
Başa dön
iLk3r Çevrimdışı iLk3r Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 24.09.2007 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynayı tak bence.kendin için Bravo
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
nightbirds
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: 81 DÜZCE GENÇLİK

MesajTarih: 25.09.2007 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynalar olmadan biraz tehlike degil mi???????
Başa dön
nightbirds Çevrimdışı nightbirds Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 25.09.2007 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beat'ini cok guzel yapmissin. Gule gule kullan. Benimkini yollayayim, bana da yap biseyler... Çok gülüyorum
Ayna nasihatini ben de yapayim. Herkes yapmis, ben yapmazsam icimde patlar. Aynalarini tak, yoksa sakata gelirsin vallaaa... Çok gülüyorum
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 25.09.2007 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayna elbetteki gerekli bişeydir.. ama açıkçası olmadanda olmaz diyemiyorum ben. ufakken bindiğimiz peugeotlarda hanginiz ayna kullanırdınız sollama yaparken profilden bi bakış atıp uzar giderdik Gülümsüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal