benceo aynalara da bi modifiye çekip takmalısın nasıl rahat edişyorsun etrafını heran görmeden anlamıyorum.ama motor güzel olmuş ellerine sağlık allah kazasız belasız kulanmak nasip etsin..
madem ayna görüntüyü bozuyor üstüne bi kamyon yada allah korusun bi araba çıksa sakat kalsan tekerlekli sandalyede görüntün çomu güzel olcak sanıyosun artık ona ayna takarsın
ben zafer 10 numara olmus gostergeler ılker abı...ayna konusunda bende ılker abımle aynı gorusteyım.kullanmadıgın seyın motorda olmasına ne gerek varkı????
abi harbiden aynasız motor olur mu ya aynasız motor kapısız eve benzer nasıl ki bi eve bi kapı şart ise yani (dışarıdaki hırsızlardan vs.) korunmak için motorada ayna şart ii o zaman herkes evinin kapısını söksün olur mu öle şey yaw.neyse yinede sen bilirsin arkadaşım her koyun kendi bacağından asılır dilerim başına bişey gelmesin ama gelirse aynaları nereye takacağını şaşırırsın bu sadece bi tavsiye ama yinede sana bravo
yürü be kankaaa modifiye işinde ayna olmaz zaten..
arabamı sürüyosunki aynaya ihtiyacın olsun?
Not: Uzun yola giderken zaten başımızın çaresibne bakıyoruz biz demi kanka
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 25.09.2007 - 00:23 Mesaj konusu:
Beat'ini cok guzel yapmissin. Gule gule kullan. Benimkini yollayayim, bana da yap biseyler...
Ayna nasihatini ben de yapayim. Herkes yapmis, ben yapmazsam icimde patlar. Aynalarini tak, yoksa sakata gelirsin vallaaa... _________________ R1 Hedef
ayna elbetteki gerekli bişeydir.. ama açıkçası olmadanda olmaz diyemiyorum ben. ufakken bindiğimiz peugeotlarda hanginiz ayna kullanırdınız sollama yaparken profilden bi bakış atıp uzar giderdik _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız