Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Megaphone egzoz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Megaphone egzoz

Megaphone egzoz
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.04.2007 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MercuryRising..
Yamaha r6 içinde gelecek 1 adet....Gelsinde beraber bir çıkalım otobana. Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.04.2007 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alenalper, bi tanede 1000RR için getirsen 3 ümüs çıksak nasıl olur Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin şimdi Çevrimiçi deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
basaro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.05.2007 - 07:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende vardı geçen sene ferrari gibi ses çıkartıyo Bravo
Başa dön
basaro Çevrimdışı basaro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CBR1000RRFireblade
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 29.05.2007 - 08:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mustafa, megafon egsozların sesi gerçekten süper ama performans olarak pek iyi değiller. Antremanlarda Deniz abi R6'sına Akrapovic megafon egsoz takmıştı, motor sanki tutulmuş şekilde gidiyordu. Akrapovic normal egsoza dönünce çok ciddi şekilde performans farkı oldu ve artık yarışta megafon kullanmıyor. Performans benim için önemli değil diyorsan, ses gerçekten muhteşem.
Honda CBR600RR7 : Leo Vince Race Full Titanium Competition, Dynojet Powecommander, Dynojet Ignition Module, Dynojet Quickshifter, Fren Tubo Brake System R&K Race Chain And Sprockets, Rizoma Grips, Rizoma Rearsets, Rizoma Fairing Guard
Başa dön
CBR1000RRFireblade Çevrimdışı CBR1000RRFireblade Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tigerexhaust
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 04.06.2007 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah be canım kardeşlerim dibinizde aynı amyantın aynı perçinin aynı paslanmazın aynı eloksal kaplamanın aynı cnc ıslemelerın oldugu tiger exhaust var siz daha megaphone two brpthers dıyorsunuz bunların arasında tigerin tok sesinin arasında geceyle gunduz kadar fark var neyse hayırlı olsun gule gule kullanman dılegıyle

Başa dön
tigerexhaust Çevrimdışı tigerexhaust Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 08.06.2007 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tigerexhaust, ne bu çin malı falan mı?
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 08.06.2007 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

türk malı herhalde kardeş bildiğim kadarıyla yada ithal ediliyor ?
386-DX
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 08.06.2007 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence hiç de iyi bir iş yapmıyorsunuz.. zaten motorcular olarak toplum içinde büyük bir imaj sorunumuz var; bir de bunun üstüne çevreyi rahatsız etmenin, insanları iyice kızdırmanın, bu kadar tepki çekmenin ne gereği var anlamıyorum Beğenmedim ne zaman kurtulacağız şu serseri motorcu psikolojisinden?
Başa dön
386-DX Çevrimdışı 386-DX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 08.06.2007 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

386-DX demiş ki:
bence hiç de iyi bir iş yapmıyorsunuz.. zaten motorcular olarak toplum içinde büyük bir imaj sorunumuz var; bir de bunun üstüne çevreyi rahatsız etmenin, insanları iyice kızdırmanın, bu kadar tepki çekmenin ne gereği var anlamıyorum Beğenmedim ne zaman kurtulacağız şu serseri motorcu psikolojisinden?

motor demek ses demek, sanki bomba patlatıyoruz

Beğenmedim

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
386-DX
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 08.06.2007 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor demek ses demek diye bir şey yok, kim demiş bunu?

motosiklet kişisel bir keyif aracı.. ister dağa bayıra çıkın ister piste çıkın ister şehirde sürün ama kimsenin başkalarını rahatsız etmeye hakkı yok.. adımız zaten çıkmış dokuza, bari siz on dokuza çıkarmayın.. zaten trafikte ne çekiyorsak diğer sürücülerin saygısızlığından, milletin bizi adam yerine koymamasından çekmiyor muyuz? yüksek sesli müzik çalarak caddeden geçmek, kaldırıma parketmek, kül tablasını sokağa dökmek neyse bu da ondan.. bunun adı serseriliktir.. ve aynı saydığım diğer örnekler gibi kanunen de yasaktır..

kaldı ki aynı sesten mi bahsediyoruz emin değilim.. benim duyduğum yüksek sesli egzozların çıkardığı sesin bomba patlamasından aşağı kalır hiçbir yanı yok.. en azından bomba patladı mı sesi en fazla 1-2 saniye çıkıyor..
Başa dön
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 08.06.2007 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

386-DX demiş ki:
motor demek ses demek diye bir şey yok, kim demiş bunu?

motosiklet kişisel bir keyif aracı.. ister dağa bayıra çıkın ister piste çıkın ister şehirde sürün ama kimsenin başkalarını rahatsız etmeye hakkı yok.. adımız zaten çıkmış dokuza, bari siz on dokuza çıkarmayın.. zaten trafikte ne çekiyorsak diğer sürücülerin saygısızlığından, milletin bizi adam yerine koymamasından çekmiyor muyuz? yüksek sesli müzik çalarak caddeden geçmek, kaldırıma parketmek, kül tablasını sokağa dökmek neyse bu da ondan.. bunun adı serseriliktir.. ve aynı saydığım diğer örnekler gibi kanunen de yasaktır..

kaldı ki aynı sesten mi bahsediyoruz emin değilim.. benim duyduğum yüksek sesli egzozların çıkardığı sesin bomba patlamasından aşağı kalır hiçbir yanı yok.. en azından bomba patladı mı sesi en fazla 1-2 saniye çıkıyor..

petrol ürünleriyle çalışan motorlar bildiğimiz gibi içten patlamalı. yani ses çıkarmadan çalışma gibi bir lüksleri yok.

yüksek müzik sesiyle gezmek de bir zevk meselesi, çöp dökmek de bence serserilik değil. serserilik yapmak daha farklı bir olay mesela aynı yerde durarak yüksek sesle müzik dinlemek yada aynı sokaktan sürekli ve arka arkaya redline geçmek olabilir.

Son olarak ya ben egzoz görmedim ya sen bomba patlaması duymadın. bomba patladığı zaman "örnek havan topu" diyelim 1 km ilerde camlar sallanır. Moto gp de bile böyle bir titreşim olmaz. Abartmayalım egzoz sesini.

Başka cevap vermicem. Bravo

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERY

MesajTarih: 08.06.2007 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeş eksoz bunun neresinde ben göremedim yokmu ne Gülümsüyorum Gülümsüyorum şaka şaka.
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
386-DX
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 08.06.2007 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yüksek müzik sesiyle gezmek de bir zevk meselesi, çöp dökmek de bence serserilik değil.

Bu lafları edebiliyorsanız zaten benim de fazla bir şey dememe gerek yok.

Diğer konuyla ilgili olarak; evet motorlar da içten patlamalı ve belli bir ses çıkarıyorlar. Bu ses de çevreyi rahatsız edecek derecede yüksek olduğu için standart egzozlarda susturucu denen bir aparat kullanılıyor.

Bütün gelişmiş ülkelerde egzoz sesinin en fazla ne kadar olabileceği araç türüne, bulunulan yere ve motor kapasitesine göre kanunlarda ayrıntısıyla belirtilmiştir. Örneğin AB ülkelerinde motosikletler için azami 84dB gibi bir değer söz konusu, ki bu da yanınızdakiyle sesinizi yükseltmeden konuşabileceğiniz bir seviyeye denk gelir. Türkiye'deki kanunlardan emin değilim, ama bildiğim kadarıyla bizde de gürültülü egzozlara karşı düzenlemeler var.

Hadi kanunu da bir tarafa bırakalım. Dediğim gibi; zaten toplum tarafından yeterince hor görülüyoruz, it kopuk muamelesine maruz kalıyoruz. Bir de bunun üstüne milleti rahatsız edip, insanların başını şişirip iyice bencil ve serseri bir imaj çizmenin bir alemini göremiyorum İstemiyorum
Başa dön
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 08.06.2007 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, süper özetlemiş Çok gülüyorum
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.06.2007 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

386-Dx: sen nerde yaşıyosun?İsviçre'de mi?
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal