Hazırlıksız ve aniden gelme kararı almakla beraber gayet hoş vakit geçirdim. Organizasyonu yapan arkadaşlarıma ve bu güzel kareleri çekip buraya yerleştiren sevgili Nur 'a çok teşekkür ederim. Dönüşte hafif rahatsızlandım ve erken ayrılmam gerekti Edip abim yardımlarından dolayı çok teşekkürler _________________
Tarih: 29.05.2007 - 07:45 Mesaj konusu:
evet herzamanki güzel organize ve M.D. farkı , güzel dostluklar, ve güzel yerler ...yedik içtik dolaştık ve çok çok güzel eylendik...resimler için uğraşı veren, güler yüzlü beyazkardelen79 kardeşimede ayrıca teşekkürlerimi iletirim, ellerine sağlık..bu gibi gezileri ölümsüzleştirmekte ayrı bir ustalık, ayrı bir beceri...sağol...tüm arkadaşlara selamlar ......
OLdFaRT, Volkanım asıl ben sana teşekkür ederim;O kadar yolu sıkılmadan beni takip etme sabrını gösterdiğin için.
(Bel korumasız binme kardeşlerin en büyüğü ) _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 29.05.2007 - 12:08 Mesaj konusu:
tarkan_600, Sana çok ağır bir ceza hazırlıyorum haberin olsun
Bak bu ikinci ekişin. Sana ALLİ yapacaz kaçarın yok artık _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Kayıt: Jun 10, 2006 Mesajlar: 1328 Nereden: :..İstanbul..:
Tarih: 29.05.2007 - 13:13 Mesaj konusu:
süper bir gezi oldu,gelmeyenler pişmanlıklarıyla kaldılar.
Nur ellerine sağlık güzel kareler yakalamışsın. orada olan,geziyi güzelleştiren herkese teşekkürler.
Tarih: 29.05.2007 - 14:36 Mesaj konusu:
Pişman olanlar üzülmesin,yakında harika bir TEKNE GEZİSİ organizasyonumuz olacak,
Deniz-Güneş,Eglence hepsini doyasıya yaşıyacaksınız..
Ve tabiki bir Paintball etkinliğide sırada bekliyor..
Bu YAZ çok eglenecegimizi daha önceden söylemiştik..
Haa bu arada gelmiş geçmiş en önemli MOTOSİKLET festivalide bizleri bekliyor: "MARMOK Festivali"....
Bu YAZ ,Motosikletlerimizle birlikte unutulmaz bir YAZ geçirecegiz...
Tarih: 29.05.2007 - 16:13 Mesaj konusu:
halilRR, valla yagmur yagdı hatta sen inanmassın diye kameraya aldım buralarda hava sakattı ama hava sahil kesiminde güzelmiş günlük güneşlik,, neyse ama telafi ettircem söz
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 584 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 29.05.2007 - 20:46 Mesaj konusu:
halilRR dostum bundan sonra beraber bol bol dalacağız..senle bu konuları pek konuşamadık ama benim md organizasyonuna bakışımın ne kadar ciddi ve yürekten olduğunu zaman gösterecek inşallah.. _________________
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız