Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordelisi Spor Kulübü ,Yarışçı LİSANS ı vermeye başladı.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordelisi Spor Kulübü ,Yarışçı LİSANS ı vermeye başladı.
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.05.2007 - 07:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yani bu belge ve ücreti verenler lisansını hemen alabiliyormu?
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 27.05.2007 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu demiş ki:
ekamba, sen velit agayla diz değdirmece oyna ben zx10 la rödaj yapayım baba.ama şu bir gerçek pistte dönmek düz yolda gitmeye benzemez .pistçi adam yolda... yolcu adamda pistte yapamaz derim

sonderece haklısın dostum,pistte asla iddam yoktur fakat yolda hertürlü ayıklarım bunları Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
sende şu zx10 un rodajını 1 temmuza kadar hallet beraber girelim piste Bravo
Hakan_Dincer, çok haklısın Bravo Bravo Bravo
Başa dön
ekamba şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
musthefa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 27.05.2007 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lisans alaılım almasınada daha once duzenlenen drag yarıslarına almadılar benı 250 cc jawa var 1965 model niye bole bişe oluyor eskı model kullanıyoz dıyeyarıslara gırmıcezmı yanı diger 250 lılerın yanına alsınlar biz kendimize guvenıyoz motorada 42 yıldan beri guvenmıs Gülümsüyorum
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 29.05.2007 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arrda90, yarışmak istiyosanız eger ilk mesajımda belirttiğim gibi gerekli evrakları ve lisans ücretinizi yatırdıgınızda LİSANS sahibi bir sporcu oluyorsunuz ve TMF tarfından size bir SPORCU KARTI veriliyor.

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 29.05.2007 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, Lisansı sadece pist yarışçılarına mı veriyorsunuz? Cross yarışçılarına yok mu? Yada şoyle sorayım , bu lisans tüm motoyarışları için kullanılabilir mi?
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.05.2007 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam başkanım katılmayı düşünüyorum.zaten hep hayalimdi bari olsun.evrak ve belgeler için nereye başvurmam gerekicek.yani nasıl göndericem bunları size OK
yuvammotor
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ?.urfa

MesajTarih: 31.05.2007 - 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum başka bir şey söylemeye gerek yok ... Motordelisi Dans Bravo
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 31.05.2007 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arrda90, senden beklerdim yani Alkışlıyorum Alkışlıyorum ewet başarılarınıda beliyoruz..
Başa dön
tekyildizmotor Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.06.2007 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyw sağolasınız arkadaşlar OK
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 15.06.2007 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi hayırrlı olsun

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcu2003
Üye
Üye

Nereden: Elazig

MesajTarih: 15.06.2007 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam arkadaşlar birşey sorucam.Şu lisans olayını bu yıl itibarı ile senelik olarak yenilemek gerekiyomu...
Master_of_Fairing
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17.06.2007 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun bütün MD yarışcılarına yarış grenajı konusunda her türlü kolaylığı sağlarım www.grenaj.com
Başa dön
Master_of_Fairing Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 18.06.2007 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arrda90, topikin ilk mesajında herşeyi açıkça yazdım,
Kulübümüzün Spor org. sorumlu yönetim kurulu üyesi Mehmet TAN ın telefonunuda verdim ilk mesajda..
hayırlısı olsun..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 18.06.2007 - 00:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, hakan abi benım anlamadığım su kısım var.. bu kartla ,tamam lısanslı yarıscı oluyosun fakat bu ucret kısmını atıorum derece yaptık ve lısansı aldık bundan sonrası ne ıse yarıyor bu ucret 1 yıllık denmıs bu 1 yıl ıcerısınde yarıslarda ucret alınmıyor mu ?
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.06.2007 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anlamadım şimdi ne yapıcaz Üzgünüm
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
6. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye