yani bu belge ve ücreti verenler lisansını hemen alabiliyormu? _________________ motorculuk felsefesine göre hızlı yaşa genç ölki cesedin genç olsun dime
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7151 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 27.05.2007 - 12:03 Mesaj konusu:
nosscu demiş ki:
ekamba, sen velit agayla diz değdirmece oyna ben zx10 la rödaj yapayım baba.ama şu bir gerçek pistte dönmek düz yolda gitmeye benzemez .pistçi adam yolda... yolcu adamda pistte yapamaz derim
sonderece haklısın dostum,pistte asla iddam yoktur fakat yolda hertürlü ayıklarım bunları
sende şu zx10 un rodajını 1 temmuza kadar hallet beraber girelim piste Hakan_Dincer, çok haklısın _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
lisans alaılım almasınada daha once duzenlenen drag yarıslarına almadılar benı 250 cc jawa var 1965 model niye bole bişe oluyor eskı model kullanıyoz dıyeyarıslara gırmıcezmı yanı diger 250 lılerın yanına alsınlar biz kendimize guvenıyoz motorada 42 yıldan beri guvenmıs _________________ öldürmeyen her darbe GÜçlendirir
Tarih: 29.05.2007 - 12:13 Mesaj konusu:
arrda90, yarışmak istiyosanız eger ilk mesajımda belirttiğim gibi gerekli evrakları ve lisans ücretinizi yatırdıgınızda LİSANS sahibi bir sporcu oluyorsunuz ve TMF tarfından size bir SPORCU KARTI veriliyor. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 29.05.2007 - 12:38 Mesaj konusu:
Hakan_Dincer, Lisansı sadece pist yarışçılarına mı veriyorsunuz? Cross yarışçılarına yok mu? Yada şoyle sorayım , bu lisans tüm motoyarışları için kullanılabilir mi? _________________ 0 rh+
tamam başkanım katılmayı düşünüyorum.zaten hep hayalimdi bari olsun.evrak ve belgeler için nereye başvurmam gerekicek.yani nasıl göndericem bunları size _________________ motorculuk felsefesine göre hızlı yaşa genç ölki cesedin genç olsun dime
Selam arkadaşlar birşey sorucam.Şu lisans olayını bu yıl itibarı ile senelik olarak yenilemek gerekiyomu... _________________ Abdullah GÜRALP ^^04 GSX-R 1000^^
Tarih: 18.06.2007 - 00:13 Mesaj konusu:
arrda90, topikin ilk mesajında herşeyi açıkça yazdım,
Kulübümüzün Spor org. sorumlu yönetim kurulu üyesi Mehmet TAN ın telefonunuda verdim ilk mesajda..
hayırlısı olsun.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
HakanDincer, hakan abi benım anlamadığım su kısım var.. bu kartla ,tamam lısanslı yarıscı oluyosun fakat bu ucret kısmını atıorum derece yaptık ve lısansı aldık bundan sonrası ne ıse yarıyor bu ucret 1 yıllık denmıs bu 1 yıl ıcerısınde yarıslarda ucret alınmıyor mu ? _________________ motordelisi_19@hotmail.com msn
ninja@ninja.com.tr new msn
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız