Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bir başka "yeni motor" çıkmazı...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bir başka "yeni motor" çıkmazı...

Bir başka "yeni motor" çıkmazı...
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
shado
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 24.05.2007 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynı tatlı sıkıntıları geçtiğimiz yıl sonuna doğru bende çektim. ybr 125 le başlamıştım ve büyütmeye karar vermiştim. benim kararım cbf 500 almaktı ancak bilgi ve tecrübesine çok güvendiğim arkadaşlar en fazla 1ay sonra cbf 500 den sıkılacağımı söylediler. senin gibi kafam karışık bi halde çok zaman geçmeden 2.el uygun bi Z750S buldum (z-moto sitesindeki fotoğralarında göründüğünden çok daha yakışıklı ve kaslı) ve aldım. makinamdan çok memnunum. gerek sürüş pozisyonu gerekse gücü ve torku benim için gayet tatmin edici. diğer modeller hakkında yorumum yok. tecrübeli arkadaşların söyledikleri elbette çok önemli ve ışık tutucu ancak gönlündeki makinaların hepsini canlı görüp üzerine oturmadan karar verme derim ben. son olarak Z750 ile diğer 600 lük seçenekler arasındaki güç farkının gayet ciddi olduğunuda belirtmek isterim.
herkese keyifli sürüşler Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cuneytovuc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul / Kadiköy Mugla / Koycegiz

MesajTarih: 24.05.2007 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bu başlığın bu kadar faydalı olabileceğini açıkçası tahmin etmemiştim.

"shado" z750 ciddi anlamda hoşuma gidiyor,istediğim özellikler+performans+rahatlık ancak 2.eli konusunda içim pek rahat değil,malum yüksek devirli diğer motorlar gibi ilk sahibinin elinde yıpranmış olma ihtimali fazla gibi geliyor.Sen motorunu nerden ve nasıl aldın.Biraz artısından-eksisinden bahsedermisin ?

Benim için biçilmiş kaftan diyebileceğim motor şu an için 650cc V-STORM.Zira abs var,asfalt lastikleri,yüksek tork-beygir,enduro kasa-süspansiyon,güzel görüntü,enjeksiyonlu çok çok ekonomik motor,rüzgar derdi yok,heryere girer,son hızı fena değil,oldukça rahat sürüş pozisyonu,kendisine baktırıyor.... Ancak arkadaşlarından 3000 ytl kadar daha pahalı ! En azından şuara için planlarımı alt üst ediyor.

Yani arkadaşlar aklımın karışık olmasının başlıca sebebi,en rahat,en güzel görünen,en ekonomik,en çok fonksiyonlu gibi özelliklerin ayrı ayrı ve tek başlarına yeterli olmaması.Bu özelliklerin bazılarından kısmen fedakarlık yapmak mümkün olsada,insan onca parayı verince haklı olarak herşeyi bulmak istiyor.Sırf hız ve görüntü için racing almıyacağım gibi sırf rahatlığı için Transalp de almam gibi geliyor.Naked motorlar isteklerimin çoğuna cevap versede,son karara giden yol yinede alternatiflerle tıkanıyor zaman zaman.Yarın ne getirir bilemem ama şuan için kabaca nakedler öne çıkıyor.Ya kısa süreli 500cc deneyiminin ardından büyük abilere atlıycam ya da biraz sıkışıp,600cc de uzun ve keyifli bir dönem geçiricem.

http://img155.imageshack.us/my.php?image=dsc02964kopyalatd3.jpg
Başa dön
cuneytovuc Çevrimdışı cuneytovuc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
shado
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 24.05.2007 - 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote="cuneytovuc"]"shado" z750 ciddi anlamda hoşuma gidiyor,istediğim özellikler+performans+rahatlık ancak 2.eli konusunda içim pek rahat değil,malum yüksek devirli diğer motorlar gibi ilk sahibinin elinde yıpranmış olma ihtimali fazla gibi geliyor.Sen motorunu nerden ve nasıl aldın.Biraz artısından-eksisinden bahsedermisin ?quote]

ben motorumu sakarya kawasaki bayi cenk motordan aldım. 2.el de dikkatli olmak lazım tabi. mutlaka bi ehline göstermeli almadan önce. artısına eksisine gelince, bu benim ilk büyük hacimli motorum olduğundan sana objektif cevap vermem pek mümkün değil ancak gayet memnun olduğumu söyleyebilirim. tek şikayetim yrb ye göre fazla yakması Gülümsüyorum
internette biraz araştırırsan, tecrübeli arkadaşlar tarafından yazılmış, z750 nin kendi sınıfındaki motorlarla kıyaslamalarını kolayca bulabilirsin.
umarım kısa zamanda tercihini yapar ve yeni motoruna binersin.
keyifli sürüşler.
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 29.05.2007 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaş tercihini yaptı ve z750 de karar kıldı .temiz z750 arıyoruz cüneyte ...duyurulur Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 29.05.2007 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

z750 için söylediklerine tamamen katılıyorum sadece servis ve 2.el piyasasına neden takılıyorsun ve nerden bu kanıya vardın onu merak ediyorum.Gerçekten z-moto burak usta aldığım günden beri motorumdan sorumlu benden sonraki 2. ve tek insan.Bu kadar açık ve net söyluyorum.Ayrıca ne tesadüf TR'deki ana yetkili kişi Çok gülüyorum ,düşünsene sorununu en yetkili ağız çözüyor ,ustabaşıydı ,mekenikerdi ,servis müdürüydü demeden direkt temas halindesin.Neyse 2.eli soracak olursan temiz ve emsalsiz bir motorun satılamaması söz konusu olamaz .Alternatıf olarak bazen satıp farklı kawasaki'lere geçme düşünceleri ne zaman aklıma gelse z bir yönüyle otur bin devam et yoluna der gibi karsımda duruyor.Aslında yanlışta değil güç,görüntü,ses,farklılık ve rahatlık(180 sonrası rüzgar etkisi!!!) hepsi var.Gerisi sana kalmış,neticede tum tercihlerin güzel makinalar ben kendi adıma merakını gidermek istedim.Saygılarımla
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
meisli07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.05.2007 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş topicleri okumana gerek yok

sen git kendine gıcır gri bir cbf 600 abs çek altına boşver gerisini
Başa dön
meisli07 Çevrimdışı meisli07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 30.05.2007 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suzuki dl 650-vstrom alırsan satamazsında. doyamazsında onun için
düşün derim.
Başa dön
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NatureBoy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.05.2007 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Z750 bence ama bu senin tercihin tabi artılarını eksilerini biliyorsun motorların ben olasam kawa alırdım saygılar.........
Başa dön
NatureBoy Çevrimdışı NatureBoy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cuneytovuc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul / Kadiköy Mugla / Koycegiz

MesajTarih: 31.05.2007 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet temiz bir z750 arıyorum bu sezonun sonuna.Sahibi yazında kullansın sezonu kapatıp bana satsın.Z750/Z750S kullanıcılarına duyurulur.

http://img155.imageshack.us/my.php?image=dsc02964kopyalatd3.jpg
Başa dön
cuneytovuc Çevrimdışı cuneytovuc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.29 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal