Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Shoei & Marushin Görücüye Çıktı. Sizce Hangisi ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Shoei & Marushin Görücüye Çıktı. Sizce Hangisi ?

Shoei & Marushin Görücüye Çıktı. Sizce Hangisi ?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 28.05.2007 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabiki shoei çünkü bu modeli kullanıyorum Gülümsüyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 28.05.2007 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Shoei evet Shoei, tabii ki Shoei (25krktr Gülümsüyorum )

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 28.05.2007 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Marushin chok şekil duruo Bravo

Son Mesajdan 45 saniye:

Marushin chok şekil duruo Bravo Bravo
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 28.05.2007 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Birde aklıma takılan bir soru var. Mesela Shoei için bahsettiğim model sanırım 2006 tsarımı. Mantıken liste fiyatlarında güzel bir indirim yapmaları gerekmez mi ? . Çünkü çoğu yerde böyle bir indirim görmüyorum

PaRiS-Zx10R demiş ki:
Lowflyer, eğer shoei yi seçer, çok az kullanılmış(gerçekten çünkü hediye yolcu kaskı) 2. el düşünürsen benim elimde var satmak istiyorum.İstanbulda oturuyorum çok güvendiğin biri varsa burda baktırabilirsin..Düşünürsen e-mail at

PaRiS-Zx10R teşekkür ederim. Ancak kask konusunda hiçbir zaman 2. el almayı düşünmedim. Malum, boy hizasından dahi yere düşse koruyucu özelliğinde azalma olma ihtimali yüksek.

strider
ve SRAD-HAN madem shoei de aynı modeli kullanıyorsunuz size sorum olacak.
0-200 ve 200+ hızlarda ses sürkülasyonu ve titreşim nasıl ?
Eksikliğini hissettiğiniz bir durum var mı ?

demgah demiş ki:
Safabet derim kesinlikle Çok gülüyorum hemde çene açılır ve gümüş gri gri olacak offf Delirdim

Ağbi o bile fazla. İnşaatda kullanılan bareti alıp1 lastik geçirdim mi al sana kask. Safabet den bile daha iyi Çok gülüyorum
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nzmhkmt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sürgünde izmir/Manisa/Denizli/Aydın

MesajTarih: 28.05.2007 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1. si daha bi şık ama
ne diim ben pek beğenmedim
biraz daha sade ve şekil olsaydı tam süper olurdu
_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 28.05.2007 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alp45 demiş ki:
bende shoel alırdım. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Böyle bir marka hatırlamıyorum Gülümsüyorum ,ancak her 2 markanın'da birbirinden aşağı kalır tarafı yok kanımca,

Shoei "kiyonari" ve "relic" modellerini kullandım,kesinlikle mükemmel diyebilirim,Marushin hakkında olumlu geribildirimler aldım,2'si arasında karar vermek oldukça zor,ama sana alternatif olarak şu an kullandığım Schuberth "S1" modelini hararetle tavsiye edebilirim,muhteşem bir kask,incelemeni ve araştırmanı öneririm,hangisine karar verirsen ver,sağlık ve mutlulukla kullanmanı dilerim,şimdiden hayırlı olsun.

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
_Zagor_ Çevrimdışı _Zagor_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.05.2007 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar; Devil ve Marushin'in resmi distribütörü konumundayım biliyorsunuz,aynı zamanda Suzuki ve Hyosung bayii/servisiyim,ve her ithalatçı ve bayii için en doğal olanı,temsil ettiği markayı sonuna kadar savunmak-yüceltmek.Fakat bu yüceltme abartıya kaçtığına inanıldığında ters tepme yapar ve insanları o markadan soğutur.

Mesela şu anda askerde şınav çeken Ali arkadaşım,sahip olduğu ZX 636'yı o kadar çok övüp yüceltip göklere çıkardıki millet hem Ali'den hemde Zx636'dan soğudu resmen Çok gülüyorum ,keza aynı şekilde gerek Devil'de gerek Marushin'de gerek Suzuki ve Hyosung'ta bu hataya düşmek istemiyorum.

Marushin ile ilgili en iyi en sağlam ve en tarafsız referansı kullanan insanlardan alabilirsiniz,mesela sayın başkan Hakan Dinçer -Shoei dahil olmak üzere' bir çok kaska sahip olmaına rağmen Marushin kullandığını belirtmiş,yada gerek eko_r1 gerek diğer kullanan insanlar memnuniyetlerini dile getirmişler.Kullanmayan insanlarda marka bilinirliği yüzünden Shoei demişler,Shoei kötü bir kask mı? Kesinlikle hayır,hiç kullanmamış olsamda eminimki çok iyi bir kasktır,fakat göze batan en büyük 2 dezavantajı buğu yapan camı ve yüksek fiyatı.Güvenirlilik açısından her ikiside bir birine çok yakın...Bu durumlar göze alındığında iş zevke kalıyor.

titi: yüksek süratte titreşim ve rezonansı sormuşsun,ben TNT 800 kullanıyorum ve 270-275 km süratte camdan dışarı bile çıksam 1 cm titremiyor,yalnızca Hayabusa'dayken 260 üstü süratlerde gazı aniden bırakıp panik fren yaptığımda Hayabusa'nın aşırı güçlü kompresörü yüzünden ters akım oluşuyor ve hava kanalları etkisiz kalıyor,yalnızca o süratte panik fren yaptığımda titredi şu güne kadar başka da titremedi.Fakat dediğim gibi bana değil,kullanan insanlara sorarsan aynı cevabı alabilirsin.Mesela deliemin'in kardeşi Joe-Santana Marushin'den önceki kullandığı kaskta titreşim sorunu yüzünden muzdaripti.Bana söylediği kadarıyla 200 üstü süratlerde artçısı kaskı eliyle sabitlemek zorunda kalıyormuş Gülümsüyorum Fuarda Marushin'i aldığı gün kendisine '280 km/h sürate çıktığında eğer kask 1 cm dahi titrerse kaskı sualsiz geri alacağımı' belirttim.O anda o bile inanmadı yüksek süratte bu kadar titreşimsiz olacağını ancak sonradan test edip onayladı Bravo

NOT: MD üyelerine Marushin kasklarda yapabileceğim sürpriz indirim hakkımı burda gizli tutuyorum Göz kırpıyorum Kaskı beğenip kalitesini onaylamak isteyenleride bekliyorum Bravo
Üye
Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 30.05.2007 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben marushi alıcam iyi oldu bu anket

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

bunun birse samura moleli var senin gösterdin kindaro buna da birbak derim ben kararsız kaldım Göz kırpıyorum
Başa dön
yargic_adp Çevrimdışı yargic_adp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 30.05.2007 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bıldıgınden sasma kardesım shoeı Bravo

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 30.05.2007 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote="ryangt"]

.Mesela deliemin'in kardeşi Joe-Santana Marushin'den önceki kullandığı kaskta titreşim sorunu yüzünden muzdaripti.Bana söylediği kadarıyla 200 üstü süratlerde artçısı kaskı eliyle sabitlemek zorunda kalıyormuş Gülümsüyorum Fuarda Marushin'i aldığı gün kendisine '280 km/h sürate çıktığında eğer kask 1 cm dahi titrerse kaskı sualsiz geri alacağımı' belirttim.O anda o bile inanmadı yüksek süratte bu kadar titreşimsiz olacağını ancak sonradan test edip onayladı Bravo
quote]

Yemin Ederim Birden Hızlı Okumuşm 280km/h ve Tırt emini yan yana okudum inanmadım ağlamak istedim ama bir daha okudugumda eminin kardeşiymiş Pauhauh Delirdim
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yargic_adp
Üye
Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 31.05.2007 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben aldım dün marushi cok hoşuma gitti dizaynı kaliteside güzel sen neyaptın hangine karar verdin?
Başa dön
yargic_adp Çevrimdışı yargic_adp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 31.05.2007 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Fuarda Marushin'i aldığı gün kendisine '280 km/h sürate çıktığında eğer kask 1 cm dahi titrerse kaskı sualsiz geri alacağımı' belirttim.O anda o bile inanmadı yüksek süratte bu kadar titreşimsiz olacağını ancak sonradan test edip onayladı

Eray kafamdaki soru işaretini + ya çevirdin Bravo Artık Marushin almak farz oldu Gülümsüyorum
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 31.05.2007 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yargic_adp demiş ki:
ben aldım dün marushi cok hoşuma gitti dizaynı kaliteside güzel sen neyaptın hangine karar verdin?

Marushin' in hangi modelini aldın ?
Erayın yanına uğrayıp bakacağım artık. Ancak ilk tercihim Shoei olacak gibi.
Marushin i de denemeden karar vermek istemedim doğrusu.
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zigbog
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: »»»»»»izmiRR««««««

MesajTarih: 31.05.2007 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nbendede marushin 777 tiget var gercekten güzel kask OK Bravo

onur_zigbog@hotmail.com zigbog-@hotmail.com
Başa dön
zigbog Çevrimdışı zigbog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 31.05.2007 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer, koptum yahu Çok gülüyorum
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
3. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal