Tam tekmil yarış için giyim kuşam olmasına rağmen vizör kısmındaki hadise can sıkıcı ve kötü şans. Kasksız korumasız sürenlere ibret olsun. "Bana bir şey olmaz" diyenler bir iki defa izlesin.
alp45,
Alıntı:
link açılmıyor kardeş.
Senin pc şişmiş kardeş. Gazını alıver _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
En son freewing tarafından 01.06.2007 - 19:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
adamlar full+full koruma olsada birşey olmayacak diye bişey yok...takla atmaktan adamın boynu kopacaktı bee.......kötü olmuş.... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Jan 28, 2005 Mesajlar: 873 Nereden: zonguldak/ Ere?li
Tarih: 01.06.2007 - 19:52 Mesaj konusu:
hiç farkettinizmi kaza sonrası ( ilk başta gösteriyor ) kaskı nasıl cıkarıyorlar ben hayret ettim _________________ Lütfen Kask Takalym
camurlu_endurocu@hotmail.com
Kayıt: May 08, 2007 Mesajlar: 659 Nereden: istanbul/kozyatağı
Tarih: 01.06.2007 - 20:07 Mesaj konusu:
ben neden izleyemiyorum bu sitede video bi iki oluyo göstermiyo sorun bende mi yoksa bişi yapmam grekiyo _________________ büyükdedemden kalma motor aşkı bana...
gerçekten kafası adeta toprağı kazıdı üst sınıf bi kask olmasa neler olurdu allah bilir ucuz atlatmış kawacı kardeşimiz _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
bu pıstte gerceklesmıs bır kaza...bunun normal yolda oldugunu dusunun bır de!! _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız