Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - korkunç kazadan kurtuluş anı:(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

korkunç kazadan kurtuluş anı:(

korkunç kazadan kurtuluş anı:(
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
sphinx-girl
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 01.06.2007 - 18:59    Mesaj konusu: korkunç kazadan kurtuluş anı:( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.sendeyolla.com/medyadetay.aspx?&tid=3&cid=10&id=55065

İstemiyorum Şok oldum Şok oldum
hep kalbimdesin, hep içimdesin
Başa dön
sphinx-girl Çevrimdışı sphinx-girl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.06.2007 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten çok kötü düşmüş Üzgünüm
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı paradiseeizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alp45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 01.06.2007 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

link açılmıyor kardeş. Şok oldum
Başa dön
alp45 Çevrimdışı alp45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 01.06.2007 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tam tekmil yarış için giyim kuşam olmasına rağmen vizör kısmındaki hadise can sıkıcı ve kötü şans. Kasksız korumasız sürenlere ibret olsun. "Bana bir şey olmaz" diyenler bir iki defa izlesin.

alp45,
Alıntı:

link açılmıyor kardeş.

Senin pc şişmiş kardeş. Gazını alıver Gülümsüyorum

En son freewing tarafından 01.06.2007 - 19:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
LuCKyGirL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.06.2007 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

"Bana bir şey olmaz" diyenler bir iki defa izlesin.

katılıyorum...
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 01.06.2007 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamlar full+full koruma olsada birşey olmayacak diye bişey yok...takla atmaktan adamın boynu kopacaktı bee.......kötü olmuş....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 01.06.2007 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uffffffffff Üzgünüm o kafada kask olmasaydı düşünemiyorum beyni akardı heralde İstemiyorum geçmiş olsun
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_DeliCocuk_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ Ere?li

MesajTarih: 01.06.2007 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç farkettinizmi kaza sonrası ( ilk başta gösteriyor ) kaskı nasıl cıkarıyorlar ben hayret ettim Şok oldum
_DeliCocuk_ Çevrimdışı _DeliCocuk_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.06.2007 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

hiç farkettinizmi kaza sonrası ( ilk başta gösteriyor ) kaskı nasıl cıkarıyorlar ben hayret ettim

Alkışlıyorum yaw o ne biçim kask çıkarma! adam kafasına o kadar darbe almış boynunda hasar olabilir adam tuttuğu gibi çekiyo alla alla.....
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 01.06.2007 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu çocuk hep düşüyo zaten ya allah korumuş yine de kimsenin başına gelmez inşallah böle bi kaza
Başa dön
marcopasa Çevrimdışı marcopasa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ILoveBass
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kozyatağı

MesajTarih: 01.06.2007 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben neden izleyemiyorum bu sitede video bi iki oluyo göstermiyo sorun bende mi yoksa bişi yapmam grekiyo Üzgünüm

1949 650cc 6T Triumph Thunderbird
Başa dön
ILoveBass şimdi Çevrimiçi ILoveBass Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 01.06.2007 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Önceden izlemiştim Tekrar izlediğim iyi oldu
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.06.2007 - 03:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten kafası adeta toprağı kazıdı Ağlıyorum üst sınıf bi kask olmasa neler olurdu allah bilir Şok oldum ucuz atlatmış kawacı kardeşimiz İstemiyorum
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 02.06.2007 - 07:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu pıstte gerceklesmıs bır kaza...bunun normal yolda oldugunu dusunun bır de!! ?
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 02.06.2007 - 08:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum Çok geçmiş olsun allah korumuş
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal