Tarih: 19.01.2005 - 18:04 Mesaj konusu: new
arkadaşın fikri çok iyi ama başkabi kardeşimin yazdığı gibi program yapımcılarının bakış tarzı değişik oluyo istediğimizi bulamayabiliriz. yazması kolay bir fikir ver dersen. işte onada bir çare düşündüm. bütün haber programlarında motor ve motorcuların kötü yanlarından bahsediliyo ve zararları konuşulyo bizde böyle omladığımızı ve bilinçli bir topluluk olarak var olduğumuzu ve çoğaldığımızı, misyonumuzu rahatça anlatabileceğimiz bir haber programınla bağlantıya geçmeye çalışsak. örneğin SHOW haber bu gibi konularda duyarlı ve ilgililer özellikle magazin tarzı haberlere daha çok zaman ayırıyorlar. eminin Şakşukaya, semra hanıma, ve bir çok abzürt isme ayıracakları zamanı bize ayırırlar çünkü renkli ve zamanın içinden bir konu bizimki ne dersiniz. _________________ Dü?mandan kaçacak kadar korkak, kaçany kovalayacak kadar zalim de?ilim.Hz. Ali
Quasimodo
REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ BENCE HERKEZ REKLAM ÜZERİNE FİKİRLER ATSIN ORTAYA MUTLAKA BİZE UYGUN BİRŞEY SEÇERİZ İÇİNDEN. _________________ İÇEN İNSAN GÜZEL İNSANDIR !!!
Kayıt: Dec 02, 2004 Mesajlar: 445 Nereden: RedLine net&Cafe
Tarih: 19.01.2005 - 19:11 Mesaj konusu:
millet biz bu plaket işini camianın önde gelenleriyle konusarak onların tvden tanıdıklarıyla görüsüp halledebiliriz.tabiiki bizim plaketimize layık olacak kişi kesinlikle motorsporları yada benzer programları yapan birisi olmalı.talk show yada haber programları yerine bizim sorunlarımızı anlayan sesimizi her daim duyurabilecegimiz programlar böylece camiamız için herzaman açıkkapı olacaktır. çiçek dalda,bebek kolda,motosiklet yolda SEVİLİR
Bence show programları arasında seçim yapsak daha iyi olur. Çünkü o tip programlar bunun gibi şeylere daha çok önem veriyo diye düşünüyorum. Hem bizim Motor Delileri olarak bi ödül vermemiz başlı başına bir olay. Daha önce hangi program motorsiklet camiası tarafında ödüle layık görülmüş? Ben hiç raslamadım. Bu yüzden onlar içinde bir ayrıcalık olur bu....
Tarih: 19.01.2005 - 19:30 Mesaj konusu:
o zaman sadece talk show adı altında olmasın. çünkü seçenekler azalıyo kaçtane varki. seçeneklerin çok olduğu eğlence programı. AMA nevar ki öyle. aklım durdu fikir gelmiyo _________________ Dü?mandan kaçacak kadar korkak, kaçany kovalayacak kadar zalim de?ilim.Hz. Ali
Quasimodo
anket,program gözetilmeden kim hangi programda odul verilmesi taraftarı diye sorulsa daha cazip fikirler cıkar belki ortaya ama odulu vermek istediğimiz program spor uzerine bir program da olsa daha cok tanıtım amaclı konuşma şansı verilir heralde belkide soru cevap olarak vakit bulunur programda,yoksa talk show ortamında karmaşadan pek tanıtım yapma olanagı bulamaz odulu verecek arkadaş gibi görünüyor,beyaz showda odul veren kişilerin pek rahat tanıtım yapamadığı ortada yinede site büyükleri daha olgun fikirler bulacaktır bu konuda,hediye olarakta maket motosiklet uzerine yapıştırılmış logomuz güzel olur diye düşünüyorum
Kayıt: Jan 08, 2005 Mesajlar: 263 Nereden: Erzurum/Ystanbul
Tarih: 19.01.2005 - 22:27 Mesaj konusu:
CNN Türk'de Spor Ekspress diye hoş bir program var...Bay&Bayan iki kişi sunuyor. Güncel konukları seviyorlar. Motorsporlarını da.Bir kereseninde Kemal Merkit'le eşini konuk etmiş, stüdyoya Ktm ile Ralli arabalarını da almışlardı çiftin.
Onlarla irtabata geçip sesimizi biraz olsun duyurabilirsek, bir ana haber bültenine ya da bir show programına kabul edilmemiz daha kolay olur gibime geliyor...
Walla bencede güzel bir fikir ama zaga yı sallayın bence çünkü ciddiye almıyorlar ve alaycı bir tavırla yaklaşıyorlar.. Ama Beyaz uyar Beyaz abimiz iyidir
_________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Tarih: 20.01.2005 - 00:29 Mesaj konusu:
Yaw ben BEYAZ ı cok iyi tanıyorum. Eskisehir de beraberdik. İstanbul da da 1-2 kez gorustuk. Kesin olarak olur diye bi sey soyliyemem ama neden ben bu isle bi ilgilenmiyorum ki
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız