Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İyi fikir..Bi göz atın.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İyi fikir..Bi göz atın.

İyi fikir..Bi göz atın.
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
armaganeser
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.01.2005 - 18:04    Mesaj konusu: new Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşın fikri çok iyi ama başkabi kardeşimin yazdığı gibi program yapımcılarının bakış tarzı değişik oluyo istediğimizi bulamayabiliriz. yazması kolay bir fikir ver dersen. işte onada bir çare düşündüm. bütün haber programlarında motor ve motorcuların kötü yanlarından bahsediliyo ve zararları konuşulyo bizde böyle omladığımızı ve bilinçli bir topluluk olarak var olduğumuzu ve çoğaldığımızı, misyonumuzu rahatça anlatabileceğimiz bir haber programınla bağlantıya geçmeye çalışsak. örneğin SHOW haber bu gibi konularda duyarlı ve ilgililer özellikle magazin tarzı haberlere daha çok zaman ayırıyorlar. eminin Şakşukaya, semra hanıma, ve bir çok abzürt isme ayıracakları zamanı bize ayırırlar çünkü renkli ve zamanın içinden bir konu bizimki ne dersiniz.
armaganeser Çevrimdışı armaganeser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sgorahmet
Üye
Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 19.01.2005 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede beyaz show
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 19.01.2005 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ BENCE HERKEZ REKLAM ÜZERİNE FİKİRLER ATSIN ORTAYA MUTLAKA BİZE UYGUN BİRŞEY SEÇERİZ İÇİNDEN.
armaganeser
Üye
Üye

MesajTarih: 19.01.2005 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi düşünelim iyisine karar verelim
armaganeser Çevrimdışı armaganeser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
koR_1ay
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: RedLine net&Cafe

MesajTarih: 19.01.2005 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

millet biz bu plaket işini camianın önde gelenleriyle konusarak onların tvden tanıdıklarıyla görüsüp halledebiliriz.tabiiki bizim plaketimize layık olacak kişi kesinlikle motorsporları yada benzer programları yapan birisi olmalı.talk show yada haber programları yerine bizim sorunlarımızı anlayan sesimizi her daim duyurabilecegimiz programlar böylece camiamız için herzaman açıkkapı olacaktır. çiçek dalda,bebek kolda,motosiklet yolda SEVİLİR
Başa dön
koR_1ay Çevrimdışı koR_1ay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MVUGJ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 19.01.2005 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence show programları arasında seçim yapsak daha iyi olur. Çünkü o tip programlar bunun gibi şeylere daha çok önem veriyo diye düşünüyorum. Hem bizim Motor Delileri olarak bi ödül vermemiz başlı başına bir olay. Daha önce hangi program motorsiklet camiası tarafında ödüle layık görülmüş? Ben hiç raslamadım. Bu yüzden onlar içinde bir ayrıcalık olur bu....
Başa dön
MVUGJ Çevrimdışı MVUGJ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
armaganeser
Üye
Üye

MesajTarih: 19.01.2005 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o zaman sadece talk show adı altında olmasın. çünkü seçenekler azalıyo kaçtane varki. seçeneklerin çok olduğu eğlence programı. AMA nevar ki öyle. aklım durdu fikir gelmiyo
Rain_R1
Üye
Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 19.01.2005 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anket,program gözetilmeden kim hangi programda odul verilmesi taraftarı diye sorulsa daha cazip fikirler cıkar belki ortaya ama odulu vermek istediğimiz program spor uzerine bir program da olsa daha cok tanıtım amaclı konuşma şansı verilir heralde belkide soru cevap olarak vakit bulunur programda,yoksa talk show ortamında karmaşadan pek tanıtım yapma olanagı bulamaz odulu verecek arkadaş gibi görünüyor,beyaz showda odul veren kişilerin pek rahat tanıtım yapamadığı ortada yinede site büyükleri daha olgun fikirler bulacaktır bu konuda,hediye olarakta maket motosiklet uzerine yapıştırılmış logomuz güzel olur diye düşünüyorum
Başa dön
Rain_R1 Çevrimdışı Rain_R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aysetugba
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: alanya/istanbul

MesajTarih: 19.01.2005 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bi fikir :md: :md:

inşallah en kısa zamanda uygulamaya geçersiniz Dil çıkarıyorum

sabırsızlıkla bekliyorum
Başa dön
aysetugba Çevrimdışı aysetugba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_SeXMaCHiNe_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/Be?iKTa?/TuZLa

MesajTarih: 19.01.2005 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi en kötü yarısma prog larıda konulur Çok gülüyorum Sabah sabah seda sayan. yasemının penceresı. m.ali.erbil Çok gülüyorum var surusuyle Arena A takımı deşifre parmak izi Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum
Başa dön
_SeXMaCHiNe_ Çevrimdışı _SeXMaCHiNe_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
peugeot-cu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 19.01.2005 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abi güzel fikir yakında ibo show da tekrar baslayacak o zman ikisinin arasında bir şeyler olur sanırım tabii ben imparatordan yanayım Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
peugeot-cu Çevrimdışı peugeot-cu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MuadDib
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Erzurum/Ystanbul

MesajTarih: 19.01.2005 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CNN Türk'de Spor Ekspress diye hoş bir program var...Bay&Bayan iki kişi sunuyor. Güncel konukları seviyorlar. Motorsporlarını da.Bir kereseninde Kemal Merkit'le eşini konuk etmiş, stüdyoya Ktm ile Ralli arabalarını da almışlardı çiftin.
Onlarla irtabata geçip sesimizi biraz olsun duyurabilirsek, bir ana haber bültenine ya da bir show programına kabul edilmemiz daha kolay olur gibime geliyor...
Başa dön
MuadDib Çevrimdışı MuadDib Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.01.2005 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaga ile beyaza gidersek md olarak bende gelirim haberiniz olsun
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 19.01.2005 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Walla bencede güzel bir fikir ama zaga yı sallayın bence çünkü ciddiye almıyorlar ve alaycı bir tavırla yaklaşıyorlar.. Ama Beyaz uyar Dil çıkarıyorum Beyaz abimiz iyidir
Çok gülüyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RARA
Üye
Üye

Nereden: ESKISEHIR

MesajTarih: 20.01.2005 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaw ben BEYAZ ı cok iyi tanıyorum. Eskisehir de beraberdik. İstanbul da da 1-2 kez gorustuk. Kesin olarak olur diye bi sey soyliyemem ama neden ben bu isle bi ilgilenmiyorum ki Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
RARA Çevrimdışı RARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal