Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - zx10 ve hayabusa ile gece drag..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

zx10 ve hayabusa ile gece drag..

zx10 ve hayabusa ile gece drag..
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ILoveBass
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kozyatağı

MesajTarih: 29.05.2007 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten çok güzel videolar teşekkürler paylaşımın için Bravo

1949 650cc 6T Triumph Thunderbird
Başa dön
ILoveBass şimdi Çevrimiçi ILoveBass Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
NatureBoy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.05.2007 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

diyoduk Zx-10 harcar diye kimse inanmıyordu
Başa dön
NatureBoy Çevrimdışı NatureBoy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bekirexe
Üye
Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 29.05.2007 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

video izlemeye son şunun surasında pazar gününe ne kaldı gücü olan imkanı olan buyursun manisa ya gelsin oraya izlesinler zx10 hayabusa 636 orda neyin ne oldugunu görecegiz ama ahmet abi hakkı var zx10 da şimdi Çok gülüyorum
Başa dön
bekirexe Çevrimdışı bekirexe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 29.05.2007 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bekirexe, evet bu hafta sonu draglardayız Delirdim inş. Göz kırpıyorum
EGEMEN42
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 29.05.2007 - 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zx10 her zaman söylerim deli olduğum makinelerin başında geliyor Delirdim

Konya MD Te@m
Başa dön
EGEMEN42 Çevrimdışı EGEMEN42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
R1fatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BEYSEHYR otobanyndan

MesajTarih: 29.05.2007 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha once ben bu ıkı motor hakkında bı topık acmıstım ve corumlu bı arkadasımız nıck ını tam hatırlayamcadım ama 997799 du galıba herkese hodrı meydan demıstı ve anahtar bagıslamasına ıddıaya gırmıstı ama kımse cıkamadı.hayabusa gecer dıyen arkadaslar ugrasmasın bosa zx10 r1 gsxr1000 0-400 ve asagı yukarı 300 km hıza kadar hayabusayı cıtır cıtır yeeeeeer.ama 300 den sonra kadran konusur ıste o zaman babalar onden gıder
cetik
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.05.2007 - 22:19    Mesaj konusu: Re: zx10 ve hayabusa ile gece drag.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR demiş ki:
iyi seyirler arkadaşlar siz siz olun zx10'la dalga geçmeyin Gülümsüyorum

http://media.putfile.com/BEN-49

tabi herkesin hayali zx10 baksana sitede nicklere zx102785 zx10onur zx10 huseyin....

hocam bu dünyada kral bir tane oda tahtı yıkılana kadar busa......

34 AHM 10
Başa dön
cetik Çevrimdışı cetik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 30.05.2007 - 05:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazık etmiş hayabusaya. bunların elinde bu tip markalar ayaklara düşüo zaten.. Çok gülüyorum Öfkeliyim
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.05.2007 - 08:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cetik, yapma adaşım abim malum sen hayabusaya bine bine ruhun körermiş aç gözlerini yeni böcekler düştü piyasaya Gülümsüyorum
kawasaki_46_46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELBYSTAN

MesajTarih: 01.06.2007 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, ellerine saglık süper video
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.06.2007 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

A rkadaşlar öncelikle yarış bence adil değil Dil çıkarıyorum
2004 model zx10r ve 1999 teknolojisinde hayabusa İyi fikir Beğenmedim
zx10r drag için ayarlanmış halde gözüküyor fakat hayabusanın aynaları bile üzerinde Beğenmedim

yani yarış gerçekten adil değil
şimdi bende 1000rr ın zx10r geçtiği drag videosu kaysam ne olucak Delirdim Delirdim
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 01.06.2007 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2004 sonrası gelen yeni nesil 1000cc ler hayabusayı dragta üzebilirler! pilotlar esit ise makinalar standart ise hayabusa 1cıt fark yapabilir ama hayabusa pilotu saniyenin 4te1i kadar hata yapsa yeni bi deliğe sahip olur!
srad1000 ve zx10 bu konuda af etmez.. Bravo
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.06.2007 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten cook ii, Alkışlıyorum ...fazla söze gerek yoook ....
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 01.06.2007 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, Paylaşımın için teşekkürler arkadaşım hakikaten gerçek bir drag izleyebildim. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Güzell videolar özellikle ilki Bravo

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.06.2007 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yapmayın ya prof bir yarış bu video ortada dijital ekran karşıda cevap ordada İyi fikir
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal