Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 1735 Nereden: Ümraniye / İST
Tarih: 03.06.2007 - 15:56 Mesaj konusu:
birçok insan bu görüntüleri eleştirecektir. bu ne yaw yolcu uçagımı gibi sözlerle ama ben bu kişiyi yaratıcılıgından dolayı tebrik ediyorum biz hyundai accent e bagaj dahil 7 kişi zor bindik _________________ PEŞMERGE SYTLE ...
urfayı görmüş olan arkadaşlar varsa başka illerden, yazsınlar. yani binde bir bööle şeylerrr. neyse
Urfayı gördüm, güzel bir şehir. Her ay ziyaret ederim işim nedeniyle. Kızgınlığını anlayamadım açıkçası. Urfada, Diyarbakırda, Elazığda, Batmanda çok sık görülen bir olay bu. Hatta Diyarbakırda iki motor çarpışmış 11 kişi yaralanmış diye biraz abartılı bir mizahi hikaye anlatılır.
Kayıt: Mar 07, 2007 Mesajlar: 57 Nereden: İstanbul/G.O.Paşa SUDENAZZZ
Tarih: 03.06.2007 - 17:17 Mesaj konusu:
malesef göz ardı edilen üzücü bir görüntü.motorun şakası yok diye düşünrüm hep.insan değeri neden bu kadar ucuzdur anlamam.birtek urfa diye değilde,genel anlamda böyle görüntüler metrepol şehirlerdede bu tarz görüntüler mevcut. lütfen dikkat!!!!!
HH deyınce bır durup dusunmek lazım bızım normal motorlar gıbı degıl onlar bı kez rus motoru daha yedek romork takacan onuda dolduracan cekmem demez. cunku o motor gerı gerı calısır. yani işin konusu HH olunca bu resme sasırmamak lazım
valla diyecek bişi yok.gülüyoruz ağlanacak halimize eşşek kadar adam olmuş hadi kendini düşünmüyorsan bari bebeleri düşün ama neeerdee zaten bi yığın cocuk ha bir eksik ha bir fazla.zeka özürlü bu tipler. polis polis olsa bu görüntüyle bile adamı bulup cazayı basmaları gerekir. _________________ BLACK-RED
06 ET 6609
Kayıt: Mar 12, 2006 Mesajlar: 354 Nereden: istanbul/üsküdar/zeynep kamil
Tarih: 04.06.2007 - 09:15 Mesaj konusu:
buda bişimi biz yamaha bws 100 e 8 kişi bindik üstelik onda yanda sepet yoktu tabi biz bunu trafiğe kapalı alanda yaptık böle zaten trafiğe çıkılmaz _________________ 08 600rr
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız