Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kanuni Storm 150 Sigorta attı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kanuni Storm 150 Sigorta attı

Kanuni Storm 150 Sigorta attı

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
asi_cocuk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 03.06.2007 - 13:49    Mesaj konusu: Kanuni Storm 150 Sigorta attı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoru dün içeri sokarken nası becerdilerse baya bi hırpalamışlar sigorta atmış elden calışmıyo sigortayı söküp telleri birbirine direk balarsam calışıyo bunun bi zararı olurmu motora İstemiyorum motoru cıkarcaz diye boğulana kadar gaz vermişler zor topladım üstüm başım yağ içinde Sinirlendim
Başa dön
asi_cocuk Çevrimdışı asi_cocuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
badboyinist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bahçeşehir

MesajTarih: 03.06.2007 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim bildiğim kadarıyla o kabloları direk birbirine bağlarsan herhangi bir kısa dewre durumunda arada sigorta olmadığı için motorun bütün elektirik aksamını yakabilirsin

bence git bi nalbura fln orda senin eski sigortanı göster aynısından weya birazdaha güçlüsünden (amperi yüksek) al tak motoruna paşa paşa kullan Bravo
asi_cocuk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 03.06.2007 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bulamadım aynısından pazar oldundan servislerde kapalı acık olanlar uzak sabah ola hayrola taktım sigortayı ayak marşı ile çalışıyo ama ne hız göstergesi var ne far ne stop sabah arabayla motor servise gidip bi sigorta alıp koycaz yerine yardım için tekrar sağol ben zararı olmaz diye düşünmüştüm ama varmış demek yazdım bunuda kafama bi yere Gülümsüyorum
Başa dön
asi_cocuk Çevrimdışı asi_cocuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GKNAKED
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.06.2007 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sakın sakın
aynı amperde sigortanı al paşa paşa kullan
sigortasızda kabloları direk baağlama suretiyle çok zorunlu kalmadan kullanma.. yüksek akımda yakarsın tesisatı..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.10 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal