Kayıt: Nov 12, 2006 Mesajlar: 2206 Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)
Tarih: 04.06.2007 - 18:34 Mesaj konusu:
10UR1, DEDİ HERKEZ SANa adamın gecerli bir sebebi wardır diye war işte ayıp walla senn yaptığın 10UR1, adama o kadar yüklendin _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 04.06.2007 - 20:01 Mesaj konusu:
ekamba önce akraban için üzgün olduğumu söylemek isterim! ancak bu durmda bile sonuçta akhisara gelmişsin,ordan çıkıp tekne gezisi bile yapabilmişsin yemekler yenmiş gezilmiş eğlenilmiş allah daim etsinde bunlara zaman vardı da! 15dk onurla gazlamayamı zaman bulamadın?? bence bu hiç mantıklı gelmedi gece gec saatlere kadar erkadaslarınla gezip eğleniyorsun ama 15dk sürcek bi olaya zaman bulamıyormun haber vermeden basıp gidiyorsun bu nekadar etik ve mantıklı!!bence isteseydin akhisardan çıkışta bunu yapabilirdin!!! tekrar gecmiş olsun.1 _________________
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 05.06.2007 - 01:03 Mesaj konusu:
demgah, proracing, anicik, BLACKSTORM, caglar23, zxrhalit, alp45, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
ASLI, dezanj, herzmn bekleriz,bunu biliyorsunuz yamaha_onur, hiç önemli değil
10UR1, teşekkür ederim özellikle
SRAD-HAN, dostum,arkadaşım,kardeşim,bi durum yaşanmış cuma günü,pazar günü de ayrı bi dert vardı zaten,çok özel açıklamalara girmiyorum,bu konuda tek bi kelime konuşmak ta istemiyorum yarın msn den konuşuruz özelleri,sadece bizlere eşlik eden x5 li araç süs olmadığını bilmeni isterim.anlamışındır umarım.dert üstüne dert olmaması durumu.
gezip eğlenmemden bahsederken ne ruh halinde olduğumu biliyormuydun peki???sakın gülüp eğlendiğime aldanma,bilemessin baba,polemiğe lütfen girmeyelim.
ben burda pazar gününün nekadar neşeli geçirdiğimizi adet yerini bulsun diye topikte belirtmek istedim.birinin çıkıp senin diyeceklerini yazacağını tahmin ediyordumda bunu senin söylemene inan şaşırdım
akhisar manisa arası 15 değil en baba 13 dakkalık yol,yolda kaçmıyor,nasılsa ortam we şartlar elverdiği müddetçe onur arkadaşımla çıkar gazlarız.fakat bu polemiğin artık dewam etmesini inan arzulamıyorum..
bizler bu motorculuğa dewam ettiğimiz sürece hernezaman olursa bir gün biryerlerde yollarımız kesişecektir,işte ozmn gazın belini kırarız.şu dakkadan sonra kimsenin bişiii ıspatlamasına gerek duyduğuna inanmıyorum,
yarın ola hayrola,allah kerim. _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
SRAD-HAN, akhisardaydım bizzat.seni çogu zaman birileriyle atışırken okuyorum.acaba darglarda 1000 cc de 1. olan arkadaş senmiydin yoksa?eger değilsen seninde girmeni tavsiye ederim.oradakiler atıp tutmuyorlar motorlarına aşırı özen gösteriyor vedebirşeyler yapmaya çalışıyorlar.izmirlide oldugunu sanıyorum.heralde akhisarda sende vardın.izmir akhisar arası çok yakın bir mesafe.ben ist den geldim akhisara.oradaki ismail kardeşime burdan teşekkür ediyorum.izmir e geldim akşam, sabah tekrar akhisara yarışlara döndüm.sonuç olarak senide görelim draglarda yarışan konuştugunu yapan bir kardeşimiz olarak _________________
Tarih: 05.06.2007 - 08:23 Mesaj konusu:
Alıntı:
SRAD-HAN, akhisardaydım bizzat.seni çogu zaman birileriyle atışırken okuyorum.acaba darglarda 1000 cc de 1. olan arkadaş senmiydin yoksa?eger değilsen seninde girmeni tavsiye ederim.oradakiler atıp tutmuyorlar motorlarına aşırı özen gösteriyor vedebirşeyler yapmaya çalışıyorlar.izmirlide oldugunu sanıyorum.heralde akhisarda sende vardın.izmir akhisar arası çok yakın bir mesafe.ben ist den geldim akhisara.oradaki ismail kardeşime burdan teşekkür ediyorum.izmir e geldim akşam, sabah tekrar akhisara yarışlara döndüm.sonuç olarak senide görelim draglarda yarışan konuştugunu yapan bir kardeşimiz olarak
takip ettiysen bilirsin gecende pist yarışları için düşüncelerimi yazdım ama sen okumamışın oyuzden özet olarak bidaha yazayım! ben ve benim cevremdeki 3-4 arkadas bugun piste girsek özellikle süperbıke ta suan dönen arkadasları daha ilk yarıştan itibaren ciddi zorlarız ve kürsüye çıkabiliriz bundan kimsenin süphesi yok! ama ben herseyi tam olsun yoksa gerek yok diyen bi kişiyim benim 1 sezon yarışmam için en az 50-60bin ytl para ayırmam gerek buna motor dahil değil ve motorun yıpranma payıda dahil değil!peki 1. olsan alacağın karsılık ne?? hiç bişey türkiyede defalarca pist sampiyonu olan arkadaslarım var ve sponsorsuzlıktan yarışamayacak durumdalar!bunları görürken neden yarışalıyım bana getirisi ne! egomu tatmin edeceksem otobanda uygun zamanlarda zaten ediyorum ayrıca senin pistte izlediğin adamlarda bu otoban gazlamalarında bulunuyorlar zaman zaman!yani egomu tatmin işini giseden giseye kaybeden kahvaltıyı öder diyerek çok daha ucuza bağlıyoruz!gelelim draglara drag konusunda yaklasık 3000msj içinden 1tane iddialı olduğum bi msj koyarsan sevinirm! drag çok ayrı bi olay pist ve yol yapmak çok ayrı! motora hakimiyeti tartışılmaz olan TEK TEKER ARİF abi pistte basarı kazanamıyor bunun sebebi ne?? çünkü pist apayrı bi olaydır yarışmak apayrı! biz otobanlarda herzaman her sekilde ders vermeye hazırız buna sende dahilsin! ben bu sitede en az 15-20 kez acık acık tel.numarası verdim ve suana kadar kimse çıkıpta gelmedi!burda atıp tutan bircok adamın altın motor bile olmadığını gördüm!ben bu tarz drag v.s organizasyonlarına yıllar önce gelirdim ve gördümki türkiye için bunlar çok lüks! ben oraya gelip günes altında saatlerce beklemem sonra motorumu oraya gelen bir sürü zibidi için eğlence kaynagı haline getirmem eline makina alan motorların üzerinde,zamanında bizde çok geldik bu tarz yerlere ama gördümki boşş iş! hafta sonu alırım dostlarımı bodrum yada ada yaparım gezer gelirm yolda allah ne verdiyse sıkarız gören görür neyin ne olduğunu! bu siteden okadar çok adamı hafta sonu adaya yada cesmeye okadar çok davet ettimki ama gün gelince bi bakıyoruz yine bizim tayfa! neyse kardesim madem buralara geliyorsun gelince ara beni sana boşmu konusuyoz dolumu uygulamalı gösteririm memnun kalırsın emin ol! _________________
NiGhTeXpReSs, dezanj, ASLI, millet ne zaman ege tarafına geliosunuz siz ya..baksanıza erbil abinın tayfaya...bizde katılalım en kısa zamanda....
ama pınaar6 da gelsiinn... _________________ the mice of autobahn
Tarih: 05.06.2007 - 08:34 Mesaj konusu:
ayrıca baktımki altındaki makinalar otobanda bizim aramızdaki 600cc leri bile zorlayacak kapasitede değil 900rr zevk vrmez. makinayı yenile önce sonra bişey daha beni burda birileriyle atısırken görüyormuşsun ozaman kardesim ben burda o kişiye yada gereken kişiler posta koyunca niye araya girmiyosun ben geliyorum yada seninle kapışabilirm diye?? bunu suana kadar yapmadıysan demekki buna cesaretin yok olsaydı şimdi olduğun gibi girerdin araya yazardın bişleyler numarını verirdin bulusurduk gerisi neyse olurdu. kendi yapamıcağın işle EL ÇİÇEĞİ İLE GERDEĞE GİRME anladınmı kardesim! yok seni de draglarda görelim v.s iyiki söyledin 12 yıla yakındır bu camiadayım yamaha ve kawa bayisiyim iyiki hatırlattın bana tesekkür ederim. kendin bişey yapabiliyorsan yaz konuş yoksa sus ve izle! 2 kişi konusuyor 3. ne yaparsa onu yap... _________________
ekamba, Yine yerınde duramadın dımı sen? Gez gez nereye kadar yahu baksana kıskananlar çıkıyor ortaya tek tek aman nazar falan değer sonra soma grubunu kim organize eder. Başarılarınıza kim imza atar. Yoksa sizi kim kıskanır Dimi ama ... _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız