Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Çalıntı Motor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Çalıntı Motor

Çalıntı Motor
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 30.05.2007 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

black, muhtemelen Antalya'dadır o.48 plaka kırmızı bi 600f görürsem merak etme senden önce polis i ararım ...
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.05.2007 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeş Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.05.2007 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Umarım en kısa zamanda bulunur gerçekten üzücü bi haber
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
msutcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.05.2007 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serefsız.... işallah en kısa zamanda bulunur çok üzüldüm
volki_vfr_800
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 31.05.2007 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

black kardesim bende bodrumdayım bodrumun girişinde lambda izalosyondan da çalışıyorum eger istersen ugra bi çözüm yolu ararız. ama aklımda o tipsizi görürsem ne gerekiyosa yapıcam Sinirlendim motorun bulunacaktır fazla canını sıkma içini ferah tut. bekliyorum.
Başa dön
volki_vfr_800 Çevrimdışı volki_vfr_800 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 31.05.2007 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla arkadaşlar Antalya'da dün motoru takas etmek istediğini söylemiş bir arkadaşımıza gidip o zaman haberi yokmuş adamın şimdi öğrenince beni arıyor. Resimlerden filan bu adam hala antalya'da sanıyorum. Antalyadaki arkadaşlar bakınabiliyorlarsa bulacaz.
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

Nereden: istanbul/kadıköy

MesajTarih: 31.05.2007 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok üzücü yaaaa... benim otobüz çalındı... günlerce uğraştım...
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı gelisim_surucu_kursu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 01.06.2007 - 09:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arthas, Mesajıma bir bak bakalım bahsettiğin kuralda yazan aşağılayıcı küfür gibi maddelerden varmı..Polisle ilgili yaran varsa kendine sakla..Ben alaycı bir ifade kullandım ve bunda da heryerde hakkım var..Rahatsızlık verecek bir kelime yok bundada benim özgürlük hakkım var
black
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.06.2007 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorla dün akşam 21:00'da afyonda kapkaç yapmış. Polis emirdağa kadar kovalamış adamı ama yakalayamamış. Barikat kurmuşlar. Adam barikattan geri dönüp kaçmış. Dün gece yakalayamadılar. Şu anda ya Ankara yada İstanbul'a gidiyor.
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racer_44
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: malatya

MesajTarih: 05.06.2007 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

black, neymiş bu meret ya.bu yakalanaınca polise cermeden eline bi alıcaksın.bi kaç iz bırakacan ki baktıkça hatırlasında hırsızlık yapmasın.umarım motorun bulunur en kısa zamanda.geçmiş olsun
unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 05.06.2007 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeş geçmiş olsun bende muğla Ortacadayım burdan geçmiş haberim olsaydı mutlaka bişeyler yapardım. Birdaha buralara uğramaz artık. Afyondan Ankara yada İstanbula gideceğini sanmam Konya Adana Hatay tarafına gider motoru elden çıkarır
Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racer_44
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: malatya

MesajTarih: 05.06.2007 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hatay tarafına gelirse ben hemen haber veririm.
black
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.06.2007 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Antalya tarafına filan hiç geçmez. O taraftan geldi zaten. Konya'ya gidecek olsa zaten Eskişehir'e çıkmazdı. Antalya'dan direk geçerdi. Bu günde Eskişehirde kapkaç yapmış. 15:00-15:30 arası bir bankaya girerken görmüşler ama yakalayamamışlar. Yılan hikayesine döndü bu iş.
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.06.2007 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bukadar yol yapacak benzin parasını nerden buluyor bu hırsız Öfkeliyim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.06.2007 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kapkaç yapıyor.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
3. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal