Tarih: 30.05.2007 - 21:36 Mesaj konusu:
serefsız.... işallah en kısa zamanda bulunur çok üzüldüm _________________ gs-500....gsx-r 600....gsx-r1000...zx-6....xt660r...fazer-600....cbr-600f.......//www.youtube.com/watch?v=ynx2RCEA-U4
black kardesim bende bodrumdayım bodrumun girişinde lambda izalosyondan da çalışıyorum eger istersen ugra bi çözüm yolu ararız. ama aklımda o tipsizi görürsem ne gerekiyosa yapıcam motorun bulunacaktır fazla canını sıkma içini ferah tut. bekliyorum.
Kayıt: Jun 17, 2004 Mesajlar: 920 Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul
Tarih: 31.05.2007 - 16:08 Mesaj konusu:
Valla arkadaşlar Antalya'da dün motoru takas etmek istediğini söylemiş bir arkadaşımıza gidip o zaman haberi yokmuş adamın şimdi öğrenince beni arıyor. Resimlerden filan bu adam hala antalya'da sanıyorum. Antalyadaki arkadaşlar bakınabiliyorlarsa bulacaz. _________________ Time is BAD, Check your BACK !..
CBR600f Stunt Machine
Tarih: 01.06.2007 - 09:11 Mesaj konusu:
Arthas, Mesajıma bir bak bakalım bahsettiğin kuralda yazan aşağılayıcı küfür gibi maddelerden varmı..Polisle ilgili yaran varsa kendine sakla..Ben alaycı bir ifade kullandım ve bunda da heryerde hakkım var..Rahatsızlık verecek bir kelime yok bundada benim özgürlük hakkım var _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
Tarih: 05.06.2007 - 11:20 Mesaj konusu:
Motorla dün akşam 21:00'da afyonda kapkaç yapmış. Polis emirdağa kadar kovalamış adamı ama yakalayamamış. Barikat kurmuşlar. Adam barikattan geri dönüp kaçmış. Dün gece yakalayamadılar. Şu anda ya Ankara yada İstanbul'a gidiyor. _________________ Time is BAD, Check your BACK !..
CBR600f Stunt Machine
Tarih: 05.06.2007 - 11:35 Mesaj konusu:
black, neymiş bu meret ya.bu yakalanaınca polise cermeden eline bi alıcaksın.bi kaç iz bırakacan ki baktıkça hatırlasında hırsızlık yapmasın.umarım motorun bulunur en kısa zamanda.geçmiş olsun _________________ drive like a devil, feel like a god...
Kardeş geçmiş olsun bende muğla Ortacadayım burdan geçmiş haberim olsaydı mutlaka bişeyler yapardım. Birdaha buralara uğramaz artık. Afyondan Ankara yada İstanbula gideceğini sanmam Konya Adana Hatay tarafına gider motoru elden çıkarır
Tarih: 05.06.2007 - 22:13 Mesaj konusu:
Antalya tarafına filan hiç geçmez. O taraftan geldi zaten. Konya'ya gidecek olsa zaten Eskişehir'e çıkmazdı. Antalya'dan direk geçerdi. Bu günde Eskişehirde kapkaç yapmış. 15:00-15:30 arası bir bankaya girerken görmüşler ama yakalayamamışlar. Yılan hikayesine döndü bu iş. _________________ Time is BAD, Check your BACK !..
CBR600f Stunt Machine
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız