Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmit MD-8 Haziran Cuma-Toplanıyoruz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmit MD-8 Haziran Cuma-Toplanıyoruz

İzmit MD-8 Haziran Cuma-Toplanıyoruz
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 06.06.2007 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oradayızzzzzzzzzzzzz Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Tua_nna
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.06.2007 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Redlineee, Bu önemli gününde eee bende orda olurum inş. 1 kere denedik ses çıkmadı, inşallah Kocaeli MD'den ses çıkartırız...Birlikten kuvvet doğar ... Dil çıkarıyorum
Tekrar hatırlatıyorum Kocaeli Halkımız motorlara karşı duyarsızdır amman ehliyetsiz çarşının içine giripte memur beylere yakalanmayın benden demesı ... Bravo

REPSOL41, Getiremem ki o şimdi çok uzaklarda ... İznimi alırım verirse gelirim ... Gülümsüyorum

dezanj, Kanki sen cumadan yine bize gel ... C.tesi iş çıkısı beraber İstanbul'a dönelim olmaz mı? Çoook seviyorum

oday, Gel gel buyur sen dedıkodu yapmıosun kapı sana acık herzaman Bravo

Hımm birde inşallah bu toplantıdan sonra arkadan dedıkodular cıkmaz ... Burdakı dedıgımı anlayan kısı anlamıstır ... Kendısı bılıyor ne demek ıstedıgımı ....
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Başa dön
Tua_nna Çevrimdışı Tua_nna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.06.2007 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yağmur olmassa uğramaya çalışırım

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin şimdi Çevrimiçi deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
REPSOL41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELİ/İZMİT

MesajTarih: 06.06.2007 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, beklerizz... http://havadurumu.mynet.com/sehir.asp?sehir=KOCAELI vede cuma günü yagmur yok.. Dans
HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Başa dön
REPSOL41 Çevrimdışı REPSOL41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
shado
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 06.06.2007 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

REPSOL41 demiş ki:
deliemin, beklerizz... http://havadurumu.mynet.com/sehir.asp?sehir=KOCAELI vede cuma günü yagmur yok.. Dans

buda benden Göz kırpıyorum
http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller.aspx?m=KOCAELI
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 06.06.2007 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tua_nna, Alkışlıyorum önemli bi konuya değindin....ama motora duyarsızlık sadece kocaeli deel yaa..ülkenin her yeri bölee..maalesef
GSX-1300R
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELi

MesajTarih: 06.06.2007 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet abi çıkmaz umarımmmmmm

FARKETMEZ
hayabusa42
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 06.06.2007 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allaah muhabbetınızı bozmasın resımlerınızı beklıyoruz arkadaslar:-) Bravo Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.06.2007 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Redlineee, Burası bambaşka bir şehir benden söylemesi (:

Ben rahatım bu konuda arkadaşlarında kulağını çınlatayım dedim.
Hadı bakalım bıraz sehır dısına uzak ...
Mekan da sorun yasarsak eger bana haber verılsın Tarçının Üst katını ayırtabılırım?
Tarcın hem sehır ıcınde hem bılınen bır yer M&I umarım herkes kolayca bulur ... Orası da guzel bır yer ...

Şimdi gelenlerin listesini yapalım...

Ben+1

Başa dön
Tua_nna Çevrimdışı Tua_nna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.06.2007 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tua_nna, Bende ugrarim bi ara Dil çıkarıyorum Delirdim Delirdim

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Tua_nna
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.06.2007 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ibRRahim, Bi ara bizde seni bekleriz ... Ama bak unutma bir ara ... Delirdim Delirdim
Başa dön
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.06.2007 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tua_nna, bir ara uğranacak yerler deel buralar yaww Beğenmedim

Son Mesajdan 46 saniye:

ibRRahim, öle bir ara uğranacak yer deel..we biz heçç deel Beğenmedim
yabikci_41
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 06.06.2007 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de gelcemm ama motorsuuzz Ağlıyorum neyse ıs cıkısı ben de ordayımm hemen sanayı deyım satenn walla tanıdkk arkadas bı repsol_41 war benmm ne yapcaz bakalımm .....
41ffdeer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli/izmit

MesajTarih: 06.06.2007 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oday, KANKAAA Gel kesin baqqq yanlız bırakma beni orlarda Çok gülüyorum
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.06.2007 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tua_nna, walla..iyi mekanı rahat bulunsun yol kenarı ferah die düşündük ama ..problem yaşanacağını sanmıyorum yaa...motorcu sewer açık hawayı rüzgarı..hep rüzgarda zaten
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal