Redlineee, Bu önemli gününde eee bende orda olurum inş. 1 kere denedik ses çıkmadı, inşallah Kocaeli MD'den ses çıkartırız...Birlikten kuvvet doğar ...
Tekrar hatırlatıyorum Kocaeli Halkımız motorlara karşı duyarsızdır amman ehliyetsiz çarşının içine giripte memur beylere yakalanmayın benden demesı ...
REPSOL41, Getiremem ki o şimdi çok uzaklarda ... İznimi alırım verirse gelirim ...
dezanj, Kanki sen cumadan yine bize gel ... C.tesi iş çıkısı beraber İstanbul'a dönelim olmaz mı?
oday, Gel gel buyur sen dedıkodu yapmıosun kapı sana acık herzaman
Hımm birde inşallah bu toplantıdan sonra arkadan dedıkodular cıkmaz ... Burdakı dedıgımı anlayan kısı anlamıstır ... Kendısı bılıyor ne demek ıstedıgımı .... _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
deliemin, beklerizz... http://havadurumu.mynet.com/sehir.asp?sehir=KOCAELI vede cuma günü yagmur yok.. _________________ HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Tarih: 06.06.2007 - 13:26 Mesaj konusu:
Tua_nna, önemli bi konuya değindin....ama motora duyarsızlık sadece kocaeli deel yaa..ülkenin her yeri bölee..maalesef _________________ imzam yok, ama çok isterseniz parmak basarım..
Redlineee, Burası bambaşka bir şehir benden söylemesi (:
Ben rahatım bu konuda arkadaşlarında kulağını çınlatayım dedim.
Hadı bakalım bıraz sehır dısına uzak ...
Mekan da sorun yasarsak eger bana haber verılsın Tarçının Üst katını ayırtabılırım?
Tarcın hem sehır ıcınde hem bılınen bır yer M&I umarım herkes kolayca bulur ... Orası da guzel bır yer ...
Şimdi gelenlerin listesini yapalım...
Ben+1 _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
ibRRahim, Bi ara bizde seni bekleriz ... Ama bak unutma bir ara ... _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Tarih: 06.06.2007 - 20:14 Mesaj konusu:
ben de gelcemm ama motorsuuzz neyse ıs cıkısı ben de ordayımm hemen sanayı deyım satenn walla tanıdkk arkadas bı repsol_41 war benmm ne yapcaz bakalımm ..... _________________ müslüm gürses In sesI hondanIn son vItesI !!!! 1000rr müslüm baba
Tarih: 06.06.2007 - 20:33 Mesaj konusu:
Tua_nna, walla..iyi mekanı rahat bulunsun yol kenarı ferah die düşündük ama ..problem yaşanacağını sanmıyorum yaa...motorcu sewer açık hawayı rüzgarı..hep rüzgarda zaten _________________ imzam yok, ama çok isterseniz parmak basarım..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız