Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmit MD-8 Haziran Cuma-Toplanıyoruz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmit MD-8 Haziran Cuma-Toplanıyoruz

İzmit MD-8 Haziran Cuma-Toplanıyoruz
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.06.2007 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ibRRahim, öle bir ara uğranacak yer deel..we biz heçç deel

Redlineee, dostum ben sizin yerinize ve size bisey demedim zaten..
Tua_nna, anladi zaten benim ne demek istedigimi...
hem ben bunu ciddi bi sekilde yazcak olsam,topici kim actiysa ona yazardim.yaniTua_nna, degildeRedlineee, diye yazardimm OK OK

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xneslihanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yalova

MesajTarih: 08.06.2007 - 08:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugün, 08 Haziran 2007
Kocaeli

22°C, Bulutlu

Son Güncellenme
8:51
Hissedilen 12°C
Nem Oranı 73%
Görüş Mesafesi 12 km
Basınç 1011 mb
Çiğ Noktası 14°C
Başa dön
xneslihanx Çevrimdışı xneslihanx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
shado
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 08.06.2007 - 08:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nes, açacak hava öğleden sonra. öyle hissediyorum Gülümsüyorum
Tua_nna
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.06.2007 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Redline,Yahu sen yanlış anladın herhalde İbrahim'in nedemek istediğini ben anladım.. Benim de ne demek istediğimi o anladı yani .. Ortalığa değil yazının başında zaten nickler bulunuyor,kime hitaben ettiğide gayet açık Bravo Sen yanlış anlama ... Tabiki de buralar bi ara uğranılcak yer değil ..

Arkadaslar sanmıyorum bugun toplantı olsun hava gercekten de ıyı degıl...
Ne düşünülüyor peki? Hava bu durumda olursa ben büyük bir ihtimal gelemiyorum ...
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Başa dön
Tua_nna Çevrimdışı Tua_nna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 08.06.2007 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Redlineee, iyi eğlencelae bol bol foto bekliyoruz Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
shado
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.06.2007 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yağmur durdu, hava açıyo Göz kırpıyorum
REPSOL41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELİ/İZMİT

MesajTarih: 08.06.2007 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ögleden sonra hava acıcak ... hep yagmur olsa ne olur biz motorcuyuzzz

bizim için FARK ETMEZ....
HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Başa dön
REPSOL41 Çevrimdışı REPSOL41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 08.06.2007 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tua_nna, naylon motorcu musun yoksa Dil çıkarıyorum

Hava güzel arkadaşlar, hadi bakalım herkes İzmit'eeeeeeee Delirdim REPSOL41, Pişmaniyeleri hazırla yemek için geliyoruz
REPSOL41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELİ/İZMİT

MesajTarih: 08.06.2007 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GhostEnduro, ne demek hazır bile pişmaniyelerinn Bravo
HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Başa dön
REPSOL41 Çevrimdışı REPSOL41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
shado
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.06.2007 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GhostEnduro, demin bi açıklama yapmıştın kaybolmuş şimdi. nedir son durum ?
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.06.2007 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

shado, Red-lineee arkadaşımızın başına bir sorun gelmiş , o sebepten gelemeyecek, benden rica etti bildirir misin diye, ben de yazdım ancak sonra diğer arkadaslar yine de buluşurlar belki diye sildim yazdığımı.... Şu anki durum Red-linee yok şeklinde....

Ama toplantıya katılmak isteyenler yine aynı yerde toplanabilir sanırım.

En son GhostEnduro tarafından 08.06.2007 - 14:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
GhostEnduro Çevrimdışı GhostEnduro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 08.06.2007 - 13:21    Mesaj konusu: Toplanma ertelendi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili İzmit MD,

Bugün yaşadığım bir sorundan dolayı akşam toplanacağımız yere yetişip sizi ağırlayamayacağımdan dolayı buluşmayı haftaya cumaya erteleyip hemen topic ini açıyorum.

Hava muhalefeti nedeniyle kendinizi riske atıp yollara düşmenizi de istemem. Bu yüzden iyi bir karar olduğu kanaatindeyim.

Haftaya görüşmek üzere.

Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.

En son Redlineee tarafından 08.06.2007 - 14:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Redlineee Çevrimdışı Redlineee Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
shado
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.06.2007 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anlaşıldı GhostEnduro, Red-lineee iyidir inş.
ben 19:00 gibi buluşma yerine olucam, turuncu kawasaki.
yalnız kalmam umarım Gülümsüyorum
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.06.2007 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

shado, kalmazsın bence Bravo Redlineee da bir sorun yok, işlerinde sorun olmuş, zaten yukarıda kendisi de yazmış...

Umarım yoğun katılım olur... Bravo
xneslihanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yalova

MesajTarih: 08.06.2007 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buluşmayı ertelemeniz iyi olmuş. Yalova da sağnak yağmur var. Burdan 3 motor yola çıkacaktık hatta tam üzülürken bu karara çok memnun olduk. Haftaya görüşmek üzere.

xneslihanx Çevrimdışı xneslihanx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal