ibRRahim, öle bir ara uğranacak yer deel..we biz heçç deel
Redlineee, dostum ben sizin yerinize ve size bisey demedim zaten..
Tua_nna, anladi zaten benim ne demek istedigimi...
hem ben bunu ciddi bi sekilde yazcak olsam,topici kim actiysa ona yazardim.yaniTua_nna, degildeRedlineee, diye yazardimm _________________
Redline,Yahu sen yanlış anladın herhalde İbrahim'in nedemek istediğini ben anladım.. Benim de ne demek istediğimi o anladı yani .. Ortalığa değil yazının başında zaten nickler bulunuyor,kime hitaben ettiğide gayet açık Sen yanlış anlama ... Tabiki de buralar bi ara uğranılcak yer değil ..
Arkadaslar sanmıyorum bugun toplantı olsun hava gercekten de ıyı degıl...
Ne düşünülüyor peki? Hava bu durumda olursa ben büyük bir ihtimal gelemiyorum ... _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Tarih: 08.06.2007 - 10:20 Mesaj konusu:
Redlineee, iyi eğlencelae bol bol foto bekliyoruz _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
ögleden sonra hava acıcak ... hep yagmur olsa ne olur biz motorcuyuzzz
bizim için FARK ETMEZ.... _________________ HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
GhostEnduro, ne demek hazır bile pişmaniyelerinn _________________ HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Kayıt: Feb 06, 2007 Mesajlar: 1282 Nereden: ISTANBUL HONDA
Tarih: 08.06.2007 - 13:20 Mesaj konusu:
shado, Red-lineee arkadaşımızın başına bir sorun gelmiş , o sebepten gelemeyecek, benden rica etti bildirir misin diye, ben de yazdım ancak sonra diğer arkadaslar yine de buluşurlar belki diye sildim yazdığımı.... Şu anki durum Red-linee yok şeklinde....
Ama toplantıya katılmak isteyenler yine aynı yerde toplanabilir sanırım. _________________ 0 rh+
En son GhostEnduro tarafından 08.06.2007 - 14:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bugün yaşadığım bir sorundan dolayı akşam toplanacağımız yere yetişip sizi ağırlayamayacağımdan dolayı buluşmayı haftaya cumaya erteleyip hemen topic ini açıyorum.
Hava muhalefeti nedeniyle kendinizi riske atıp yollara düşmenizi de istemem. Bu yüzden iyi bir karar olduğu kanaatindeyim.
Haftaya görüşmek üzere.
Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim. _________________ imzam yok, ama çok isterseniz parmak basarım..
En son Redlineee tarafından 08.06.2007 - 14:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 08.06.2007 - 13:26 Mesaj konusu:
anlaşıldı GhostEnduro, Red-lineee iyidir inş.
ben 19:00 gibi buluşma yerine olucam, turuncu kawasaki.
yalnız kalmam umarım _________________ şadan akar / kocaeli
Buluşmayı ertelemeniz iyi olmuş. Yalova da sağnak yağmur var. Burdan 3 motor yola çıkacaktık hatta tam üzülürken bu karara çok memnun olduk. Haftaya görüşmek üzere.
_________________ Yolunuz acik olsun.
0 (+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız