bu kadar motor içinde seçimin zor ,bir soru sorcam ?topicin sonunda nasıl karar vericen ,en çok tavsiye edilen marka bineceğin motor mu olacak. _________________ HONDA CBR600F5 Yoshimura
KAWASAKI Z750Muzzys(old bike)
The world is yours
bunlar arasından bitanesini seçemedim bir türlü.uzun yıllar boyunca kullanmayıda düşünüyorum.2.el faktörünüde katarak bana fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.
Başlık içerik hakkında bilgi verecek şekilde olmalıdır. Değiştirildi. Freewing
Bu kriterlerde bence tek seçeneğin var.Honda 600RR
Kayıt: Mar 20, 2007 Mesajlar: 683 Nereden: »»»»»»izmiRR««««««
Tarih: 08.06.2007 - 12:45 Mesaj konusu:
kardeşim benımde kafamda aynı sorun var ama bende eylülde alıcam ehliyetı beklıyorum bende honda 600RR veya R6 düşünüyorum ama hangisini alıcağıma bende kara vermedim bu işlerden iyi anlayan birini bulup ondan dinlemek gerek bide bence senden öyle yap _________________ onur_zigbog@hotmail.comzigbog-@hotmail.com
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 08.06.2007 - 13:15 Mesaj konusu:
http://www.motordelisi.com/ftopict-48252.html
BURDA benim yazılarımı okursan çok detaylı bilginolur! kaldıki ilerleyen sayfalarda link verdim 2007 600cc testleriyle ilgili! _________________
Arkadşım Herkes bir şeyler yazmış ama yazılanlar görüldüğü gibi şahsi tercihlerden ibaret. Çünkü bu dört markanında özellikleri ve teknolojileri bir birine çok yakın. Bence senin tercih sebebin öncelikle servis ve yedek parça olmalı, İkinci el tutulurluğuda bir tercih sebebidir. Bu makinaların hepsi birer canavar eğer İlk race motorunu alıyor isen bence en makul fiyatlısı ve fiyatına oranla en performanslısı honda 600 f. Kullanım anlamındada rahat bir motor sele ve gidon olarak. Teknik anlamda Yukarıda da belirttiğim gibi çok fazla bir fark yok güçleri bir kaç beygir oynuyor frenleme mesafeleri, yol tutuşları,sele yüksekliği, teker arası mesafeleri , dişli oranları birbirine çok yakın yada aynı burada sana kalan para durumu ve zevkin... _________________ 1997 mz 301, 1998 yamaha tdm 850, 2007 honda cbr 1100xx...
dostum öncelikle düşüneceğin şey kendini korumak olsun.Önce motor değil kaskını montunu vs. korumalarını al.İlk racing'in olcaksa 600 f'le başlamanı tercih ederim.600rr'a bindim acayip hırçın bi makine 600 f 'le alakası yok.
evet bak arkadaş ne kadar güzel yorumlamış,600rr çok hırçın bir makinaymış,600f le alaksıda yokmuş,
sen arkadaşı dinle 600f gibi sakin kendi halinde scooter tarzı bir motorla başlaman daha mantıklı olur değilmi,
elini bu tip makinalara değmemiş insanlar nasıl belli oluyor
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız