Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600cc'lik racing seçiminde hangisi ???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600cc'lik racing seçiminde hangisi ???

600cc'lik racing seçiminde hangisi ???
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
2FAST4YOU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 08.06.2007 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu kadar motor içinde seçimin zor ,bir soru sorcam ?topicin sonunda nasıl karar vericen ,en çok tavsiye edilen marka bineceğin motor mu olacak.
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 08.06.2007 - 12:09    Mesaj konusu: Re: 600cc'lik racing seçiminde hangisi ??? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy6 demiş ki:

bunlar arasından bitanesini seçemedim bir türlü.uzun yıllar boyunca kullanmayıda düşünüyorum.2.el faktörünüde katarak bana fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.

Başlık içerik hakkında bilgi verecek şekilde olmalıdır. Değiştirildi. Freewing

Bu kriterlerde bence tek seçeneğin var.Honda 600RR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zigbog
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: »»»»»»izmiRR««««««

MesajTarih: 08.06.2007 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim benımde kafamda aynı sorun var ama bende eylülde alıcam ehliyetı beklıyorum bende honda 600RR veya R6 düşünüyorum Göz kırpıyorum ama hangisini alıcağıma bende kara vermedim bu işlerden iyi anlayan birini bulup ondan dinlemek gerek bide bence senden öyle yap Bravo OK İyi fikir

onur_zigbog@hotmail.com zigbog-@hotmail.com
Başa dön
zigbog Çevrimdışı zigbog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 08.06.2007 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/ftopict-48252.html
BURDA benim yazılarımı okursan çok detaylı bilginolur! kaldıki ilerleyen sayfalarda link verdim 2007 600cc testleriyle ilgili!
Üye
Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 08.06.2007 - 13:22    Mesaj konusu: Seçmece Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadşım Herkes bir şeyler yazmış ama yazılanlar görüldüğü gibi şahsi tercihlerden ibaret. Çünkü bu dört markanında özellikleri ve teknolojileri bir birine çok yakın. Bence senin tercih sebebin öncelikle servis ve yedek parça olmalı, İkinci el tutulurluğuda bir tercih sebebidir. Bu makinaların hepsi birer canavar eğer İlk race motorunu alıyor isen bence en makul fiyatlısı ve fiyatına oranla en performanslısı honda 600 f. Kullanım anlamındada rahat bir motor sele ve gidon olarak. Teknik anlamda Yukarıda da belirttiğim gibi çok fazla bir fark yok güçleri bir kaç beygir oynuyor frenleme mesafeleri, yol tutuşları,sele yüksekliği, teker arası mesafeleri , dişli oranları birbirine çok yakın yada aynı burada sana kalan para durumu ve zevkin...
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.06.2007 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda cbr 600 tavsiye ederim hem uzun süre kullanıcam diosun honda senin için en hayırlısı olur kardeşim Bravo honda hayat onda Göz kırpıyorum
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 08.06.2007 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aga En yesilinden KAWA 636 derim ben!!! Bravo
Başa dön
JaySean Çevrimdışı JaySean Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Udhl
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.06.2007 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yzf r6s Bravo kawasakide olukca iyiama ne biliym alarjim var kawalara Çok gülüyorum sevmıyorum hiç birini
Forever Yamaha Dans
Başa dön
Udhl Çevrimdışı Udhl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
blt69
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 14.06.2007 - 06:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694 demiş ki:
dostum öncelikle düşüneceğin şey kendini korumak olsun.Önce motor değil kaskını montunu vs. korumalarını al.İlk racing'in olcaksa 600 f'le başlamanı tercih ederim.600rr'a bindim acayip hırçın bi makine 600 f 'le alakası yok.

evet bak arkadaş ne kadar güzel yorumlamış,600rr çok hırçın bir makinaymış,600f le alaksıda yokmuş,
sen arkadaşı dinle 600f gibi sakin kendi halinde scooter tarzı bir motorla başlaman daha mantıklı olur değilmi,
elini bu tip makinalara değmemiş insanlar nasıl belli oluyor Çok gülüyorum
Başa dön
blt69 Çevrimdışı blt69 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 14.06.2007 - 06:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2007 Diyorsan Honda 600rr diyorum ama daha eski modeller diyorsan R6 olabilir zx6r olabilir.
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 14.06.2007 - 08:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim sana önerim kawadır tabiiki kawayada o ihtişamı ve albeniyi veren kawanın o orjinal yeşilidir Bravo
Başa dön
hayabusa_01 Çevrimdışı hayabusa_01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
idereli42
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 14.06.2007 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600 rr son karar

Konya MD ankete gerek yok eskiler tanır !!!!!
Başa dön
idereli42 Çevrimdışı idereli42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal