Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - evet deliler herkes hayalındekı MOTORU yazsın bakalım.......

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

evet deliler herkes hayalındekı MOTORU yazsın bakalım.......

evet deliler herkes hayalındekı MOTORU yazsın bakalım.......
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 61, 62, 63  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Hoja
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Sakarya

MesajTarih: 04.01.2005 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayalim 600 cc lik bir racing.Ama 954 RR a hastayım işin aslı.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yakuza72
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü/Ystanbul

MesajTarih: 04.01.2005 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alacam hayayı,az kaldı,şimdi 4000 japon yeni aldım,kaldı geriye 1,600,000 küsür jspon yeni Çok gülüyorum :md:
zeus_
Üye
Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 04.01.2005 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bana göre iki makina vardır. Birincisi şu an sahibi olduğum mavi renk ZX10R ikinciside GSXR1000 Mavi beyaz olacak tabi Bravo
Başa dön
zeus_ Çevrimdışı zeus_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Beyto
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kastamonu/Merkez

MesajTarih: 04.01.2005 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında honda kullanıyorum 1000rr diycem ama zx10 cekıyo benı kendısıne doğru birde yeni gsx-r1000 hoşuma gitti yakında gercekleşir inşaallah Dil çıkarıyorum
NeiTH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bostanci

MesajTarih: 04.01.2005 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabuuuuussaaaaaaaaaa............................................
NeiTH Çevrimdışı NeiTH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Steady
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bodrum

MesajTarih: 05.01.2005 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda XR 400R Bravo ...nam-ı diğer MoNsTeRRRRR Dil çıkarıyorum

Şu canavarın güzelliğine bakın....

Başa dön
Steady Çevrimdışı Steady Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 20.01.2005 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bütün motorlar hayalimi süslüyor. ama balık etinde bir ihtiyar olduğum için tercihim maxi scooter veya cruiser (chopper).
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hkn3535
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BERGAMA

MesajTarih: 20.01.2005 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sırasıyla önce tam bu renk ve bu modeli kafi(yenisinede hayır demem cenım)ve sonrada bu halim gerçek olduğunda zaten torun torba sahibi olurum. malüm imkan meselesi Çok gülüyorum Çok gülüyorum
(B?y?nce 750 olacak)
Başa dön
hkn3535 Çevrimdışı hkn3535 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
NightWish
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.01.2005 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende şekil A da göründüğü gibi yamaha dragstar 650 istiyommm ama alamıcam

yada ne biliyim şöle maksi scooterların kralı burgman 400 offfffff

Başa dön
NightWish Çevrimdışı NightWish Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
otobanfaresi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 20.01.2005 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biraz abartı ama bir gp yarış motosikletine sahip olmak isterim tabi bu aracı kullanmakta büyük meziyet ister ama yinede hayal işte Dil çıkarıyorum
Başa dön
otobanfaresi Çevrimdışı otobanfaresi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sentin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 20.01.2005 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BEnde bunu alıyorum 3 ay sonra bende ınsallah tek hayalımdı

Başa dön
Sentin Çevrimdışı Sentin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
otobanfaresi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 20.01.2005 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda 600 rr mı yoksa solda duran yarış motosikletimi aldığın kardeşim :oops: :oops:
Başa dön
otobanfaresi Çevrimdışı otobanfaresi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
opensea
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 21.01.2005 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maşallah herkes sport makina hastası (Türk milleti basmayı sever Gülümsüyorum) Ben bu makinaların hakkını verebilecek cesarete sahip olmadığım için şöyle hafif sportif yol makinaları beni keser: Yamaha MT-01, Buell Lightning Cityx, HD Sportster.. Bunlardan hangisi olsa baya mutlu olurdum Gülümsüyorum
Başa dön
opensea Çevrimdışı opensea Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
senolsel
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 21.01.2005 - 17:12    Mesaj konusu: benim hayalimdeki Motorsiklet Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda GOLDWING GL 1800 veya BMW K 1200 LT.Umarım sayısaldan yada mp den para çıkarda 60'ıma gelmeden bir tane alırım.AHHHH AHHHHHHHHHHH
Başa dön
senolsel Çevrimdışı senolsel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
pistonkiran
Üye
Üye

MesajTarih: 14.02.2005 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tabiki içi ful dolu 2005 R1 hatta NOS falan da olursa ekmek kadayıfının üstüne kaymak koymuş gibi hora geçer anadıgmı
Başa dön
pistonkiran Çevrimdışı pistonkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 61, 62, 63  Sonraki
8. sayfa (Toplam 63 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal