Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - lastik yakma akburak

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

lastik yakma akburak

lastik yakma akburak
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
akburak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 08.06.2007 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehehe teşekkür bi tane destek geldi çok şükür
Başa dön
akburak Çevrimdışı akburak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
erosss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 08.06.2007 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Değişik bir zevk.Tarz meselesi kimi paraya kıyamaz usul usul kullanır kimi bir daha mı geleceğim dünya ya der ve yakar Dil çıkarıyorum Alkışlıyorum

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
delirider
Üye
Üye

MesajTarih: 08.06.2007 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yorumsuzz Beğenmedim Üzgünüm
Başa dön
delirider Çevrimdışı delirider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.06.2007 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazık o motora valla bende olsa degıl lastık yakmak frenlerı bıle kıtlemem 200 ytl den fazladır o lastık valla
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 08.06.2007 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kilitlendi temizlendikten sonra açılacak. Lütfen yazdığımız üsluba dikkat edelim.

Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:

Açıldı. Devam.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
akburak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 08.06.2007 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler
Başa dön
allcay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbull

MesajTarih: 08.06.2007 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akburak demiş ki:
hehehe teşekkür bi tane destek geldi çok şükür

estagfurullah, mal senın malın bunu kımse elestırıp yadırgayamaz. hep destek tam destek Gülümsüyorum
Başa dön
allcay Çevrimdışı allcay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
akburak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 08.06.2007 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkür
Başa dön
erosss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 08.06.2007 - 17:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing, arada benim msj gümbürtüye gitti valla tam msj ı gönderecektim kilitlendi dedi deli oldum ama ne fayda şeriatın kestiği parmak acımaz Üzgünüm

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 08.06.2007 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öyle Ö..z gibi motora yüklenerek lastik yakılmaz kardeş usulü adabı vardır

Link

http://www.youtube.com/watch?v=Hsm2xFZJzk4
Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
akburak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 08.06.2007 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emeğine sağlık ama gümleme sesi duymadık r1 böyle binilir
http://vdo.mynet.com/video/733
Başa dön
nesquik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden

MesajTarih: 08.06.2007 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

styLe_cRazy kardeş ereglidensinde nie haber vermiyosun tanışmak istersen eregli lisesi yanı flash digitaldeyim beklerim

42 yj 027 FalcOn 125
Başa dön
nesquik Çevrimdışı nesquik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Lovable
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.06.2007 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

laf etmeyin lütfen latif abime...pardon babama Gülümsüyorum Gülümsüyorum ya bi lastik yaktı burnundan geldi....saygılı olun biraz...istediğini yapar...lastikte yakar tekerde patlatır...neden bukadar dert ettiniz anlamadım ? ? ? kendi malı,parası...
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 08.06.2007 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar adam sadece lastik yakmış ne var bunda yüklenilecek ben anlayamadım doğrusu (acaba bilmediğim birşeylermi var...!) Adam çıkmış lasti yakmış bunuda bizlere paylaşmak istemiş. emeğine saygı duyalım derim ben. Alkışlıyorum Alkışlıyorum teşekkürler
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
akburak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 08.06.2007 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben teşekkür ederim hepinize sağolun anlayan çıktı ya yeter bana
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal