Tarih: 08.06.2007 - 15:29 Mesaj konusu:
Değişik bir zevk.Tarz meselesi kimi paraya kıyamaz usul usul kullanır kimi bir daha mı geleceğim dünya ya der ve yakar _________________ kaskynyn de?eri ne ise hayatynyn de?eride o kadar olsun
motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Tarih: 08.06.2007 - 17:21 Mesaj konusu:
freewing, arada benim msj gümbürtüye gitti valla tam msj ı gönderecektim kilitlendi dedi deli oldum ama ne fayda şeriatın kestiği parmak acımaz _________________ kaskynyn de?eri ne ise hayatynyn de?eride o kadar olsun
motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Kayıt: Nov 07, 2006 Mesajlar: 383 Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden
Tarih: 08.06.2007 - 18:35 Mesaj konusu:
styLe_cRazy kardeş ereglidensinde nie haber vermiyosun tanışmak istersen eregli lisesi yanı flash digitaldeyim beklerim _________________ Cadiye Herruya Merru Kaf Kef Gölge Haramilerine Bir Selam Çak
Sagopa Kajmer
laf etmeyin lütfen latif abime...pardon babama ya bi lastik yaktı burnundan geldi....saygılı olun biraz...istediğini yapar...lastikte yakar tekerde patlatır...neden bukadar dert ettiniz anlamadım kendi malı,parası... _________________ Nefsime uydum Sebep oldu şeytan bir cana kıydım
Katil defterine adını koydum
Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2171 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 08.06.2007 - 19:15 Mesaj konusu:
arkadaşlar adam sadece lastik yakmış ne var bunda yüklenilecek ben anlayamadım doğrusu (acaba bilmediğim birşeylermi var...!) Adam çıkmış lasti yakmış bunuda bizlere paylaşmak istemiş. emeğine saygı duyalım derim ben. teşekkürler
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız