Tarih: 08.06.2007 - 20:22 Mesaj konusu:
Arkadaşlar zaten bunlardan var neden topicin tarihine bakarak hareket etmiyorsunuz.Sunulan aksesuarlardan almak isteyenler Yönetim Kurulundan birileriyle irtibata geçip istediğini alabilir.... _________________ ÇağLar BALCI A RH(+)
Tarih: 09.08.2007 - 14:55 Mesaj konusu: Re: Motor T-shirt-Motor Video-Şapka-Aksesuar-Poster
HakanDincer demiş ki:
Tüm üyelerimize duyurulur pek yakında Motordelisi.com sayfalarında motosiklet T-shirt'leri-Şapkalar,Motosiklet Video CD leri, satışına başlanacaktır.MOTO SHOP Bölümüyle başlayacak olan internet mağazamız yakın bir zamanda aktif duruma gelecek...
iyi gunler ben sizin motor delisi tsortunuzu nasıul bulabilirim uzun suredirde arıyorum bu konu hakında bana bilgi verirmisiniz yada satıslarınız ne zaman baslıcak ??
Arkadaşlar zaten bunlardan var neden topicin tarihine bakarak hareket etmiyorsunuz.Sunulan aksesuarlardan almak isteyenler Yönetim Kurulundan birileriyle irtibata geçip istediğini alabilir....
Arkadaşım madem kask mont t-sohrt denmiş böle bi fikir üretilmiş çok güzel ben sürekli yöneticiye ben şundan alıcam benim ölçülerim bunlar mı diyeceğim abi en güzeli md online sitesi kurmak bence böle bişi var diye girdimiş yorumlardan anladığım kadarıyla kimileri sitem vs. ben de bişiler almak istiyorum ama görmedim ki alayım
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız