Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 10 Haziran İzmir MD Paintball Oynuyor.Sürün Savaş Boyalarını

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

10 Haziran İzmir MD Paintball Oynuyor.Sürün Savaş Boyalarını

10 Haziran İzmir MD Paintball Oynuyor.Sürün Savaş Boyalarını
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 08.06.2007 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekyildizmotor, samet sen cok yasa Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca şimdi Çevrimiçi OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
coach2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 09.06.2007 - 08:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoru alırken hatunla anlaşma yaptık..sen motoru değiştirirsen bende arabayı değiştireceğim diye..yani anlayacağınız bu hafta otopazarındayım..kusura bakmayın..
herkese iyi eğlenceler..

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
48_SerteR_48
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İzmir - Mugla

MesajTarih: 09.06.2007 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla gelebilsem çok ii olacaktı ama memleketteyim inşallah seneye İstemiyorum İstemiyorum
Başa dön
48_SerteR_48 Çevrimdışı 48_SerteR_48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hera09
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ada

MesajTarih: 09.06.2007 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eger son dakıka işi cıkmazsa bizde ordayız insallah arkadaslar....
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 09.06.2007 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, başkanım mümkünse rakibim olma bu kadar laftan sonra başkan falan dinlemem eleğe çeviririm bilmiş ol,geçen sene barış tok hile yaptı daha mevzilenmeden mıntıkamıza girmiş ve düdükle hemen beni vurmuştu hatırlatırım.

Pazar günü çok eğlenicez çok!
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 09.06.2007 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rambolar dökülmeye başladı foruma hadi bakalım.Klavye başında atıp tutmakla olmaz bu işler Delirdim

En son HalilRR tarafından 09.06.2007 - 17:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 09.06.2007 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
........

-Savaş boyalarım nerde benim hatunnnn,bu pazar çok kelle alacam Çok gülüyorum

Şok oldum Adam çıldırdı..İstemem ben kelle felan ev batıyor sonra Dil çıkarıyorum

Kızlarım olmadan asla Göz kırpıyorum
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 09.06.2007 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarın gelmeyenler sonradan Fotograflara bakıp;
"tühhh yaa ,kaçırmışım eglenceyi" demesinler..
coach2003, senin mazeret geçerli hocam..Yengem yoksa paintball silahıyla degil gerçek silahla vurur seni.. Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 09.06.2007 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakancığım tam yerinde bir tespit olmuş...malum işimiz ;silahçıyız..elinin altında silah ta dolu zaten..
fazla kızdırmamak lazım..

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 09.06.2007 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ekamba, aaaaaa erbil abide gitçekmiş vallahi billahi yağmur duasına çıkmıştır şimdiden...

tekyildizmotor, He he he he. Bencede çıkmıştır kardeşim emin olabilirsin Çok gülüyorum Çok gülüyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devilbuse
Üye
Üye

Nereden: İZMİR GÜZELİ...

MesajTarih: 09.06.2007 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siz bensiz eylenin Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
devilbuse Çevrimdışı devilbuse Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 09.06.2007 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

devilbuse, hakıkaten nerdesın kız sennn Sinirlendim Sinirlendim

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca şimdi Çevrimiçi OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 09.06.2007 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikiarada bi derede kaldım böyle bi tarafım git dio bi tarafım otru ders calış dior du bakam zaman gösterecek herşeyi Dil çıkarıyorum

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 10.06.2007 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yarın isteyen mangal,et,sucuk,börek,çörek,havyar,kırmızı şarap,bacardi gibi malzemelerini kendisi getirebilir..
Yani illaki gidecegimiz yerden alacaz diye bişey yok...
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 10.06.2007 - 00:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar sizlere şimdiden iyi eğlenceler dilerim.umarım bol boyalı günler yaşar ve halilr1 ve onuru renkten renge sokarsınız Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
çok isterdim gelmeyi beraber olmayı ama işler başıma kaldı,herhafta biyerlere kaçıyorsunuz dedi ve bugün peder stop dedi yarın benim tatil günüm diyerek koca oteli çaktı bana(pikniğe gidecekmiş beyfendi) Üzgünüm Üzgünüm
siz orda birbirinizi boyarken ben burda pinekleyecem
hadi yırttınız halil we onur..hiç şansınız yoktu ama neyaparsın kader bitürlü denk getirmiyor bizleri yanyana puahahahahahahahahahaha Delirdim Delirdim Delirdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
yoksa çekeceğiniz wardı elimden walla Dil çıkarıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
7. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal