Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Megaphone egzoz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Megaphone egzoz

Megaphone egzoz
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 08.06.2007 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

386-DX, fazla utopik düşünüyorsun, avrupada bu değerler ve kanunlar var fakat orda kimse mi takmıyor egzoz? Aksine orda 4 silindirli ve fabrika cıkısı egzozlu motor yok. Serserilik geceyarısı sokak arasından gecerken gaza abanmaktır..
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 08.06.2007 - 22:27    Mesaj konusu: Re: Megaphone egzoz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alenalper demiş ki:
Bu egzozdan alıyorum , fikirleriniz nedir...

dostum bu soruyu bize senmi soruyorsun işin uzmanı biri olarak???????????????? İstemiyorum
al al yakışır sana Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
386-DX
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.06.2007 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MercuryRising demiş ki:
386-DX, fazla utopik düşünüyorsun, avrupada bu değerler ve kanunlar var fakat orda kimse mi takmıyor egzoz? Aksine orda 4 silindirli ve fabrika cıkısı egzozlu motor yok. Serserilik geceyarısı sokak arasından gecerken gaza abanmaktır..

Evet burada da takan birkaç kişi gördüm, ama hepsini toplasan üçü beşi geçmez. Onları da polis yakalayınca gözünün yaşına bakmıyor. Muayeneden falan zaten hayatta geçemezler. Bildiğim kadarıyla Batı Avrupa'da ve ABD'de bu konularda çok daha sıkılar, burası (Çek Cumhuriyeti) yine biraz daha gevşek.

Bugün ve Türkiye için ütopik düşünüyor olabilirim ancak çoğunluk da benim gibi düşünmeye başlamadıkça; ters yöne girmek, kaldırımlardan gitmek, yayaları korkutmak, patlak egzoz takmak, zırt pırt korna çalmak vs. marifet olmaya devam ettikçe buralardaki motosikletlerin trafikte gördüğü saygı Türkiye'de asla görülmeyecek, ondan da emin olun. Trafikte sizi adam yerine koymayanlar bunu illa maksat itlik olsun diye yapmıyor, biraz da çuvaldızı kendinize batırın derim. Yolunuz açık olsun.
Başa dön
386-DX Çevrimdışı 386-DX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motocu
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.06.2007 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

görüntü oalrak kötü ama ses olarak iyi olacağı kesin
Başa dön
motocu Çevrimdışı motocu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.06.2007 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işin sonu diom sadece ne kullananda kulak kalır nede diğer şoförlerde Delirdim ama iyi tarafı ise 1km öteden duyupta herkes yolu açar Dil çıkarıyorum
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.06.2007 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

konu bize uzak ve hatta itici gelse de motorparca nin verdigi bilgi cok aydinlatici.bilhassa yirtik ses deyimine bayildik.lugatlara da gecmeli.motoparcaya tskler ve sevgiler.
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tigerexhaust
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 09.06.2007 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üretimine 1996 yılı itibariyle başlayan “Tiger Egzoz Sistemleri”, ilk olarak dönemin motosiklet modelleri üzerine 800 m2 ‘ lik bir alanda üretim gerçekleştirmiştir. Bu alanda başarılı olduktan sonra sektördeki eğilimleri dikkate alarak faaliyetlerine grup şirketi olan “OZGENC PVC ve ALÜMİNYUM İŞLEME MAKİNELERİ” fabrikasında, 4000 m2 ‘ lik bir alanda devam etmiştir.

Daha sonra çağın gereksinimleri doğrultusunda AR/GE ve üretim çalışmalarını CNC makineleriyle, minumum hata toleransıyla sürdürmüştür. AR/GE çalışmalarını genis bir muhendis takimiyla geliştiren “Tiger Egzoz Sistemleri”, özel hazırlanmış çizim programlarıyla çalışmaktadır ve elde edilen tüm veriler anında görülüp incelenebilmekte ve gerekli müdahaleler yapılmaktadır.

Kısa bir süre içinde pist yarışlarının vazgeçilmez markası olacak ‘Tiger Egzoz Sistemleri, kalitesini üretim süreçlerinde kullandığı amyant, perçinler, yaylar, paslanmaz saç ve mevcut olan tüm kaplama çeşitlerini yurtdiısından ithal eden fırma turk muhendıslerının gostermıs oldugu verımli calısmalarinin neticesinde kalitesini basta yunanistan ve ıngıltere olmak uzere bircok avrupa ulkesinde ispatlamaktadır.
Bütün ürünler katı bir kalite güvencesine tabidir ve “Özgenç Makina”, kalite yönetimi sistem standardı ISO 9001:2000 uygunluk belgesine sahiptir. Dünya pazarındaki başarısı ve uzun süreli tecrübesiyle bu faktörler birleştirildiğinde “Özgenç” bütün üretiminde müşterilerine garanti sunmaktadır ve yüksek kalite sunan üretimimiz CE, GOST ve UkrSEPRO uygunluk sertifikalarıyla doğrulanmıştır.

İşbirliği umuduyla,
Genel Müdür Yardımcısı
Serkan MISIL

Mercuryrising kardesimizi nazik ve bilgi niteligindeki sorusuna cevap olarak gonderilmistir
Başa dön
tigerexhaust Çevrimdışı tigerexhaust Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2007 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tigerexhaust, benim o mesajım sizin reklam amaçlı, topic ile alakası olmayan mesaj atmanıza bir iğnelemeydi ama mesaj ulaşmamış sanırım...
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tigerexhaust
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 11.06.2007 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sayin mercuryrising biz size nasil net yukaridaki gibi acik oluyorsak sizi rahatsiz edecek bi durum ve halde bulunduysak lutfen igneleme gibi basit ve ciddiyetsiz yaklasimlardan ziyade bize acikca dile getirebilirsiniz,ayrica gurur duymalisiniz ki sizin topraginizdan bi firma yatirim yaparak cok sevdigimiz motor camiasinda hakettigi yeri bulmak icin mucadele veriyor bunda sakincali bi durum oldugunu sanmiyor nacizane destek ve cok degerli tavsiyelerinizi bekliyoruz
Başa dön
tigerexhaust Çevrimdışı tigerexhaust Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.06.2007 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Egzozları bilmem ama Türkçe'nize 10 verdim Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.06.2007 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tigerexhaust, elbette ülkemizde bu tarz yatırımlar beni yaptığı gibi hepimizi çok mutlu ve gururlu yapar, umarım markanız çok başarılı tüm dünyaca tanınan bir marka olur gelecekte...

Fakat, sizin yerli bir marka olmanız ve bizim elbette size vereceğimiz destek, sizin her egzoz konusunda açılan topice girerek alakasız bir şekilde reklam yapmanızı haklı çıkarmıyor. Bu topicde Mustafa abi bu egzozun siparişini verdim ne düşünüyorsunuz demiş. Siz ise üzerinden çok uzun bir süre geçmiş olmasına rağmen topice girip kendi reklamınızı yapmışsınız.
Unutmayınız ki yabancı marka egzozları satarak ekmek parası kazanan bir sürü kişi var bu forumda, hepsi bu tarz topiclere girip kendi markalarını övse burası reklam panosuna döner...
Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 12.06.2007 - 09:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor alıyımda ekzoz eksık kalsın Çok gülüyorum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 12.06.2007 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oncelikle alakasiz olmasi biraz goreceli ben inanin reklam yapmak icin yazmadim farkinda iseniz tigerexhaust diye ayri bi bolumde topic acmistim eger siz bu sitede ne tarz yazi yazilacagini denetleyen bi merci iseniz tekrar ozur dileriz bir daha topiclerde bu tarz bi yayinlama aciklamamiz olmayacak,ama boyle bi yetkiniz yok ise fikrinize ve goruslerinize saygi duyuyorum ,ilginize hakkimizdaki dusuncelerinize desteginize tesekkur ederiz amacim baska marka satip bu isten para kazananlarin onunu kesmek degil nacizane kendi capinda biseyler yapmaya calisan kaliteyi makinacilik konusundada uretmis oldugumuz egzoslar konusundada kendisine ilke edinen egzoslarimizin varligindan sizleride haberdar etmekti,topiclere bakarsaniz xxx marka nasil yada suoer bi egzos aldim harika sunu bunu tavsiyede ederim tarzinda aciklamalari gorursunuz bence buda dolayli yoldan bi reklam ama dedigim gibi bakis acisi herzaman goreceli,ben konuyu fazla uzatmadan surci lisan ettikse affola diyorum saygilar
Başa dön
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.06.2007 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben zaten sizin açtığınız topicte hiçbir eleştride bulunmadım, sadece burasının doğru topic olmadığını düşünüyorum, aynı şeyin "cbr125 mi? derbi125 mi?" başlıklı bir topice "git cbf250 al" tarzında mesaj atmak içinde geçerli olduğunu düşünmekteyim.

Başarılar dilerim...
Başa dön
2FAST4YOU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 12.06.2007 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kim nerde yaşıyor onu bilemem fakat bu yollar bu caddeler keyfi motor bağlama durumlarına zamanında çok şahit olmuştur.Polislerin görmezden geldiği uygulamalara geri dönülürse kimse için iyi olmaz düşüncesindeyim.
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.94 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal