benim basıma gelmişti Jawa 3,5 ile aheste aheste giderken yanımdan öyle bir süratli geçmiştiki inanın şok olmuştum.Alanya da bu motorlara sinek diyorlar. ardına takıldım ama gecene kadar akla karayı seçmiştim.Bir an geçemicem diyede gercekten korkmustum :chu: .Deli kaçıyorlar :P
racing_delisi yaparız kardes ıstedıgın zaman gelebılırsın benım msnm var orada ben devamlı netteyım bana ulasabılırsın.herzaman beklerız bu arada sana bısı soyleyım rıza_erdem senın o motora varya toz yuttururum ben devamlı manısadayım senı bulayım gel benle motorunuda getırelım ızmıre salalım eger kabul edersen neyıne ıstersen olur bızım ıcın fark etmez tamam ben pazar gunu saruhanlıda olucam beklerım...tamam
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
eger tamam dersen ben gelınce nerede olucagını yaz msnmı ekle bana maıl at ben sana ulasırım maılle tel nonu gonder bana oke rıza_erdem racıng_delısı aynısı sanada gecerlı....
konyada oldukca mevcut hatta kendi aralarında yarışıyorlar bile. Mesela Konya-Karaman yolunda öyle bi yatıyorlar ki silindirlere doğru karşıdan gelen insan motorların üstünde kimseyi göremeyince baya bi şaşırıyor. 100 lük tabir edilen motor şekline hiç binmedim ama ben onun üstünde kesinlikle güvende hissetmem kendimi. Süren arkadaşlarada sonsuz saygım var ama lütfen biraz daha dikkat
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 14.10.2006 - 11:38 Mesaj konusu:
bunların benzin deposunda girdap oluşuyormuş ben öyle duydum _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
Kayıt: Jun 30, 2006 Mesajlar: 870 Nereden: :...TuzLa...:/İsT
Tarih: 14.10.2006 - 11:43 Mesaj konusu:
çift silindirli mobilet akıl işi değilya onu anca zaman öldürmek için yaparlar yoksa onunla uğraşılırmı ama diyorsanız benmım param cok az ama hızlı alet arıyom o zaman bilemem orasını ama akıl işi değil ben bunu bilir bunu söylerim. _________________
Yzf r6 2006
slm genclik bende birtane peugeot motorsiklet vat çift piston meme büyük dişli ufak 21 kilo agırlıgında pembe bir makine var son ibreyi 180 ne dayıyo vede satılıktır hiç bir hasarı yok kesik motor yere yakın fiyatı 1.200 ytl çorluda türkgücü köyünde oturuyorum beklerim
Tarih: 09.06.2007 - 18:57 Mesaj konusu:
YAPILAMSI GEREKENLER ONCE POLİNİ SİLİNDİR 4 YAPRAK POLLİNİ DIYAFRAM 512 KARBIROTOR POLLİNİ KARTALLERİ ÇİR ÇİR EKSOZ SONRA GRANK KOLUNUN VE DEBRİYAJIN IYICE AÇILMASI İÇİN TAŞLAMA ORERASYONU TORNACIDA MAXSIMIN 150- 160 KM HIZ HA BUNUDA UNUTMAMAK LAZIM MOBILET KITLENDIMI MAXSINMUN HIZDA İŞTE O ZAMAN OLDUN DEMEKTIR GEÇMİŞ YILLARDA COKK YASADIKKK FAZLA SIKISTIRMAYA GELMEZZ HA BIRDE UST KAPAKTA TAŞLANIR ARKA DİŞLİDE DEGİŞİR BILEN BILIYO İŞÇİLİK OLAYINII
Tarih: 09.06.2007 - 19:25 Mesaj konusu:
arkadaşlar bende kızmızı ve her yeri nikalaz alt tarafları daği bir pegeut var onunla 150 görüyorum şimdi mondial aldım onunda dişlilerini değiştirdim artık oda dijital ibre çünkü 120 yi katlıyo hehe
Tarih: 09.06.2007 - 19:45 Mesaj konusu:
motor imalatina merakli,akademik calisma yapan arkadaslar icin -mesela teknik universitelerin,motor sanat enstitulerinin -arastirma yapmalari icin bol bol uygulayip yapici sonuclara varacaklari bir konu da olabilir,motorlarin orasiyle,burasiyle oynamak.
Kayıt: Nov 12, 2006 Mesajlar: 2206 Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)
Tarih: 09.06.2007 - 20:05 Mesaj konusu:
Alıntı:
slm dostum o motorların üstünde ney var öle parça yani 250lik bir motor bile o hııza zorla çıkabiliyor sen ne yaptın ya mobylet bunler 160 km hız yaparmı.....bizim amca oğlunda peugeot var üstünde 4tane makine var kapışırız istersen bursaya izmirden 2 saatte gelirim kapışmak istersen.......
bu mesajı racingdelisi sana yakıştıramadım _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Tarih: 10.06.2007 - 02:02 Mesaj konusu: slm
special_27 demiş ki:
arkadaşlar bahsettiğiniz yer burası GAZİANTEP/NİZİP otoban yapım aşamasında yarışanlar eş dost belo, arkadaşımında dediği gibi o motorlara binilmez 1-benzin sorunu 2-trafik anında enseler şehir içinde 3-normal yolda gidemicek kadr yere yakınlar vs daha nicesi... otobona bile götürürken çogunu aaraba arkasında götürüyorlar herkes kendi çapında yarısıyor 50 ytl sine vs vs büyük oynayanda war motoruna yarısanlarda..ama resmen ölümle oyun.. :nono:
Ondan sonrada Gaziantepte motorsiklet yasağı var diye ortalığı ayağa kaldırıyoruz değilmi sevgili hemşehrim bu arada tanışmak isterim senle özelden mesaj yazarsan saygılarımla... _________________ ŞEHİTlerle yeşillendi allandı.
YİĞİTlerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞu HİLALlendi GÜLlendi
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Kayıt: Mar 20, 2007 Mesajlar: 683 Nereden: »»»»»»izmiRR««««««
Tarih: 10.06.2007 - 09:04 Mesaj konusu:
belo demiş ki:
glardoni silindir pollini klape 21 21 ve 23 23 karbratör dahasını bir ara sayarım izmirde karşıyaka şemiklerde motorcu meço var onun motoruna 155 gördü diyorlar ama ne zamandır bu makinalardan yapılmıyor veya o yapmıyor
ewt arkladaşıma katılıyorum ayrıca bunlara ek olarak çift makine yapıyorlar hatta 4lü makine yapan bile varmış buyrun fotoları
bizim arkadaşdada var öyle böyle degıl gerçekten ciddi bi makine olmuş
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız