Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 150 km ile giden mobiletler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

150 km ile giden mobiletler

150 km ile giden mobiletler
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ruhkanseri
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.10.2006 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben kırklarelinde örenciyim burda bi mobiletler var akllara zarar racing gibi sesi var çift silindir çırçır falan takıyolar Alkışlıyorum
Başa dön
ruhkanseri Çevrimdışı ruhkanseri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Ozonic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya

MesajTarih: 12.10.2006 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim basıma gelmişti Çok gülüyorum Jawa 3,5 ile aheste aheste giderken yanımdan öyle bir süratli geçmiştiki inanın şok olmuştum.Alanya da bu motorlara sinek diyorlar. ardına takıldım ama gecene kadar akla karayı seçmiştim.Bir an geçemicem diyede gercekten korkmustum :chu: .Deli kaçıyorlar :P
Başa dön
Ozonic Çevrimdışı Ozonic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SMYRNA_WaNTeD
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.10.2006 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racing_delisi yaparız kardes ıstedıgın zaman gelebılırsın benım msnm var orada ben devamlı netteyım bana ulasabılırsın.herzaman beklerız bu arada sana bısı soyleyım rıza_erdem senın o motora varya toz yuttururum ben devamlı manısadayım senı bulayım gel benle motorunuda getırelım ızmıre salalım eger kabul edersen neyıne ıstersen olur bızım ıcın fark etmez tamam ben pazar gunu saruhanlıda olucam beklerım...tamam

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

eger tamam dersen ben gelınce nerede olucagını yaz msnmı ekle bana maıl at ben sana ulasırım maılle tel nonu gonder bana oke rıza_erdem racıng_delısı aynısı sanada gecerlı....
Başa dön
SMYRNA_WaNTeD Çevrimdışı SMYRNA_WaNTeD Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.10.2006 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

konyada oldukca mevcut hatta kendi aralarında yarışıyorlar bile. Mesela Konya-Karaman yolunda öyle bi yatıyorlar ki silindirlere doğru karşıdan gelen insan motorların üstünde kimseyi göremeyince baya bi şaşırıyor. 100 lük tabir edilen motor şekline hiç binmedim ama ben onun üstünde kesinlikle güvende hissetmem kendimi. Süren arkadaşlarada sonsuz saygım var ama lütfen biraz daha dikkat
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 14.10.2006 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunların benzin deposunda girdap oluşuyormuş ben öyle duydum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tvs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :...TuzLa...:/İsT

MesajTarih: 14.10.2006 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çift silindirli mobilet akıl işi değilya onu anca zaman öldürmek için yaparlar yoksa onunla uğraşılırmı ama diyorsanız benmım param cok az ama hızlı alet arıyom o zaman bilemem orasını ama akıl işi değil ben bunu bilir bunu söylerim.

Yzf r6 2006

Başa dön
tvs Çevrimdışı tvs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SMYRNA_WaNTeD
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.10.2006 - 19:56    Mesaj konusu: ss Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ne oldu arkadaslar msj bıle atmıyorsunuz kotkmayın bu kadar benım motor 90 yapıyor bakmayın 150 yapıyor dedıgıme cevap bıle atmıyorsunuz :nono:

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

hayabusa2785 demiş ki:
bunların benzin deposunda girdap oluşuyormuş ben öyle duydum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
bişi olmuyor benzın deposunda 17 kılometre gıdıyor yarım depo benzınle gazı hıc salmadan
alterman
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.06.2007 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm genclik bende birtane peugeot motorsiklet vat çift piston meme büyük dişli ufak 21 kilo agırlıgında pembe bir makine var son ibreyi 180 ne dayıyo vede satılıktır hiç bir hasarı yok kesik motor yere yakın fiyatı 1.200 ytl çorluda türkgücü köyünde oturuyorum beklerim
Başa dön
alterman Çevrimdışı alterman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GPR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 09.06.2007 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YAPILAMSI GEREKENLER ONCE POLİNİ SİLİNDİR 4 YAPRAK POLLİNİ DIYAFRAM 512 KARBIROTOR POLLİNİ KARTALLERİ ÇİR ÇİR EKSOZ SONRA GRANK KOLUNUN VE DEBRİYAJIN IYICE AÇILMASI İÇİN TAŞLAMA ORERASYONU TORNACIDA MAXSIMIN 150- 160 KM HIZ HA BUNUDA UNUTMAMAK LAZIM MOBILET KITLENDIMI MAXSINMUN HIZDA İŞTE O ZAMAN OLDUN DEMEKTIR GEÇMİŞ YILLARDA COKK YASADIKKK FAZLA SIKISTIRMAYA GELMEZZ HA BIRDE UST KAPAKTA TAŞLANIR ARKA DİŞLİDE DEGİŞİR BILEN BILIYO İŞÇİLİK OLAYINII Bravo Bravo Bravo Bravo
Başa dön
GPR Çevrimdışı GPR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 09.06.2007 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bende kızmızı ve her yeri nikalaz alt tarafları daği bir pegeut var onunla 150 görüyorum şimdi mondial aldım onunda dişlilerini değiştirdim artık oda dijital ibre çünkü 120 yi katlıyo hehe Çok gülüyorum
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.06.2007 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor imalatina merakli,akademik calisma yapan arkadaslar icin -mesela teknik universitelerin,motor sanat enstitulerinin -arastirma yapmalari icin bol bol uygulayip yapici sonuclara varacaklari bir konu da olabilir,motorlarin orasiyle,burasiyle oynamak. Göz kırpıyorum
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 09.06.2007 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

slm dostum o motorların üstünde ney var öle parça yani 250lik bir motor bile o hııza zorla çıkabiliyor sen ne yaptın ya mobylet bunler 160 km hız yaparmı.....bizim amca oğlunda peugeot var üstünde 4tane makine var kapışırız istersen bursaya izmirden 2 saatte gelirim kapışmak istersen.......

bu mesajı racingdelisi sana yakıştıramadım Sinirlendim

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sefikkorkmaz
Üye
Üye

Nereden: Trabzon

MesajTarih: 10.06.2007 - 01:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biçok şey değişirse hız da görür herşey de görür
Başa dön
sefikkorkmaz Çevrimdışı sefikkorkmaz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Alperence
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 10.06.2007 - 02:02    Mesaj konusu: slm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

special_27 demiş ki:
arkadaşlar bahsettiğiniz yer burası GAZİANTEP/NİZİP otoban yapım aşamasında yarışanlar eş dost belo, arkadaşımında dediği gibi o motorlara binilmez 1-benzin sorunu 2-trafik anında enseler şehir içinde 3-normal yolda gidemicek kadr yere yakınlar vs daha nicesi... otobona bile götürürken çogunu aaraba arkasında götürüyorlar herkes kendi çapında yarısıyor 50 ytl sine vs vs büyük oynayanda war motoruna yarısanlarda..ama resmen ölümle oyun.. :nono:

Ondan sonrada Gaziantepte motorsiklet yasağı var diye ortalığı ayağa kaldırıyoruz değilmi sevgili hemşehrim bu arada tanışmak isterim senle özelden mesaj yazarsan saygılarımla...
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Başa dön
Alperence Çevrimdışı Alperence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zigbog
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: »»»»»»izmiRR««««««

MesajTarih: 10.06.2007 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

belo demiş ki:
glardoni silindir pollini klape 21 21 ve 23 23 karbratör dahasını bir ara sayarım izmirde karşıyaka şemiklerde motorcu meço var onun motoruna 155 gördü diyorlar ama ne zamandır bu makinalardan yapılmıyor veya o yapmıyor

ewt arkladaşıma katılıyorum ayrıca bunlara ek olarak çift makine yapıyorlar hatta 4lü makine yapan bile varmış Şok oldum buyrun fotolarıDelirdim

bizim arkadaşdada var öyle böyle degıl gerçekten ciddi bi makine olmuş

İzmir aydın otobanında sürekli yarışıyolar

onur_zigbog@hotmail.com zigbog-@hotmail.com
Başa dön
zigbog Çevrimdışı zigbog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal