Tarih: 10.06.2007 - 20:02 Mesaj konusu: cbf150 pratik güzel ses çözümü
ben öncelikle motorumdan çok memnunum ve binen herkeste hayran kalıyo bu gün oturdum motorumun karşısına ve kendime daha güzel ses için garanti içerisinde kalması şartı ile neler yapabileceğimi sordum seleyi açtım ve oda ne hava filtresi kapağını gördüm baktım yumuşak bişey tuttum asıldım ve kapak çıktı şu an hava filtrem açıkta ve çok tatlı bi ses veriyo böle dolu dolu zırlama gibi bi ses vardı o çıkmıyo artık böle millet dönüp bakıyo kim geliyo diye herkese tavsiye ederim bu arada bunun bi sakıncası var mı onuda soriiim abilerime herkese teşekkürler
xenophobic, yerine takalım hemen. Adı üzerinde filtrasyon yapıyor.Kaçan parçacıklar zerrecikler zarar verebilir. _________________ Genel görelelik yasasının özü büyük fotoğrafı önceden görmektir..."Meister"
T E C H N I C A L S U P P O R T
tr_ghostrider@hotmail.com
0 554 824 44 17
Kayıt: May 08, 2007 Mesajlar: 659 Nereden: istanbul/kozyatağı
Tarih: 10.06.2007 - 20:26 Mesaj konusu:
evet bencede zarar verebilir havada ki tozu toprağı toplayıp içeri alıyorsun sanırım. pek yapmanı tavsiye etmem ama ses de güzelse tercih.. kuamr gibi _________________ büyükdedemden kalma motor aşkı bana...
Kayıt: May 27, 2005 Mesajlar: 2520 Nereden: başkent/ angara MD
Tarih: 10.06.2007 - 22:11 Mesaj konusu:
xenophobic, evet ses gercekten çok güzel çıkar ama yukardada söylendiği gibi içine toz kaçar piston çizilir uzun vadede sorun çıkarır
ama illede ses cıkmasını iistiyorsan o kapağın olduğu kısıma çok ince ve sık aralıklı bi tül tarzında tel takabilirsin tabi yerinden oynamayacak şeklide bu dediğimi yaparsan motorun içine zararlı maddeler kaçmaz ama hava filtren çok çabuk değişmek ister _________________
Tarih: 10.06.2007 - 22:28 Mesaj konusu:
yanlış anladınız filtre duruyo onun üztünde plastik kanal gibi bi şey var onu söktüm filtre olduğu yerde duruyo yani işini yapıyo söktüğüm şeyin filtrasyonla alakası yok sadece hava girişini yavaşlatıyo onu sökünce muhtemelen braz daha fazla yakacak ama zaten egzostu boşaltıncada fazla yakacak fazla bişey değişmedi bence hem o parçayı koyabileceğiniz kadar bi boşluk var yanda sanki tam onun iiçin yapılmış
Tarih: 10.06.2007 - 22:37 Mesaj konusu:
ya hava filtresi ses açısındasn pek fark ettirmedi onuda söktüm bişey değişmei filtre dursada oluyo hatta daha güsel oluyo diye bilirim inanmayan denesin denemek çok kolay ve tavsiye ediliir!!!!
Tarih: 07.04.2008 - 02:39 Mesaj konusu:
valla pek anlamadım ama japon onu oraya koymuşsa vardır bi bildiği.bana sorarsan yerine tak derim. CBF 150 zaten başlı başına klas bi motor yani oses olmasada olur ama tabii senin bileceğin bir iş.....motor senin
Tarih: 07.04.2008 - 03:10 Mesaj konusu:
ya hocam o kadar anlattın şöle guzel bole guzel. bı vıdeo cek koyda bızde gorelım bakalım yaw nasıl oluyomus... _________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
Tarih: 07.04.2008 - 04:34 Mesaj konusu:
xenophobic, Umarım cıkarttıgın kapagı atmamıssındır tez zamanda lazım olacak sana _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
yanlızca kapağı söktüysen bişey olmaz ama fazla hava girişinden dolayı motorunun çekişi biraz düşmüştür ve yakıtın artmıştır... _________________ Bırak asfalt ağlasın timsah gözyaşıdır inanmayasın...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız