Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD rekora koşuyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD rekora koşuyor

MD rekora koşuyor
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tigerexhaust
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 10.06.2007 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

site super arkadslarimiz super hersey on numara insallah tum hareket ve davranislarimizla bircok kesime ornek olur motor kullanan insanlarin ne kadar duyarli ve egitimli oldugunu motor sevgisini bircok kesime insana aktaririz
Başa dön
tigerexhaust Çevrimdışı tigerexhaust Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 10.06.2007 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi harbiden bu ne hız yaaa...manyak gibi uçuyo site...helal olsun...saliseler içinde sayfalar geliyor...bravo... Alkışlıyorum
HeLiCoPTeRMaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.06.2007 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili hakan başkanım hala kızılkayalar modülünü göremedim ben Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
HeLiCoPTeRMaN Çevrimdışı HeLiCoPTeRMaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GKNAKED
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.06.2007 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GKNAKED demiş ki:
evet tebrikler, gerçekten çook hızlandı
bu arada ben topic açmadan bişi sorim
siteye ilk girdiğimizde hesabım kısmı varya sağ tarafta
orda msjlar falan yazıyo
oraya puan die bi bölüm eklenmiş nedir o?

öhö öhö Gülümsüyorum
coach2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 10.06.2007 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gelin kardeşlerim..Gelin görün MD ailesi nasıl büyük bir aile..
Hakancığım biliyorum ki yoktan var ettiğiniz bu kulübün bu kadar çok insana ulaşması sana çok büyük haz veriyor.
Umuyorum ki bizlerin de katkılarıyla bu sayı inşallah katlana katlana büyüyecek..
Sadece internet değil ,kulüp üyeliği için de aynı şey geçerli..
Tebrikler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
deneme
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.06.2007 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan abicim,
Senin ne kadar çalıştıgını en iyi bilenlerden birisi benim..
Şuanda aynı evde ,ayrı bilgisayarlardayız ve sen tam konsantre ile MOTORDELİSİ için çalışıyorsun..
Bu kadar emek,bu kadar kaliteli insan varken tabikide Motordelisi EN BÜYÜK olur
delirider
Üye
Üye

MesajTarih: 11.06.2007 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet abi sitemiz çok hızlı bu arada hiç affetmiyor google dan bile hızlı acılıyo Çok gülüyorum
birde beni düşün motorsuz...
Başa dön
delirider Çevrimdışı delirider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
alp45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 11.06.2007 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler gerçekten çok iyi emeğe saygı ellerinize sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
alp45 Çevrimdışı alp45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cuneytovuc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul / Kadiköy Mugla / Koycegiz

MesajTarih: 11.06.2007 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorcuya hakettiği gibi hizmet edildiği için tebrik ediyorum,çıta yükseldikçe nereye sığacak bunca üye merak ediyorum.1 milyonuncu üyeyi görmek dileğiyle

http://img155.imageshack.us/my.php?image=dsc02964kopyalatd3.jpg
Başa dön
cuneytovuc Çevrimdışı cuneytovuc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 11.06.2007 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, başkan ne diyim yahuuu Gülümsüyorum

inşallah 100.000.üyemizde aramıza katıldığında hızımızda onula beraber dahada artar Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 11.06.2007 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha da yükselecek md Bravo Bravo
başarılar diliyorum ve emeği geçen herkezi tebrik ediyorum Bravo Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 11.06.2007 - 00:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar MD nin böyle hızlı ve stabil çalışması için ciddi bir sistem degişikliği yaptık.
SQL için ve img için 2 ayrı server çalışıyor ve bu server lar son tekneloji ürünü..
1000 lerce dolarlık yatırım yapıldı..
Ve bunun sonucunda hızına yetişilemeyen artık çok daha güçlü bir MD doğdu...
Yenilikler devam edecek,internet ortamının dışındada devam edecek..
Motordelisi Spor Kulübü 5.yılında koydugu tüm hedefleri birer birer yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyor..
Ve sizler...Sizlerde MOTORDELİSİ üyesi olmanın ayrıcalıgını,kalitesini taşıyorsunuz..Gögsünüzü gere gere bu ailenin bir üyesi oldugunuzu heryerde söyleyin..
MD için hep çıta yükseltiyoruz,ve daima daha iyi-yeni planlamaların peşindeyiz..Bu bir ekip işi..Başkanı,yöneticisi,moderatoru,üyesi,ziyaretçizi..Bu hepimizin başarısı...

Şimdi ben artık bilgisayarıma format atacagım,çünkü tıpkı benim gibi bilgisayarımda yorgun..
Biraz oksijene ihtiyacı var...

1 Saat içinde burdayım.. OK OK OK
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 11.06.2007 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten sitenin hızında fark edilir bir artış var. Alkışlıyorum
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 11.06.2007 - 01:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadece sitede degil forumda da degisikler görünüyor , bütün üyelerin kullanımını kolaylastıracak kısa yollar konmuş foruma yazdığımız alana ... Ve denildiği gibi server gercekten saglam oLmus bu sefer ... E deliler trafigi alt üst edio sitenin trafigi de yükseltilmeliydi Gülümsüyorum

Tebrikler Başkanım Tebrikler M.D.
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 11.06.2007 - 03:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sitenin hızı gözle görülür şekilde artmış.
Bunda yeni sunucunun ve toplist kodlarının kaldırılmasının büyük etkisi olmuş.
Güzel çalışma. Tebrik ederim.

Ancak MD Hesabınızdan çıkış tuşuna basmayıp sayfayı kapatırsanız siteden çıkış yapmış olmuyorsunuz.
Aradan 6 saat bile geçse hala sitede gibi gözüküyorsunuz.
Sitenin Cookies tutma sürelerinde bir ayar sorunu olmalı.
Umarım en kısa sürede düzelir
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal