site super arkadslarimiz super hersey on numara insallah tum hareket ve davranislarimizla bircok kesime ornek olur motor kullanan insanlarin ne kadar duyarli ve egitimli oldugunu motor sevgisini bircok kesime insana aktaririz
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4355 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 10.06.2007 - 22:50 Mesaj konusu:
abi harbiden bu ne hız yaaa...manyak gibi uçuyo site...helal olsun...saliseler içinde sayfalar geliyor...bravo... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
Tarih: 10.06.2007 - 23:01 Mesaj konusu:
GKNAKED demiş ki:
evet tebrikler, gerçekten çook hızlandı
bu arada ben topic açmadan bişi sorim
siteye ilk girdiğimizde hesabım kısmı varya sağ tarafta
orda msjlar falan yazıyo
oraya puan die bi bölüm eklenmiş nedir o?
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 584 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 10.06.2007 - 23:09 Mesaj konusu:
Gelin kardeşlerim..Gelin görün MD ailesi nasıl büyük bir aile..
Hakancığım biliyorum ki yoktan var ettiğiniz bu kulübün bu kadar çok insana ulaşması sana çok büyük haz veriyor.
Umuyorum ki bizlerin de katkılarıyla bu sayı inşallah katlana katlana büyüyecek..
Sadece internet değil ,kulüp üyeliği için de aynı şey geçerli..
Tebrikler _________________
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Hakan abicim,
Senin ne kadar çalıştıgını en iyi bilenlerden birisi benim..
Şuanda aynı evde ,ayrı bilgisayarlardayız ve sen tam konsantre ile MOTORDELİSİ için çalışıyorsun..
Bu kadar emek,bu kadar kaliteli insan varken tabikide Motordelisi EN BÜYÜK olur _________________ denedim gıttı uşaklar
evet abi sitemiz çok hızlı bu arada hiç affetmiyor google dan bile hızlı acılıyo _________________ bir deniz düşün susuz,
bir gece düşün uykusuz,
bir insan düşün mutsuz,
birde beni düşün motorsuz...
Kayıt: Jan 20, 2007 Mesajlar: 247 Nereden: Istanbul / Kadiköy Mugla / Koycegiz
Tarih: 11.06.2007 - 00:18 Mesaj konusu:
Motorcuya hakettiği gibi hizmet edildiği için tebrik ediyorum,çıta yükseldikçe nereye sığacak bunca üye merak ediyorum.1 milyonuncu üyeyi görmek dileğiyle _________________ Yamaha FZ6 Fazer (kızıl)
Tarih: 11.06.2007 - 00:58 Mesaj konusu:
Arkadaşlar MD nin böyle hızlı ve stabil çalışması için ciddi bir sistem degişikliği yaptık.
SQL için ve img için 2 ayrı server çalışıyor ve bu server lar son tekneloji ürünü..
1000 lerce dolarlık yatırım yapıldı..
Ve bunun sonucunda hızına yetişilemeyen artık çok daha güçlü bir MD doğdu...
Yenilikler devam edecek,internet ortamının dışındada devam edecek..
Motordelisi Spor Kulübü 5.yılında koydugu tüm hedefleri birer birer yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyor..
Ve sizler...Sizlerde MOTORDELİSİ üyesi olmanın ayrıcalıgını,kalitesini taşıyorsunuz..Gögsünüzü gere gere bu ailenin bir üyesi oldugunuzu heryerde söyleyin..
MD için hep çıta yükseltiyoruz,ve daima daha iyi-yeni planlamaların peşindeyiz..Bu bir ekip işi..Başkanı,yöneticisi,moderatoru,üyesi,ziyaretçizi..Bu hepimizin başarısı...
Şimdi ben artık bilgisayarıma format atacagım,çünkü tıpkı benim gibi bilgisayarımda yorgun..
Biraz oksijene ihtiyacı var...
Gerçekten sitenin hızında fark edilir bir artış var. _________________ Tutkulary ve zevkleri ellerinden alynan gençler, onlaryn yerine daha tehlikeli ve daha hyzly olany koyarlar...
Tarih: 11.06.2007 - 01:38 Mesaj konusu:
sadece sitede degil forumda da degisikler görünüyor , bütün üyelerin kullanımını kolaylastıracak kısa yollar konmuş foruma yazdığımız alana ... Ve denildiği gibi server gercekten saglam oLmus bu sefer ... E deliler trafigi alt üst edio sitenin trafigi de yükseltilmeliydi
Sitenin hızı gözle görülür şekilde artmış.
Bunda yeni sunucunun ve toplist kodlarının kaldırılmasının büyük etkisi olmuş.
Güzel çalışma. Tebrik ederim.
Ancak MD Hesabınızdan çıkış tuşuna basmayıp sayfayı kapatırsanız siteden çıkış yapmış olmuyorsunuz.
Aradan 6 saat bile geçse hala sitede gibi gözüküyorsunuz.
Sitenin Cookies tutma sürelerinde bir ayar sorunu olmalı.
Umarım en kısa sürede düzelir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız