Biraz gecikmeli olsa da fotoğrafları siteye yükleme imkanı bulabildim. daha benim elimede bugün ulaştı, hiç zaman kaybetmeden hemen yükledim. bulutlar üzerimizde toplanmaya başlıyordu ve meteoriloji yağamur yağacak diyordu. bu biraz katılım sayımızı etkilese de Ankamall deki buluşma noktasına arkadaşlar gelmeye başladılar.
şöle topluca bi foto alalım arkadaşlar
benim fikrim geldi
wayy poza bak bee, artizmisin mübarek
maşallah nazar değmesin, çok temiz motor. Arthas çok temiz kullanıyor zaten
benim arkadaşım İsmail, bu seferki fotocumuz. yakışmış kardeşim sana yeşiller
gemboy herzamanki gibi artizlik peşinde
bir müddet bekledik, cadde_şeytanı06 nın arkadaşları da tamamlanınca Bilkent e doğru yola koyulduk
mekana vardığımızda bikaç foto çekmeden olmazdı, henüz yerler kuru
aceba nereye bakıyoruz?
baktık yağmur yağacak gibi, motorları kapalı otoparka çekelim dedik.
ben yine girilmeyecek yerleri zorluyorum, herkes biranda korktu panikledi ama şaka olduğunu anlayamadılar
ve içerdeyiz.
Can açılışı yapıcak şimdi
işte MD sayesinde oluşan bir dostluk örneği
boy sırasına geçin bakiiim!!!
Arkadaşlar "C" benim ve yanındaki "x" ilk atışta hepsini devirdiğimi ifade ediyor
oyun bitti, napalım ne edelim derken dışarda fırtına koptuğu haberini aldık, ortalığı sel götürüyomuş. tamersaraç abim de oyun esnasında hanımı ile katıldı aramıza. tamer abi fotoları buraya eklemeni rica etsek, geç oldu ama olsun. baktık bu havada başka etkinlik yapılacak durum yok burdan dağılalım dedik ve herkes bi yöne ayrıldı. malesef 1 saat sonra selden eser kalmamıştı, ancak benim 1 saat emek verip tertemiz ettiğim motorum çamur deryasından çıkmış gibiydi. olsun, yeni arkadaşlarla tanıştık, değişik ve eğlenceli bir pazar günü geçirdik. yağışsız günlerde katılımın katlanarak artacağını ümit ediyorum. bu hafta için buluşma topiğini akşama açmayı düşünüyorum, burdan haber vericem, görüşmek üzere.
EDİT by canerdemir79 : Sayfayı biraz alta kaydırınca diğer fotolara da bakabilirsiniz.
En son canerdemir79 tarafından 09.07.2007 - 19:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
başkan insan skor tablosunu da koyar beee walla dedim bu görmedi levhayı gidiyo asıl o an benim yüzümdeki tepkiyi çekseydik süper olurdu _________________ VIZ VIZ ARIIII VIZ VIZ ARIII..
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 11.06.2007 - 13:07 Mesaj konusu:
canerdemir79, birdaha olmazsın caner başkanım 1 hafta geriden takip ediyoruz ama olmazki böle
şaka şaka kardeşim eline sağlı çok güzel fotolar
Allah muhabbetinizi bozmasın inş. _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 11.06.2007 - 13:14 Mesaj konusu:
canerdemir79, başkan yalan oluyordun az daha zavallı tabelaya balıklama dalıyordu gerçekten çok eğlendim zaten yandakı kızlara bakacağım diye skor yalan oldu
Abicim bir dahaki sefere paintball yapalım olmazmı
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 11.06.2007 - 13:16 Mesaj konusu:
canerdemir79, kusura bakma ankara md sana başkan sıfatını yakıştırdıysa ankara md nin başkanısın doğru olanda bu kardeşim diğer topicinizi kilitledim bilgine _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 11.06.2007 - 14:20 Mesaj konusu:
canerdemir79, maşallah maşallah allah keyfinizi bozmasın
_________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız