evet aynı dert ben dede hussar almıştım ilk 1000 km içinde iki kez motor açıldı nedeni de krank, ikisinde de olmadı 1000 km de büyük zarar la sattım çin malımı allaha yakın ban uzak dursun
kardeş makinada sorun olduğunu sanmıyorum. muhakkak bi parçayı yanlış veya ters mers takıyorlardır. mesela tofaş otomobillerin cikle müşürü ters takılabiliyo ama ters taktığında bazen uyarı veriyo bazen vermiyo. senin ki de ona benzer bir durumdur. geçenlerde kanuni firmasının satış sonrası hizmet servisi ile ilgili bir konu tartışılıyordu sitemizde. herkes takdir ediyordu kanunji firmasını. bence sen üretim tesisiyle irtibata geç KOMBASSAN KANUNİ / KONYA da olması lazım. muhakkak maduriyetini gidereceklerdir ve sana o şekilde hizmet veren(veremeyen)servisleri de içini ferahlatacak kadar cezalandıracaklardır. ben uğraş derim sıkma canını Allah kaza bela vermesin.ben KANUNİ FUN 301'e bindim çinlidir ama taş gibi makinadır tadına doyamadım şimdi çıkarıyo olsalar gider yine alırım. _________________ Ve Sen Ölsen Bile Bir Gün;
NAMIN YÜRÜSÜN...!
Kanuni Türk markası olmasına rağmen getirttiği mallar ÇİN malıdır. Getirdiği motorlardan sadece tiger modelinin parçaları Türkiyede monte edilir. Onun disindaki motorlar Çin'den direk monte edilmiş halde gelmektedir.Bbunları şuradan biliyorum; zamanında bende Tiger almistim ve alirken saticiyla gayet samimi olmustum. Kendisi anlatmisti. Parca olarak Tiger'in cok daha iyi oldugunu cunku yedek parcalarin TR'de uretilebildigini soylemisti.
Herneyse, sanırım ben en şanslı Tiger kullanıcılarındandım hiç bir sorunla karsilasmadim kullandigim surece. Umarim bir an evvel kurtulursun bu beladan.
Kayıt: Jun 10, 2006 Mesajlar: 556 Nereden: :::KoNyA MD TeAm:::
Tarih: 11.06.2007 - 12:21 Mesaj konusu:
kanuni montajı türkiye parçaları çin.daha bu bişey değil daha neler çıkacak. _________________
cbr 125 rr - cbr 600 f - cbr 600 rr-yamaha r1(yanlış oldu) honda hayat ondaa.
Tarih: 11.06.2007 - 18:03 Mesaj konusu:
major_01 demiş ki:
ben KANUNİ FUN 301'e bindim çinlidir ama taş gibi makinadır tadına doyamadım şimdi çıkarıyo olsalar gider yine alırım.
Güzel konuşmuşsun da, FUN 301 çinli filan değildi. Gerçekten bu ülkede üretilen bir motordu. Kanuni o motorun tüm fabrikasını Doğu Almanya'dan buraya taşıdı sayılır, Alman MZ yeni fabrikaya geçince. _________________ RESISTANCE IS FUTILE
hondarslan, takma kafana ayarlarızz yüksek mevkide adamlarımız var mesela benim arkadaş selçuklu kulesinin 42. katını kiraladı _________________ --ne olursan ol yine gel--
Tarih: 14.06.2007 - 12:39 Mesaj konusu:
capodelcapo, dai bu konu eskiydi aldığım ilk zamanlarda sıkıntı verdiydi baya bi o zaman yazdımdı topici şeytan kulağına kurşun şimdilik bi şey yok saat gibi gidip geliyor
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız