Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - :::yeni::: cbr 125 yardım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

:::yeni::: cbr 125 yardım

:::yeni::: cbr 125 yardım
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
pembepembe
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.06.2007 - 15:21    Mesaj konusu: :::yeni::: cbr 125 yardım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar yeni cbr 125 r ankarada bulamıyorum geçenlerde efe plaza İSATANBUL yolu üzerinde oraya gittim ama hala eski modeli vardı bir türlü bulamadım yenisini sordugumda bizim haberimiz yok dediler ama snradan ewe gidip telefon ettigimde aynı herif bana 2008 in mart ayı gelecek dedi bence yalan çünkü elindeki eski malı bitirmeye çalışıyolar işte birtürlü bu sepepler den dolayı yeni cbr yi birtürlü bulamadım İstemiyorum eyer ankarada yerini bilen varsa cvp atarsa sevinirim İstemiyorum
Başa dön
pembepembe Çevrimdışı pembepembe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2007 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş efe plazayı biliyorum.honda bayisi.şimdi diyorsunki yeni cbr 125 yok.o zaman yenisini ordana sipariş vericeksin ve gelecek.böyle denedinmi? Bravo
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2007 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eskı olsa ne olur yenı olsa ne olur yenısı 170 mı basıyo sankı
pembepembe
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.06.2007 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş söledim sipariş olmuyormuş telefon da konuştum bekliyecen dio yani obur mallarrı satmak için birde arkadaşım yenisinde farlar daha caf caflı enjelsiyonlu ve katalizörlü
Başa dön
Darkman-K3
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: xxx

MesajTarih: 11.06.2007 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pembepembe, hic bi bilgim yok ama dedigin dogru olabilir walla o adamlar ole seyler yapioo
EROLL88, herkesin butcesi kendine bedawaya bi motor wermiolar belki biraz sert olabilir yazdiklarim ama benimde ilk motorum cbr 125
170 de yapmio Gülümsüyorum simdi ise Dans
Başa dön
Darkman-K3 Çevrimdışı Darkman-K3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pembepembe
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.06.2007 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum saol kardeş yorum ların için ama ben zten 170 yapıyor demedim yani ama illaki yenisi tabiki eskisine göre iyidir
Başa dön
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 11.06.2007 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88, SÖLEDİĞİNDE laf yani ha alla alla adam niye eski kasa motor alsın aynı para ikiside Sinirlendim

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
jason2901
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 11.06.2007 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88 demiş ki:
eskı olsa ne olur yenı olsa ne olur yenısı 170 mı basıyo sankı

kardes 2006 ile 2007 bir mi allah aşkına.ben 2007 modeli çok beğendim.1000rr a benzetmişler.

aralarında az da olsa bi teknoloji farkı wardır değil mi ?
utinta
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 11.06.2007 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda bayilerini kendi stoklarını bitirmeden yeni kasayı getirmeyeceklermiş
Başa dön
utinta Çevrimdışı utinta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
meisli07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2007 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kullanmış biri olarak diyorum

almanı önermiyorum
Başa dön
meisli07 Çevrimdışı meisli07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2007 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pardon kırmak ıstemedım pembepembe,
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2007 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pembepembe,yeni modellerin renkleride daha bir hoş gibi.şimdiden hayırlı olsun istanbulda yardımcı oluruz ama ankarayı bilemiyecegim Göz kırpıyorum
Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.06.2007 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bnce alll Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pembepembe
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 14.06.2007 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

extrailt demiş ki:
kullanmış biri olarak diyorum

almanı önermiyorum

neden alma diyorsun_? bir problemmi yaşadın_? birde sen hangi motoru öneririsin

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

freddy_ demiş ki:
pembepembe,yeni modellerin renkleride daha bir hoş gibi.şimdiden hayırlı olsun istanbulda yardımcı oluruz ama ankarayı bilemiyecegim Göz kırpıyorum

saol kardeş tşk ettim istanbula2a gelirse hber verir sen sevinirim
Başa dön
GPR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 14.06.2007 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aga ben sana derbiyi onerırım 5 ytl bulursunn neden dersen daha kaslı daha guçlu daha serıı ha hız olarakta tatmınkar mıllet GPR RACING cok kotuledı ama ben aldım çatır çatır kullanıyorum kıskanalarıda çatlatıyorum derbi hakkında herseyı sorabılırsın pm atman yeterlı Bravo
Başa dön
GPR Çevrimdışı GPR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal