Tarih: 11.06.2007 - 15:21 Mesaj konusu: :::yeni::: cbr 125 yardım
arkadaşlar yeni cbr 125 r ankarada bulamıyorum geçenlerde efe plaza İSATANBUL yolu üzerinde oraya gittim ama hala eski modeli vardı bir türlü bulamadım yenisini sordugumda bizim haberimiz yok dediler ama snradan ewe gidip telefon ettigimde aynı herif bana 2008 in mart ayı gelecek dedi bence yalan çünkü elindeki eski malı bitirmeye çalışıyolar işte birtürlü bu sepepler den dolayı yeni cbr yi birtürlü bulamadım eyer ankarada yerini bilen varsa cvp atarsa sevinirim
kardeş efe plazayı biliyorum.honda bayisi.şimdi diyorsunki yeni cbr 125 yok.o zaman yenisini ordana sipariş vericeksin ve gelecek.böyle denedinmi? _________________ motorculuk felsefesine göre hızlı yaşa genç ölki cesedin genç olsun dime
kardeş söledim sipariş olmuyormuş telefon da konuştum bekliyecen dio yani obur mallarrı satmak için birde arkadaşım yenisinde farlar daha caf caflı enjelsiyonlu ve katalizörlü
pembepembe, hic bi bilgim yok ama dedigin dogru olabilir walla o adamlar ole seyler yapioo
EROLL88, herkesin butcesi kendine bedawaya bi motor wermiolar belki biraz sert olabilir yazdiklarim ama benimde ilk motorum cbr 125
170 de yapmio simdi ise
Tarih: 14.06.2007 - 21:04 Mesaj konusu:
aga ben sana derbiyi onerırım 5 ytl bulursunn neden dersen daha kaslı daha guçlu daha serıı ha hız olarakta tatmınkar mıllet GPR RACING cok kotuledı ama ben aldım çatır çatır kullanıyorum kıskanalarıda çatlatıyorum derbi hakkında herseyı sorabılırsın pm atman yeterlı
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız