Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 1735 Nereden: Ümraniye / İST
Tarih: 03.06.2007 - 13:05 Mesaj konusu:
cok uzun ve faydalı bilgiler. yanlız böyle düşüncem diye paronayak biri olur çıkarım ben fazla kaptırmadan uygulayim _________________ PEŞMERGE SYTLE ...
Tarih: 06.06.2007 - 21:20 Mesaj konusu:
uzun olmuş diyen arkadaşlar siz sadece son maddeyi okuyun bence!Paylaşım için çok teşekkürler hepsi çok faydalı bilgiler umarım bütün kullanıcılar okur.Ben kullanıcı olmadığım halde hepsini okudum!Okumaya üşenen tembel arkadaşlar burda yazan örneklerin başınıza gelmesi an meselesidir umarım ben haksız çıkarım!
abi çok güzel olmuş..bence motor kullanıp bunalrı bilmeyenlerin sayısı oldukça fazla inşallah herkez okur da bilinçli bir motor kullanıcısı oluruz...eminim ki bu yazdıkların çok hayat kurtarıcak
Tarih: 08.06.2007 - 22:53 Mesaj konusu:
abı oku oku bıtmıyorrr ben su zamana kadar bı seferde okudugum bu kadar uzun yazı olmamıstı okuldayken bıle helal sana _________________ hayat uzun ÖMÜR kysa sen bak dalgana yasa hayaty doya doya cunku herseyyn byr sonu var...bu yuzden hayaty guzelce yasamaya bakyn cunku yasanacak cok guzel byr hayat var
herkesin bilmesi gereken ve uygulaması gereken bilgiler.paylaşım için sağol _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
yaw arkadaşlar benim arkadaşım geçenlerde bi kaza geçirdi şu an yoğun bakımdan yeni çıktı boynuna bağlı bir tüple nefes alıyor sebep ise çok kısa diye kaskını almadan yola çıkması ve park etmiş araçtan birinin kapısını aniden açması ve arkadaşımın duramayarak boynunun kapının köşesine geçmesi.. santimetrelerle kurtardı arkadaşlar gözünüzü seveyim dikkatli olun..
Tarih: 01.08.2007 - 03:50 Mesaj konusu:
Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Trafikte uzun zamanda tecrübe edilerek kazanılmış bu bilgilerin herkes tarafından okunup uygulanması gerekmektedir. Mevcut trafik tecrübesini kendi kendimize edinmeye kalkmak kazalarla sonuçlanmaktadır. İlla araç kullanmamız gerekmiyor yaya iken, yolcu iken bütün trafiği okuma alışkanlığını edinmeye başlamalıyız. Öyle ki artık trafikte düşünerek değil de otomatik olarak tehlikeleri sezip önlem alabilecek duruma gelmeliyiz. Okumaktan değil sıkılmak bu başlığa yeni tecrübeler, bilgiler eklemeliyiz ki karşılaştığımız zaman panik içinde hareket etmeyelim. Soğukkanlılığını koruyanların hayatta kalma oranı daha yüksektir. Teşekkürler Madd. _________________ Hayatınız kıymetliyse başkasına emanet etmeyin
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 793 Nereden: Bostancı- Istanbul
Tarih: 01.08.2007 - 08:40 Mesaj konusu:
+ 1
Motor kullanırken diyelim ki Bağdat Caddesindesiniz caddede yürüyen kızlara bakmayın.. Ne bileyim sülüliti var mı yok mu veya yanmış mı, denizden mi gelmiş, dur şunun yüzünü de göreyim vs diye kafaya takarsanız öndeki sarı dolmuşa bindirirsiniz.. Uyarmadı demeyin ...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız