Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bursa MD etkinlik bekliyoruzz...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bursa MD etkinlik bekliyoruzz...

Bursa MD etkinlik bekliyoruzz...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mtsport
Üye
Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 09.06.2007 - 16:30    Mesaj konusu: Bursa MD etkinlik bekliyoruzz... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BURSA MD ETKİNLİK BEKLİYORUM Üzgünüm
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.06.2007 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mtsport, puhahahahaha adamlar daha ne yapacak. Her hafta buluşmalarınızı keyifle takip ediyoruz. Buraya topic açağına keşke organizatörünüzü bulsaydın. O sana gerekli malumatı verirdi Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 09.06.2007 - 17:53    Mesaj konusu: Re: Bursa MD etkinlik bekliyoruzz... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mtsport demiş ki:
BURSA MD ETKİNLİK BEKLİYORUM Üzgünüm

Etkinliği maalesef kimse ayağına getiremez senin sen dah atoplantıya bile gelmedin...Nasıl etkinlik bekleyebilirsin.Lütfen böle gereksiz konular açmayın...Salı günü toplantımız vardı ayrıca dün akşam da adliyede gelen arkadaslarımız ile birlikte idik...

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 09.06.2007 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mtsport, arkadaşım sen takma kafana canım abim .biz her salı kültürpark resat oyal kapısındaki vitamin cafede buluşuyoruz arkadaşlarımızla.ve cuma günleride eski adliyede buluşmalarımız sohbetlerimiz gerçekleşiyor.fakat su günlerde öğrenci arkadaşlarımızın sınav dönemleri olduğu için bir durgunluk var ama salı günü bomba gibi bir buluşma bizi bekliyor bizde seni buluşmamıza bekliyoruz... görüşmek üzere
saygılarımla...

samet yıldız.. Bravo
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: BURSA,ESKİŞEHİR

MesajTarih: 10.06.2007 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aranıza yeni motorçu tanıldı bursadan bizde gele bilirmiyiz...
Dil çıkarıyorum
Başa dön
akkoyunlu Çevrimdışı akkoyunlu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 10.06.2007 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akkoyunlu, tabiki gelebilirsiniz bekliyoruz herkeze kapımız açık.. Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.06.2007 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mtsport, emredersin hemen bi etkinlik düzenliom ben nereyi istersin Antalya ? İzmir ? puhauhauhauha

Saka bi yana mtsport, ve akkoyunlu, kardeşlerim salı günü tarif ettiiğimiz mekanda sizleride görmek isteriz söz sizin için etkinlik ayarlıcam ben hamama götürcem ikinizide görceniz etkinliği merak etmeyin Dil çıkarıyorum Delirdim Delirdim
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mukus
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.06.2007 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mtsport bende bir senedir bursadayım ama katılamıyorum etkinliklere öss yüzünden inş. bundan sonra bende katılcam... etkinlik herzaman olur merak etme Bravo ayrıca sadece bursa md olarak değil md ailesi olarak toplanmalıyız bence (yaa ben bu motorcuya bayılıyorum aynı ben Dil çıkarıyorum )
Başa dön
mukus Çevrimdışı mukus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mtsport
Üye
Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 10.06.2007 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum sadece gezi istemiştim Üzgünüm salı günü hava aşırı kötü olduğu için gelemedim
gozgoz
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 10.06.2007 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadaslar bız allah ızın verırse eger 17 hazıran pazar aksamı bursa gemlık md yı kuracagız acılısın yerı belı ama bu aralar motor cafe kurulcak dıye bı dedıkodu dolasıyo eger o olmassa badat kafede saat 7 ufak bı acıls yapacaz sızlerıde aramızda gormekten mutluluk duyarız
Delirdim
Başa dön
gozgoz Çevrimdışı gozgoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
king16
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.06.2007 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bülent bu salı gelde bi yüzünü görelim ya Bravo
Başa dön
king16 Çevrimdışı king16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.06.2007 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mtsport, salı günü gel kardeşim o zaman Bravo

gozgoz, 17 haziran benim doğum günüm orda açılış yapçanıza gelin burda hem sizin açılışını hemde benm doğum günümü kutlayalım Dil çıkarıyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
matrixilkermd
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.06.2007 - 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mtsport gel sen salı günü belki gezi olursa konuşulur
Başa dön
matrixilkermd Çevrimdışı matrixilkermd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.06.2007 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar organizasyonu ben başlattım öncülük ettim sizlerden devamını bekliyorum... Hep birilerinin sizlere fikir vermesi , dertlerinin dinlemesi ,çözüm bulması gerekmiyor.. Güzel oluşan bu aileden sizler ayrılmayın birlikteliginiz daim olsun Bravo
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
junyor_ghostrider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Unıted States Of BURSA_TR

MesajTarih: 11.06.2007 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gene bos bı konu of be olum bılıp bılmeden yapıstırmayın topıge yazı Bravo
junyor_ghostrider Çevrimdışı junyor_ghostrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal