Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - dayun space kullanıcısı varsa

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

dayun space kullanıcısı varsa
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tnevel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 12.06.2007 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bu marka makinası olanlar sizlere hertürlü konuda özellikle bu marka konusunda yarddımcı olurm mesala makina nasıl 160km hıza çıkar veya görünüm diğer markalar hakında zaten açılı olan topic var oraya yazarsanız yardımcı olurum Dans

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

bu arada unutmanda ck125 yani kymco markalarda dahil pekgit mez o makinalar ama olsun ama gerekli modifiye işlemleri yapılır
Başa dön
tnevel Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ MOTORU : TVS APACHE

MesajTarih: 12.06.2007 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resım varmı bu motorun ben duymadım hıc

artık satıyorum 546 597 61 60
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
tnevel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.06.2007 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu link ten bakabilirsin arkadaşım diğermakinalar hakında zaten topic açmıştım yanı herkonuda yardımcı olurum
http://www.cetinmakina.com/resim/urun/14152space_big.jpg
Başa dön
tnevel Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ MOTORU : TVS APACHE

MesajTarih: 12.06.2007 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ramzey yahuu bu aynısı var buralarda dolanıp duruyo

artık satıyorum 546 597 61 60
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
tnevel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.06.2007 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doğru diyorsun tabi birkaç fark var mesala sağlamlık arkadaşım bence bu fazlası ile yeterli değilm
Başa dön
batuhan55
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ladik/SAMSUN

MesajTarih: 18.06.2007 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bırak levent abi aazımı açtırma saabahtan akşama kadar ck 125 e geçilmeye doyamadın anca nette bizden habersiz atıyon hayır biz usandık umut abiyle seni geçmekten düzde geç iniş aşağı geç rampa yukarı geç ne olacak şu dayunu millete övüp durma modifiye yaptın da ne oldu boruların sayısı arttı icraat yok dayuncular siz onu dinlemeyi bırak 160 ı 110 da saten sallanmaya başlıyo
tnevel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.06.2007 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabi çekemeyen kaedeşlerimiz böyle atıp tutacak tabiki hayatın da en büyük makina 250cc ördek jawa atıp tutuyor olsun akardeşimiz sevinsin nediyeleim Dans Dans
Başa dön
batuhan55
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 19.06.2007 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lewo abi misk 125 den ördek de iyidir en azından ördek 110 120 yapyo seni yollarda beklemekten zaten zaman kalmıyor senin bindiğinde 1970 planet 500 oda hurda zaten
tnevel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.06.2007 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ee arkasından gelemediğin makinanın eksozunu öp nediyelim heeeeeeeeee saçmalamayıbırak Dans Dans
Başa dön
metrosat_42
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KENYA

MesajTarih: 19.06.2007 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar çin malından hiç bir şey olmazzzz bende kullandım ama hiç bir şekilde randıman vermiyoo 3000 deviri geçince zekat keçisi gibi titremeye başlıyoooo
kalyoncumotor
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.06.2007 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben dayunu hem kullanıyorum hemde satıyorum gerçekten çok çok sağlam benim 2002 model honda titanım vardı hiç tereddüt etmeden hondayı sattım ve dayun space marka motora bindim sonra onu da satıp salcano 250 chopper kulandım ama dayun tadı vermedi burada epey sattık motorların hiçbirisinde daha tık yok şuan dayun atl kullanıyorum 13800 k.m.de dediğim gibi tık yok.bazen şaşıyorum dayunu sadece bir firma ithal ediyor bu kadar sağlam bi motoru neden başka büyük firmalar getirmiyor diye sanırım gözlerinden kaçmış. ithalatçımız bize 100 - 200 dolarlık motorlardan değil bunlar demiştide inanmamıştık. kendi motorumun hava filitresinde katalizatörlerinde ve motor bloklarında HONDA yazıyor. dediğim gibi çok SAĞLAM BİR ÇİNLİ...
batuhan55
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 20.06.2007 - 08:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tnevel demiş ki:
ee arkasından gelemediğin makinanın eksozunu öp nediyelim heeeeeeeeee saçmalamayıbırak Dans Dans

hayır ne alakası war planet desen ellerde geziyo misk desen düzensiz çekmiyo dayunu desen neler yaptı bizi geçemiyo hem siz kymco ile dayunu bir tutarsanız işimiz war forumu şöle bir araştırın hem dayun dediğiniz motor da ybr ile aynı cantlar war wede şekli çok benziyo yani anlıcanız oda çinin yaptığı kopyalama öperasyonu
kalyoncumotor
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.06.2007 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önemli olan motorun sağlamlığı kopya olması önemli değil çinlide olsa motor birinci sınıf bir çok parçasının üzerinde honda yazıyor daha ne deyim ve hor kullanma hariç dökülenini görmedim.
batuhan55
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 21.06.2007 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya yapmayın piyasada dayun space kadar zıngırdayan başka motor varmı o kadar dayunu inceledik hiç honda yazan yer görmedik ama neyse Bravo Göz kırpıyorum Delirdim
kalyoncumotor
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.06.2007 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş yerim çorum iskilipte yakın sayılırız buyur gel ben sana göstereyim honda yazılarını gördükten sonra alırım anahtarını
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye